• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی خرید کارت گرافیک سری 30

eshagh13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام خوبید ببخشید میخواستم تو این اوضاعی که کارت ها ارزون شده ببینم کارت های 3080 دست دوم و یا نو بدون گارانتی و با گارانتی چقد هزینه بر هستش و از کجا ها میشه تهیه کرد کسی اینجا داره برای فروش؟

کدوم مدل هاش خوبن کلا ایسوز و ام اس ای و .. گرونن بیشتر برند های متفرقه و غیره هم اطلاع دارید بی زحمت بگین ممنون از همگی🌷

morteza_m2n

Registered User
لایک‌ها
826
سلام.فقط نو بخرید.

برند msi عالیه.

برندهای ارزونتر که خودم راضی بودم: inno3d .galax gainward

این برندها رو ۲ سال رو ریگ داشتم بدون هیچ‌ مشکلی کار میکنن

eshagh13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام.فقط نو بخرید.

برند msi عالیه.

برندهای ارزونتر که خودم راضی بودم: inno3d .galax gainward

این برندها رو ۲ سال رو ریگ داشتم بدون هیچ‌ مشکلی کار میکنن
خیلی هم عالی مثلا از کجاها میشه تهیه کرد ایا گارانتی هم مهمه؟ چقد قیمت و اختلاف هاشون هست

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
تو سری ۳۰۰۰ فقط یک چیز میشه گفت اونم این که اصلا ایسوس نخر. از لحاظ دما واقعا بد کار کرده. ام اس آی گیمینگ ایکس یا نسخه سوپریم بخری عالی هستن. inno3d هم خوب کار کرده.

a.d oc

Registered User
لایک‌ها
538
تو سری ۳۰۰۰ فقط یک چیز میشه گفت اونم این که اصلا ایسوس نخر. از لحاظ دما واقعا بد کار کرده. ام اس آی گیمینگ ایکس یا نسخه سوپریم بخری عالی هستن. inno3d هم خوب کار کرده.
با اجازه از استارتر
ببخشید خودتون تست کردید این مورد رو؟
بعد منظورتون کارت های رده بالای ایسوز هستش یا کلا سری 3000؟

eshagh13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
الان تو بازار ۳۰۵۰
گیگابایت هست ۱۴٫۹۰۰
ایسوز هست ۳۷۰ دلار
پالیت هست ۱۲٫۴۰۰
پالیت دوال هم هست! ۱۲٫۳۰۰
ام اس ایی که شما میگی خیلی گرون تر از این حرفاس ار همه اشون گرون تره احتمالا

ولی نمیدونم چی باعث شد بگین ایسوز بد عمل کرده خیلی امکانات دیگه داره مثلا ار حی بی های زیبایی داره که پالیت و ... ندارن
اگر اختلاف دمایی تو ۳۰۵۰ فاحش نیست بگین چون حس میکنم از سری ۳۰۰۰ منظورتون ۳۰۷۰ به بالا بوده

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
با اجازه از استارتر
ببخشید خودتون تست کردید این مورد رو؟
بعد منظورتون کارت های رده بالای ایسوز هستش یا کلا سری 3000؟
بله خودم تست کردم. کارتهای سری ۳۰۷۰ و ۳۰۸۰ رو تست کردم.
مواردی که خودم تست کردم: Asus Strix, Asus TUF , MSI Gaming X Trio, MSI Suprim , EVGA, دو مدل پالیت ، و دو مدل گینوارد.
از بین این موارد درسته که ایسوس به قول دوستمون آرجی بی زیبایی داره ولی واقعا کارت هایی با دمای بالا تولید کرده. از بین ایسوس و ام اس آی ها و ای وی جی ای ها یکی دو مورد هم نبوده که بگیم اون موردی که دست من بوده اینطوری بوده.
اگر من خودم باشم و قیمت برام فرقی نکنه انتخاب اولم evga خواهد بود (این رو یادم رفته بود تو پست قبلی بگم، هم دمای عالی هم ساخت عالی و هم زیبایی خاصی داره) و بعدش msi gamingx یا سوپریم. اگر قیمت برام مهم باشه قطعا سری فانتوم گینوارد رو می خرم .
این مدل رو خودم تست کردم و بسیار خوب هست. تنها بدی که داره اینه که بردش رفرنس هست و این به معنای اینه که هشت پین های گرافیک در وسط هستن و شاید خوب به نظر نیان. اما با قیمتی که داره و کیفیتی که من دیدم اگر قیمت برام مهم باشه و بخوام کم هزینه کنم قطعا این مدل رو می خرم. ارزون می خرم و اون زمانی هم که بخوام بفروشم ارزونتر می فروشم زود فروش میره.

سری ۳۰۶۰ هم همین هستن. خودم تست نکردم اما دوستان نزدیکم زیاد دستشون بوده و هست و دارن استفاده هم می کنن.

منتها از سری ۳۰۵۰ اصلا اطلاعی ندارم.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
الان تو بازار ۳۰۵۰
گیگابایت هست ۱۴٫۹۰۰
ایسوز هست ۳۷۰ دلار
پالیت هست ۱۲٫۴۰۰
پالیت دوال هم هست! ۱۲٫۳۰۰
ام اس ایی که شما میگی خیلی گرون تر از این حرفاس ار همه اشون گرون تره احتمالا

ولی نمیدونم چی باعث شد بگین ایسوز بد عمل کرده خیلی امکانات دیگه داره مثلا ار حی بی های زیبایی داره که پالیت و ... ندارن
اگر اختلاف دمایی تو ۳۰۵۰ فاحش نیست بگین چون حس میکنم از سری ۳۰۰۰ منظورتون ۳۰۷۰ به بالا بوده
به نظر شخصی بنده اصلا سمت گیگا نرید. کارتهاش داغ هستن. فن هاش کوچک هستن و زودتر خراب میشن. زیبایی خاصی هم ندارن.
ایسوس هم گرون هست و هم داغ.

اگر تعصب روی برند کارت گرافیک ندارید و می خوایید کمتر هزینه کنید از مدل های پالیت و گینوارد بخرید. قسمت عمده کم بودن قیمت این کارتها به خاطر این هست که بردهاشون رفرنس هست و هزینه های زیاد بابت طراحی بردهای جدید نمی کنن. و یکمی هم برندشون در حد بقیه نیست.

بالا