• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی دانشگاهی بدو بیا فوری هس

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سلام
من 28 سالمه و دیپلم کامپیوتر دارم . و خیلی علاقه به کامپیوتر دارم . و خودم خیلی چیزاشا یاد گرفتم . ولی در همان زمان اخذ نشد ادامه بدم

الان دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام بدون ازمون داره میاخم ثبت نام کنم . مشغول به کار هستم 7 ساله . تخصصم جوشکاری هست و 4 ساله جوشکار هستم

حالا میخام ثبت نام کنم موندم تو رشته کامپیوتر که علاقه دارم ثبت نام کنم یا جوشکاری که شغلم هست و توش سابقه کار دارم
به نظر خودم جوشکاری بهتر هست ولی موندم چیکار کنم .

راهنمایی کنید کدوم را برم برام بهتر هست و اینده کاریش هم بهتره

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
اگه به جوشکاری هم واقعا علاقه دارین به نظرم همون جوشکاری رو برین اگه میخواین تو همین کار باشین
اگه به برنامه نویسی علاقه دارین و واقعا میتونین توش موفق باشین و صرفا علاقه به کامپیوتر فقط به کارهای عادیش نیست برین کامپیوتر البته چیزایی دیگه ای هم مثل شبکه و ... هست که دنبال اونا هم اگه میتونین برین درآمد خوبی داره البته به صورت آزاد ، نه دولتی

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
هرکدوم علاقه هست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
با توجه به سنت همون جوشکاری بهتره به نظرم.
حداقل توش سابقه کار داری و درآمدت از این راهه، تو 28 سالگی سخته بخوای یه کار جدیدو از صفر شروع کنی.
تو همون جوشکاری به یه استقلال نسبی برس که خیالت راحت باشه، بعد از سر علاقه میتونی دوراه های برنامه نویس یا شبکه یا هرچی که دوست داریو بگذرونی به عنوان تفریح یا کار دوم استفاده کنی ازش.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
جوش چی میدی؟
درآمد جوشکار استیل-آرگون و... که رو 3500 هست. بیخیال کامپیوتر شو.

sp

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110

danial13

Registered User
لایک‌ها
92

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
صدرصد جوشکاری.
بذار تحصیلات در همون جایی بالا بره که کارت هست.
جوشکاری رو برو بلاشک.

Benedict The 3rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
336
درسته درامدش خوبه ولی بعد 10 15 سال نه ریه واست میمونه نه چشم
سر نه سال و 11 ماه میکشه کنار.
میشه 119*3500 یه چیزی حدود چهارصد میلیون، که درآمد متوسط ولی خوبیه.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
درسته درامدش خوبه ولی بعد 10 15 سال نه ریه واست میمونه نه چشم
بله. درآمد زیادش به خاطر موارد زیر هست:
1-اول مجبوری تو مناطق بد آب و هوا کار کنی(سخت ترین موردش همینه)
2-کارت خیلی بآید دقیق باشه
۳-دور از خانواده هستی و دور از محیط شهری(انگار انداختنت زندان)
۴-متریال مورد استفاده ممکنه بهت آسیب بزنه(فامیل جوشکار چندتایی دارم که گفتن توی یکی از پروژه های طولانی به خاطر عدم استفاده از متریال استاندارد خیلی ها عقیم شدن)

اونایی که کار میکردن بعد از ده پونزده سال اغلبشون تریلی خریدن و الان راننده هستن.

sp

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
ممنون از همه . والا من همینجا تو محل سکونت کار میرم نزدیکای اصفهان .

اونی که شما میگی ماهی 3 تومن مال عسلویه و اونجاهاس
من جوش برق co2 میدم و مونتاژکاری هم میکنم ولی 1 تومن بیتشر نمیدن اسلکت فلزی و جرثقیل و سوله و این چیزا. یعنی اینجاها همش همینجوره ها . عسلویه نرفتم خوشم نمیومد از جاش

خودمم میگم برم جوش و بعدشم کارشناسی بازرسی جوش و اینا را بگیرم اون موقع دیگه نیازی هم نیس جوشکاری کنم میشم مهندس جوش ناظر جوش

کامپیوتر را به انیمیشن و میکس طراحی علاقه دارم و خودمم بدون کلاس و با تمرین الان فتوشاپ در حد معمولی میکس و مونتاژ فیلم و این چیزارا به صورت عادی یاد گرفتم
بیشتر میخام برای اینده کاریم تضمین بشه و تازه بعدش نخام دنبال کار باشم. البته من در حین تحصیل کارمم میخام برما و بصورت شاغل میرم

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
منم با نظر دوستان موافقم . چون حرفه ای شدن در یکی از شاخه های کامپیوتر زمان زیادی میبره و اکثر کسانی که در زمینه برنامه نویسی و شبکه و شاید گرافیک و ... بجایی میرسن و حرفه ای میشن از سنین پایین مثلا راهنمایی ، دبیرستان شروع به آموختن میکنن . البته استثناء هم داریم !
من لیسانس نرم افزارم ، مدارک شبکه (MCITP , CCNA) دارم ، ولی کار مناسب پیدا نمیکنم ! واسه هر کدوم از مدارک هم یکی دو سال وقت گذاشتم و عملی بلدم نه صرفا تئوری ولی خوب بازار کارش مثل خیلی جاهای دیگه پارتی میخواد و لاغیر :general601:

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
کامپیوتر رو بی خیال شو داداش ،حداقل یه رشته میخوای بری یه رشته فنی برو تو دانشگاه چیزی یاد نمیگیری فقط وقتت تلف میشه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
جوشکاری ثبت نام کردم حالا اصن ببینم دانشگاه شهرمون قبول میشم یا نه چون مسیر دور برام مقدور نیست

اقا من 11 سال پیش دیپلم را گرفتم و از اون به بعد دیگه سراغ کتاب و درس نرفتم الان هیچی یادم نیست مثلا ریاضی جزر و توان و ای ن چیزارا فقط یه جدول ضربو بلدم . سر کلاسها باز یاد میدن یا باید یادت باشه

Benedict The 3rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
336
جوشکاری ثبت نام کردم حالا اصن ببینم دانشگاه شهرمون قبول میشم یا نه چون مسیر دور برام مقدور نیست

اقا من 11 سال پیش دیپلم را گرفتم و از اون به بعد دیگه سراغ کتاب و درس نرفتم الان هیچی یادم نیست مثلا ریاضی جزر و توان و ای ن چیزارا فقط یه جدول ضربو بلدم . سر کلاسها باز یاد میدن یا باید یادت باشه
یاد که نمیدن فکر کنم ولی شانس بیاری همه هم کلاسیت مثثه خودت شوت باشن تو ریاضی حله.

بالا