• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی خیلی فوری جهت خرید گرافکی ارزان برای کار با ویندوز ( لطفا کمک کنید )

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به همه دوستان

بنده مادربرد ASUS P5P41T LE گرفتم برای دانلود و فقط میخوام ویندوز رو بالا باره و دانلود بکنه

http://www.asus.com/Motherboards/P5P...specifications

فکر میکردم گرافیک انبرد داره فروشنده میگفت داره ولی وقتی رسید دستم دیدم نداره

1گرافیک خیلی ارزون میخوام میشه راهنمایی کنین چی میتونم تهیه کنم و یا چه سری هایی رو میتونم تهیه کنم یا چه ویژگی هایی باید داشته باشه که به این مادربرد بخوره

لطفا سریعا راهنمایی کنین چون زودتر باید سیستم رو اماده کنم. در این زمینه مقداری مبتدی هستم لطفا چندین سری رو بهم بگین تا بلکه بتونم تا فردا یک مدل گرافیک از سری های نام برده رو تیه کنم و کارم راه بیفته

مرسی

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
شما هر كارت گرافيك pci كه تو بازار باشه ميتونيد تهيه كنيد ولي ترجيحا به دليل عدم نياز به گرافيك قوي ميتونيد تو بازارچه درخواست گرافيك ارزون قيمت كنيد تا با مبالغ حدودا 30 تا 40 تومني بتونيد موردي پيدا كنيد.
* گرافيك هاي ارزون قيمت به مراتب قيمت دست 2 ارزوني دارن.

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
اگه کارت گرافیک آکبند میخواهید تهیه کنید، میتونید روی کارت HD5450 حساب کنید ولی اگه دوست دارید کمتر هزینه کنید، یک کارت دست دوم GF9500GT برای کاربرد شما مناسبه. قیمت این دو کارت رو دقیقا ندارم ولی بالای صدتومنه. اگه میخواهید با کمترین هزینه یک کارت گرافیک بخرید GF 7200GS 512MB دیگه جزو انتخاب های ارزون قیمت هست که تقریبا بین 30 تا 40 تومن درمیاد. هرکارتی که از اسلات های PCI-Express پشتیبانی کنه رو میتونید روی این بورد استفاده کنید.

بالا