• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی خرید گوشی ارزان با کیفیت بالا

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
من دنبال یه گوشی تا سقف 600 هزار تومان هستم و گوشی مد نظرم Huawei Honor 3C 4G هست که گوشی های sony و samsung و htc و lg رو دیدم خیلی گرون بودن فقط huawei بود که ارزونه و با کیفیت هست چون بعضی از دوستام و فامیلام گرفتن الان چند ساله مشکلی نداشتن
فقط میخوام شما برند های دیگه رو بگید که با کیفیت و ارزون باشن که یکم محدوده جستجوم بره بالا، از اونایی که تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
صفحه نمایش خیلی برام مهمه که با کیفیت باشه برای فیلم و بازی
و یک سوال خیلی مهم دارم: رزولیشن خیلی مهمه در کیفیت صفحه نمایش ؟ مثلا رزولیشن صفحه نمایش گوشی بالا 1280x720 هست و اگه 854x480 باشه و با همون مقدار ppi کیفیت پایین تر میاد ؟

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
در سایت mobile.ir خیلی از نظرات در مورد دوربین این گوشی منفی بوده . میگن فیلمبرداریش خط خط داره !

kyo.ir

Registered User
لایک‌ها
29

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بچه ها نظرشون در مورد شيائومي نوت 4g چي هست؟كسي تجربه استفاده ازش را داره؟

he..sa..m.26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز راجب این گوشی بگم که خودم داشتم و از نظر. کیفیت صفحه و عکس تو قیمت خودش نظیر نداره و خیلی مزیت های دیگه
رم 2
حافظه داخلی 16
سی پی یو 4 1.6
که فکر کنم تو برندهای دیگه با چنین قیمتی به هیچ وجه چنین گوشی پیدا نمیکنی
و چند تا ضعف داره فیلمبرداریش تو شب و نور کم ضعیفه و کابل otg ساپورت نمیکنه
ولی چیزای دیگش فوق العادست
و راجب رزولیشن بگم که هرچی رزولیشن کم باشه خود به خود تراکم پیکسلی پایین میاد و صد در صد کیفیتم پایین میاد و چیز دیگه ای که هست گوشی هایی که رزولیشن کنی دارن تو پخش فیلمای اچ دی و فول اچ دی کم میارن و یا با لگ اجرا میکنن

he..sa..m.26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
من مشخصات honor 3c 4g که دوستمون پرسیدن و گفتم راجب شیاومی نوت اطلاعاتی ندارم والا ولی گوشی های شیاومی فوق العاده هستن مثل mi3 و mi4

handpick.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سعی کنید گوشی که انتخاب میکنین از لحاظ عمر باطری و هنگ نکردن جز بهترینها باشه تا از خریدتون پشیمون نشین. رزولوشون تعداد رنگی هستش که در یک تصویر در صفحه موبایل میبینین.هرچه پایین تر باشه تصویری که میبینین از شفاف و واضح بودنش کم میشه.

بالا