• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درمورد تعرفه آپلود در سرور مجازی

mtostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید من نمیدونم محل این تاپیک درسته یا نه اگر محل اشتباهی تاپیک ایجاد کردم از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران و ناظران خواهش میکنم تاپیک رو به محل درستش انتقال بدن

من یه سوالی داشتم ، می خواستم بدونم هزینه یه آپلودر چطوری محاسبه میشه به عنوان مثال از سایت های خارجی سریال یا انیمه دانلود کنه توی سرور مجازی و به اسم هر سریال پوشه درست کنه ، فرض کنید اون سایت 10000 پست داره که کاربر باید بره داخل اون پست ها و فایلهاش رو دانلود بکنه

حالا این باید چطوری محاسبه بشه

ممنون میشم عزیزانی که تجربه دارن راهنمایی بکنن

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
اسکریپت پایتون میخواین؟
برای این کار اسکریپت هایی هست
یا میتونین سرور مجازی ویندوز بگیرین اتوماتیک از سایت مبدا لینک هارو بگیره
توضیحات بیشتر خصوصی پیام بدین

mtostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز بیشتر او
سلام
اسکریپت پایتون میخواین؟
برای این کار اسکریپت هایی هست
یا میتونین سرور مجازی ویندوز بگیرین اتوماتیک از سایت مبدا لینک هارو بگیره
توضیحات بیشتر خصوصی پیام بدین

سلام دوست عزیز فک کنم اسکریپت شما بتونه دانلود رو از سایت های واسطه انجام بده ، دانلود توسط یه فرد با سرور مجازی راحت ترین کاره
چون شما باید روی پلیر سایت های مثل مای کلود یا ان پی فور آپلود یا استریم اس بی کلیک کنید تا پلیر روی حالت اجرا بره تا دانلود منجیر لینک رو اتومات شناسایی کنه

من می خواستم بدونم اگه یه فرد بیاد از سایت دانلود انجام بده و آرشیو جمع کنه هزینه چطوری محاسبه میشه

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
دوست عزیز بیشتر او

سلام دوست عزیز فک کنم اسکریپت شما بتونه دانلود رو از سایت های واسطه انجام بده ، دانلود توسط یه فرد با سرور مجازی راحت ترین کاره
چون شما باید روی پلیر سایت های مثل مای کلود یا ان پی فور آپلود یا استریم اس بی کلیک کنید تا پلیر روی حالت اجرا بره تا دانلود منجیر لینک رو اتومات شناسایی کنه

من می خواستم بدونم اگه یه فرد بیاد از سایت دانلود انجام بده و آرشیو جمع کنه هزینه چطوری محاسبه میشه
فکر میکنم شما باید بدید یک ربات براتون بنویسن که خودکار دانلود کنه. توی پونیشا خیلیا هستن انجام میدن.

بالا