با اجازه از استارتر
ببخشید خودتون تست کردید این مورد رو؟
بعد منظورتون کارت های رده بالای ایسوز هستش یا کلا سری 3000؟
بله خودم تست کردم. کارتهای سری ۳۰۷۰ و ۳۰۸۰ رو تست کردم.
مواردی که خودم تست کردم: Asus Strix, Asus TUF , MSI Gaming X Trio, MSI Suprim , EVGA, دو مدل پالیت ، و دو مدل گینوارد.
از بین این موارد درسته که ایسوس به قول دوستمون آرجی بی زیبایی داره ولی واقعا کارت هایی با دمای بالا تولید کرده. از بین ایسوس و ام اس آی ها و ای وی جی ای ها یکی دو مورد هم نبوده که بگیم اون موردی که دست من بوده اینطوری بوده.
اگر من خودم باشم و قیمت برام فرقی نکنه انتخاب اولم evga خواهد بود (این رو یادم رفته بود تو پست قبلی بگم، هم دمای عالی هم ساخت عالی و هم زیبایی خاصی داره) و بعدش msi gamingx یا سوپریم. اگر قیمت برام مهم باشه قطعا سری فانتوم گینوارد رو می خرم .
www.gainward.com
این مدل رو خودم تست کردم و بسیار خوب هست. تنها بدی که داره اینه که بردش رفرنس هست و این به معنای اینه که هشت پین های گرافیک در وسط هستن و شاید خوب به نظر نیان. اما با قیمتی که داره و کیفیتی که من دیدم اگر قیمت برام مهم باشه و بخوام کم هزینه کنم قطعا این مدل رو می خرم. ارزون می خرم و اون زمانی هم که بخوام بفروشم ارزونتر می فروشم زود فروش میره.
سری ۳۰۶۰ هم همین هستن. خودم تست نکردم اما دوستان نزدیکم زیاد دستشون بوده و هست و دارن استفاده هم می کنن.
منتها از سری ۳۰۵۰ اصلا اطلاعی ندارم.