• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!@!@ راهنمایی درمورد ثبت نام دانشگاه ازاد ! - با مدارک نسبتا ناقص !@!@

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
سلام عزیزان

تو بخش بازارچه هم من این تاپیک رو زدم البته با عنوان دیگه ! چون اون یه راه حل بود برای حل مشکلم و الان گفتم از شما عزیزان هم کمک بگیرم برای حل این مشکل ناجور :wacko:

بنا به دلایلی برادر کوچیکم نتونسته یکی از درس های فنی حرفه ایشو پاس کنه و مدرکش رو بگیره (رایانه کار درجه 1) ولی دوتا درس دیگه رو مدرکش رو گرفته (درجه 2 و ویژوال بیسیک):)

دانشگاه ازاد بهمن پارسال قبول شده و یک سال سهمیش محفوظ مونده برای بهمن امسال

اگه برادرم تا چند روز دیگه بتونه مدرک درجه 1 خودشو بگیره مشکل حل میشه و میتونه بره دانشگاه

ولی اگه نتونه باید تا 4 - 5 ماه دیگه یعنی تا بهمن امسال صبر کنه تا بره دانشگاه !!! :(

و این یه فاجعس چون همینجوریشم یک سال صبر کرده ! به خاطر ناقص بودن مدارکش

الان همه چیز تکمیله الا این مدرک درجه یک فنی حرفه ای :hmm::(

البته ناگفته نمانه اگه الان نتونه مدرک رو بیگره باید دوباره بره دبیرستان ثبت نام کنه !!! (احتمالا شبانه) فقط به خاطر گرفتن همین درجه 1 لامصب !! :hmm::(

و کلا مکافات میشه :( وفک کنم با این احوال یه جورایی دپرس بشه و ترک تحصیل :(

دوستان لطفا راهنمایی کنید ببینید راه حلی نیست مشکل حل بشه ؟

یا راه حلی برای گرفتن مدرک رایانه کار درجه 1 فنی حرفه ای (کاردانش) :) (قبل از مهر) یعنی تا وقتی که ثبت نام دانشگاه ازاد شروع میشه

منتظرم :blush:

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
اگه امتحان راینه کار دزچه یک شروع نشد برید یدونه از این اموزشگاه در پیت 200 تومن بدید مدرکو بگیرید

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
اگه امتحان راینه کار دزچه یک شروع نشد برید یدونه از این اموزشگاه در پیت 200 تومن بدید مدرکو بگیرید
سلام

بدبختانه هر اموزشگاهی رفتم گفتن نمیشه و ......!

شهرمایه شهر کوچیکه و ادماشم کار راه انداز نیستن ! (عقده ای ! )

از شانس بد مهلت زیادی باقی نیست یعنی 4-5 روز !

و گرنه اگه مهلت بود فوقش بهش میگفتم بره یه جا ثبت نام کنه هم تو دبیرستان امتحان بده هم اموزشگاه ولی در اون صورت باید 4 ماه صبر بکنه !!

Last edited:

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
up !!!!!!!!!!!!!1

خواهشا یکی یه فکری بکنه

یه نظری بدین ! اصلا راهی نداره ؟

قانونی چی ؟ تبصره ای چیزی نیست ؟ اخه فقط یه مدرک کم داره !!

گندش بزنن شانس این برادرمو !

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
up !!!!!!!!!!!!!1

خواهشا یکی یه فکری بکنه

یه نظری بدین ! اصلا راهی نداره ؟

قانونی چی ؟ تبصره ای چیزی نیست ؟ اخه فقط یه مدرک کم داره !!

گندش بزنن شانس این برادرمو !

اين دانشگاه آزاد ..... مدركتم كه كامل باشه بازم كارت گيره!:hmm:

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
بنظرتون میشه هنگام ثبت نام برادرم به مسعول دانشگاه بگه مدارکش 1-2 ماه طول میکشه تا اماده بشن و ایا میشه وصیقه و ضمانتی گذاشت تا این مدت رو بیخال مدرک بشن و وقتی اماده شد ببره پیششون ؟

چون یکی گفت میشه و گفت من هم چنین مشکلی داشتم و یه چک ضمانتی 500 تومنی گذاشتم و اونا هم قبول کردن !

اگه بشه که عالی میشه !!

کسی در این مورد اطلاعی داره /؟

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
شاید اینجوری بشه ولی قول مظمن نیستم بگید مدرک هنوز صادر نشد بعد یه صفتی چیز بدید بهش

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه شما باید مدرک رو در زمان ثبت نام به دانشگاه تحویل بدبد.
"شما گفتین: دانشگاه ازاد بهمن پارسال قبول شده و یک سال سهمیش محفوظ مونده برای بهمن امسال"

تا اونموقع فرصت هست برای ایشون تا مدرک رو بگیرند و تا بهمن به دانشگاه تحویل بدبد.

به هرحال بدون مدرک نمیشه و اگر هم چک و اینجور چیزا بگذارید تخلف محسوب میشه.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
مگه نگفتن دانشگاه آزاد رزرو رو برداشته؟

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
مگه نگفتن دانشگاه آزاد رزرو رو برداشته؟
هنوز که برنداشته

امروز هم با داداشم رفتم

ولی نامردا قبول نکردن

3 روز پیش که رفتم یارو گفت مشکلی نداره برو مدارکت رو بردار بیا

بعد که اخر وقت بود و گفت بعد عید بیا و امروز که رفتیم خودش نبود همکارش بود گفت نمیشه !!!!!!!!!

بخدا ظلمه به خاطر فقط یک درس 4-5 ماه علاف باشه تازه شاید اون وقت حتی ممکنه قید درسو دانشگاهم بزنه :(

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
من نظرم اينه که يه تعهدي بده برادر شما که مثلا تا تاريخي که شما يا اون دانشگاه تعيين مي کنه مدرک رو برادر شما تحويل بده
شما هم به نظرم با يک مرجع مهم تر صحبت کنيد خيلي بهتره يه فرجه اي بگيريد براي تحويل مدرک
يعني اونها ثبت نام رو انجام بدهند و داداش شما شروع کنه ولي مثلا بعد از گذشت شش ماه مدرک مورد نياز پرونده رو تحويل دانشگاه بده که براي دانشگاه هم مسئوليت سازماني داره يعني اگه دو ماه ديگه از مرکز امدند بازرسي پرونده ها و ديدند اين پرونده به اين شکل هست خوب اون بابايي که بر خلاف موازين ثبت نام کرده عذرش رومي خواهند و بايد جواب بده
به نظر من راه هايي مثل پول دادن و غيره هم اگه لو بره بد از بدتر مي شه
بهترين راه تعهد هست که بزارند روي پرونده که نامبرده تا تاريخ فلان مدرک فني حرفه اي رو تحويل مي ده
شما اونجا رفتيد بگيد علت اين که شما ثبت نام نمي کنيد منع سازماني هست ديگه؟
بعد پيشنهادي که گفتم رو بفرمائيد ممکنه اون هم بر خلاف موازين باشه درست؟
شما مرجع بالاتر از اون شخصي که مسئول ثبت نام هست مراجعه کنيد يعني سلسله مراتب سازماني بعد اون مرجع هم اگه نتونست تصميم گيري کنه و گفت نه شما ازش بخواهيد با مرجع ديگه اي صحبت کنه
شما بگيد من که يه فرد عادي هستم و نمي تونم کل دانشگاه آزاد رو براي اين مشکل طي کنم بگيد شما که خودتون در رأس کار هستيد محبت کنيد و تماس بگيريد با مرجع بالاتر تا تصميم گيري يعني شما تا رياست کل دانشگاه آزاد هم که بري کار سختي نيست و ضرر هم نکردي ديگه دپرسي هم در کار نيست چون ديگه شما تلاشت رو کردي و هيچ راهي نبوده و نيست من هم 24 ماه خدمت سربازي کردم الان که ناراحت نيستم که خدمت سربازي شده 18 - 19 ماه
در نهايت شما بگو اگه يک تماس بگيريد هر چند با مديريت کل دانشگاه آزاد و هر کسي در رآس هست و تصميم گيري نهايي عمر يه نفر اون هم براي شش ماه يک سال تلف نمي شه ولي من الان به گفته شما برم و بعد ببينم کارم هم امکان شدنش بود و 50 - 50 بوده خوب خيلي برام سنگين هست بگو شما مي خواي يک تلفن بزنيد من بايد يک سال از زندگي عقب بيفتم
در ضمن اگه با يک طلبه يا آخوند به قول معروف بريد خيلي بهتره اگه دم دست داريد

Last edited:

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
هنوز که برنداشته

امروز هم با داداشم رفتم

ولی نامردا قبول نکردن

3 روز پیش که رفتم یارو گفت مشکلی نداره برو مدارکت رو بردار بیا

بعد که اخر وقت بود و گفت بعد عید بیا و امروز که رفتیم خودش نبود همکارش بود گفت نمیشه !!!!!!!!!

بخدا ظلمه به خاطر فقط یک درس 4-5 ماه علاف باشه تازه شاید اون وقت حتی ممکنه قید درسو دانشگاهم بزنه :(

دانشگاه آزاد کوتاه نمیاد
از اونور فنی حرفه ای تلاشت رو بکن
همین الان اگه مدرک اصل نیاری و موقت بیاری و زیرنمره نبری - تضمین چک و سفته میگیره

بالا