سلام دوستان چند وقتي هست قصد خريد ماشين دارم.بودجه ام هم حول و حوش 16 ميليون هستش و امکان خريد ماشين صفر رو ندارم.پس به ناچار بايد ماشين کارکرده بخرم.
دنبال يک ماشين براي مصرف شهري هستم،معمولا هم هر دوماه يکبار به مسافرت ميرم و مسير هم بيشتر از 240کيلومتر نيست
انتخاب خودم ماشين پارس هست بين سالهاي 79-83 .چنتا سوال درمورد اين ماشين دارم که ممنون ميشم جوابمو بديد.
1-ايرادات و مزايايِ ماشين پارس چيه؟
2-تفاوت پارس 94 با پارس هاي سال 79-83 در چيه؟(چه چيزهايي تغير کرده)
3-بين پارس هاي سال 79-83 شما کدوم رو پيشنهاد ميديد؟
4-نوع موتور استفاده شده در پارس هاي مدل 79-83 چيه؟
5-هزينه نگهداري اين ماشين سالانه چقدره؟(روغن،لاستيک و...)
6-مصرف سوخت شهري پارس 79-83 صدي چقدره؟
7-پارس مدل 83 که تا الان 300هزارتا کارکرد داشته تا 10سال ديگه ميتونه جوابگو باشه.خرج رو دست نميذاره؟
8-باتوجه به اينکه من در جنوب زندگي ميکنم و کولر ماشين اينجا يکي از اولويت هاست،آيا اين ماشين جوابگو اين موضوع هست؟
9-موقع خريد ماشين بايد به چه قسمت هايي از ماشين رو بازديد کنم
10-بهترين موقع خريد کي هست؟الان يا تا سال ديگه صبر کنم؟
و در آخر... بنظرتون پارس خودروي خوبيه؟بغير از پارس چه انتخاب هايي ديگه اي ميتونم داشته باشم(206-سمند-پرايد-405 و..)؟شما چه خودرويي رو به من پيشنهاد ميکنيد؟مزيت ها و معايب اون نسبت به پارس چيه؟
باتشکر از همه عزيزاني که بنده رو راهنمايي ميکنند.
دنبال يک ماشين براي مصرف شهري هستم،معمولا هم هر دوماه يکبار به مسافرت ميرم و مسير هم بيشتر از 240کيلومتر نيست
انتخاب خودم ماشين پارس هست بين سالهاي 79-83 .چنتا سوال درمورد اين ماشين دارم که ممنون ميشم جوابمو بديد.
1-ايرادات و مزايايِ ماشين پارس چيه؟
2-تفاوت پارس 94 با پارس هاي سال 79-83 در چيه؟(چه چيزهايي تغير کرده)
3-بين پارس هاي سال 79-83 شما کدوم رو پيشنهاد ميديد؟
4-نوع موتور استفاده شده در پارس هاي مدل 79-83 چيه؟
5-هزينه نگهداري اين ماشين سالانه چقدره؟(روغن،لاستيک و...)
6-مصرف سوخت شهري پارس 79-83 صدي چقدره؟
7-پارس مدل 83 که تا الان 300هزارتا کارکرد داشته تا 10سال ديگه ميتونه جوابگو باشه.خرج رو دست نميذاره؟
8-باتوجه به اينکه من در جنوب زندگي ميکنم و کولر ماشين اينجا يکي از اولويت هاست،آيا اين ماشين جوابگو اين موضوع هست؟
9-موقع خريد ماشين بايد به چه قسمت هايي از ماشين رو بازديد کنم
10-بهترين موقع خريد کي هست؟الان يا تا سال ديگه صبر کنم؟
و در آخر... بنظرتون پارس خودروي خوبيه؟بغير از پارس چه انتخاب هايي ديگه اي ميتونم داشته باشم(206-سمند-پرايد-405 و..)؟شما چه خودرويي رو به من پيشنهاد ميکنيد؟مزيت ها و معايب اون نسبت به پارس چيه؟
باتشکر از همه عزيزاني که بنده رو راهنمايي ميکنند.