• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درباره ی ساختمان سازی / سقف زدن با ضخامت کم!

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

بنده به خاطر یک سری محدودیت ها باید یک ارتفاع 4 متری را به دو بخش تقسیم کنم. و در میان این ارتفاع یک سقف ایجاد کنم. مساحت این جا نزدیک به 24 متر هست. به خاطر ارتفاع کم باید این حجم و ارتفاع سقفی که زده می شه اگر بشه کمتر از 10 سانتی متر باشه.

می خواستم بدونم راهی وجود داره که سقفی زده بشه که ضخامتش کمتر از 10 سانتی متر بشه؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من توی ساختمون سازی سررشته ندارم ولی چیزی که الان به ذهنم رسید اینه:
یه سقف فلزی
یه ورق آهن که با میلگرد هایی که به صورت X روش جوش میدی جلوی انحنا پیدا کردنشو می گیری و مقاومش می کنی
بعد زیر و روی این سقف فلزی رو با مصالح ساختمونی (گچ و ...) می پوشونی که فلزی بودنش مشخص نباشه

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
من توی ساختمون سازی سررشته ندارم ولی چیزی که الان به ذهنم رسید اینه:
یه سقف فلزی
یه ورق آهن که با میلگرد هایی که به صورت X روش جوش میدی جلوی انحنا پیدا کردنشو می گیری و مقاومش می کنی
بعد زیر و روی این سقف فلزی رو با مصالح ساختمونی (گچ و ...) می پوشونی که فلزی بودنش مشخص نباشه

البته فکر نمی کنم مقاوت رو به عنوان یک سوئیت داشته باشه. در واقع باید یک جورایی همون بتون ریزی های معمول سقف ها باشه یعنی چند سات بتون ولی اون تابوکی! که زیر بتون ریزی های معمول استفاه می شه این همه حجم (11 سانت) نداشته باشه. اونم نزدیک به 5 سانت باشه کافیه.

ولی شک ندام راه حلی وجود داره اما در ایران آنچنان شناخته شده نیست!

بالا