• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درباره ادامه تحصیل در پیام نور وسخت بودنش

cobra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام دوستان 1سالی هست که در پیام نور یکی از شهرستان ها درس می خونم فقط پنجشنبه وجمعه ها کلاس برگزار می کنند
1بارهم مشروط شدم رشته ام هم حقوق هست :(

راستشو بخواین من یکم تنبل هستم :pیعنی حوصله ندارم کتاب 300 صفحه رو بخونم از این انتشارات راه (کمک درسی) می خونم ولی تو موقع امتحانات کم میارم میبینم سوالات خیلی فرق میکنه
باعث میشه نمره ام کم بشه

حسابی کلافه شدم میدونم تو دانشگاه ازاد راحت میگرن ولی من رشته ام تجربی هست تو دانشگاه ازاد نمی تونم حقوق بخونم:(

خواهشا راهنمایی کنید چطور این پیام نور لعنتی تموم کنم یعنی چطور درس بخونم لیسانس بگیرم راحت بشم هرروز دارم عذاب میکشم

به نظروتون پیام نور شهر ها از این شهرستان ها خوبتره چون تو شهر خودمون تبریز پیام نور هر روز کلاس داره ولی فکر نکنم کلاس به درد بخوره :eek:hno:اخه کتاب 400صفحه میدن نه سوالی نه چیزی من چطور بخونمش

شما چطور تو پیام نور درس می خونید بعضی ها میگن کتاب باید مثل کتاب داستان بخونی :eek:اخه مگه میشه باید حفظ کنیم

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
داداش ازاد کی گفته اشونه اخه شایعست توجه نکن درس خوندن اسون نداریم
بعد کی گفته نمیشه
من ریاضی خوندم
کنکور انسانی دادم و الان دارم حسابداری میخونم

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

farshid38

Registered User
لایک‌ها
24
اگه به رشته ات و مطالعه علاقه نداری درس رو رها کن چون مدرک بدون علم کمک کم داره بی ارزش می شه بس که زیاد شده. اگه علاقه داری هم تنها راهش مطالعه و کنکاش تو کتاب هاست. در طول ترم بخون و سر کلاس هم از استادات در مواردی که ابهام داری بپرس و بحث کن. تازه اگه تو کلاس و میان ترم فعال باشی و نمره استاد رو بگیری پایان ترم راحت تری.

cobra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان بیاید هم راهنمایی کنید هم نظرتون درباره پیام نور چی:blush:

هرچی عقده یا خوبی دیدید از پیام نور بگید:D

Last edited:

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
سلام
اگر متکی به استعدادها و توانائی های خودت هستی و هیچ چشمداشت و انتظاری ار اساتید محترم! دانشگاه نداری بدون شک دانشگاه پیام نور انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.
به نظرم روش پاس کردن واحدها در گروه علوم انسانی این دانشگاه در کنار خواندن چند باره کتابهای حجیم و فوق العاده سنگین آن،رجوع به نمونه سوالات پایان ترم چند دوره گذشته آن می باشد.
زیرا با زاویه دید طراحان بعضا" سخت گیر دانشگاه نیز آشنا می شوید.
این نمونه سوالات را به راحتی می توانید از خ 12 فروردین تهیه نمائید.
بنده با این روش موفق به گذراندن 136 واحد کارشناسی و 58 واحد کارشناسی ارشد(با احتساب دروس جبرانی) شدم ،بدون اینکه حتی نیاز به دانستن نام اساتید داشته باشم.

موفق باشید.

soheilSA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یکی از آشنایان میخواد بدلیل اینکه شاغل هست، بره پیام نور تهران، عمران بخونه! باید کنکور شرکت کنه؟ در چه سطحی باید باشه؟ قبولیش راحته؟ یعنی هر روز باید بره بشینه سر کلاس؟!

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
یکی از آشنایان میخواد بدلیل اینکه شاغل هست، بره پیام نور تهران، عمران بخونه! باید کنکور شرکت کنه؟ در چه سطحی باید باشه؟ قبولیش راحته؟ یعنی هر روز باید بره بشینه سر کلاس؟!
بله باید تو کنکور شرکت کنه . در کل پیام نور مرد ! ;) میخواد یکی که بتونه کتاب های 300 ، 400 صفحه ای ( شاید هم بیشتر ) رو بدون استاد بخونه و قبول بشه :eek:

soheilSA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بله باید تو کنکور شرکت کنه . در کل پیام نور مرد ! ;) میخواد یکی که بتونه کتاب های 300 ، 400 صفحه ای ( شاید هم بیشتر ) رو بدون استاد بخونه و قبول بشه :eek:

مرسی دوست عزیز.:) اتفاقا برای همین که خودش بخونه میخواد بره پیام نور. کلاس نمیتونه بره، چون شاغل هست.
مگر نمیگفتن کنکورش حذف شده؟! قبولیش سخته؟ حدودا چه رتبه ای میخواد؟

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
من به عنوان کسی که عمر و جوانیش تو پیام نور صرف شد و حالا هم بدون نتیجه میخواد انصراف بده به کسی لعنت میفرستم که رشته علوم کامپیوتر رو برای پیام نور تعریف کرد.حماقت محض کردم رفتم این رشته رو تو پیام نور بخونم.بعضی کتاب های حجیم 800 صفحه ای بدون کلاس و استاد.تصورش رو بکنید.اکثر کتاباش ریاضی بود سوال عین کنکور.خوب آدم حسابی ها ما اگه تو کنکور ریاضی خوب میزدیم مگه الان پیام نور بودیم؟
راهش اینه که حداقل در مورد رشته های حفظی فقط از اول ترم بشینی و بخونی همین.کلاس ها رو حتما برو تا میان ترم رو حتما بگیری.بدون نمره میان ترم کارت خیلی سخته
اصلا رشته من واسه پیام نور خیلی غیرمنطقی بود.خداییش اونایی که خودشون کتاب ها رو نوشتن و ترجمه کردن بیاری ازشون همون امتحانا رو بگیری ببینم قبول میشن؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
مزخرف ترین دانشگاه از نظر امتحانات پیام نوره کتاب 400 صفحه ای میخونی نهایتا 50 -60 تا سوال تستی جواب میدی!
همون بهتره که فقط تست بخونی

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
تازه به روایت دانشجوهاش دقیقا از چیزهای به دردنخوری که فکرشم نمی کنی تو امتحان بیاد، سوال میدن:|

بالا