• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درمورد خرید ماشین

hamid0015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
67
سلام دوستان چند وقتي هست قصد خريد ماشين دارم.بودجه ام هم حول و حوش 16 ميليون هستش و امکان خريد ماشين صفر رو ندارم.پس به ناچار بايد ماشين کارکرده بخرم.
دنبال يک ماشين براي مصرف شهري هستم،معمولا هم هر دوماه يکبار به مسافرت ميرم و مسير هم بيشتر از 240کيلومتر نيست
انتخاب خودم ماشين پارس هست بين سالهاي 79-83 .چنتا سوال درمورد اين ماشين دارم که ممنون ميشم جوابمو بديد.
1-ايرادات و مزايايِ ماشين پارس چيه؟
2-تفاوت پارس 94 با پارس هاي سال 79-83 در چيه؟(چه چيزهايي تغير کرده)
3-بين پارس هاي سال 79-83 شما کدوم رو پيشنهاد ميديد؟
4-نوع موتور استفاده شده در پارس هاي مدل 79-83 چيه؟
5-هزينه نگهداري اين ماشين سالانه چقدره؟(روغن،لاستيک و...)
6-مصرف سوخت شهري پارس 79-83 صدي چقدره؟
7-پارس مدل 83 که تا الان 300هزارتا کارکرد داشته تا 10سال ديگه ميتونه جوابگو باشه.خرج رو دست نميذاره؟
8-باتوجه به اينکه من در جنوب زندگي ميکنم و کولر ماشين اينجا يکي از اولويت هاست،آيا اين ماشين جوابگو اين موضوع هست؟
9-موقع خريد ماشين بايد به چه قسمت هايي از ماشين رو بازديد کنم
10-بهترين موقع خريد کي هست؟الان يا تا سال ديگه صبر کنم؟
و در آخر... بنظرتون پارس خودروي خوبيه؟بغير از پارس چه انتخاب هايي ديگه اي ميتونم داشته باشم(206-سمند-پرايد-405 و..)؟شما چه خودرويي رو به من پيشنهاد ميکنيد؟مزيت ها و معايب اون نسبت به پارس چيه؟

باتشکر از همه عزيزاني که بنده رو راهنمايي ميکنند.

A.H.P design

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان چند وقتي هست قصد خريد ماشين دارم.بودجه ام هم حول و حوش 16 ميليون هستش و امکان خريد ماشين صفر رو ندارم.پس به ناچار بايد ماشين کارکرده بخرم.
دنبال يک ماشين براي مصرف شهري هستم،معمولا هم هر دوماه يکبار به مسافرت ميرم و مسير هم بيشتر از 240کيلومتر نيست
انتخاب خودم ماشين پارس هست بين سالهاي 79-83 .چنتا سوال درمورد اين ماشين دارم که ممنون ميشم جوابمو بديد.
1-ايرادات و مزايايِ ماشين پارس چيه؟
2-تفاوت پارس 94 با پارس هاي سال 79-83 در چيه؟(چه چيزهايي تغير کرده)
3-بين پارس هاي سال 79-83 شما کدوم رو پيشنهاد ميديد؟
4-نوع موتور استفاده شده در پارس هاي مدل 79-83 چيه؟
5-هزينه نگهداري اين ماشين سالانه چقدره؟(روغن،لاستيک و...)
6-مصرف سوخت شهري پارس 79-83 صدي چقدره؟
7-پارس مدل 83 که تا الان 300هزارتا کارکرد داشته تا 10سال ديگه ميتونه جوابگو باشه.خرج رو دست نميذاره؟
8-باتوجه به اينکه من در جنوب زندگي ميکنم و کولر ماشين اينجا يکي از اولويت هاست،آيا اين ماشين جوابگو اين موضوع هست؟
9-موقع خريد ماشين بايد به چه قسمت هايي از ماشين رو بازديد کنم
10-بهترين موقع خريد کي هست؟الان يا تا سال ديگه صبر کنم؟
و در آخر... بنظرتون پارس خودروي خوبيه؟بغير از پارس چه انتخاب هايي ديگه اي ميتونم داشته باشم(206-سمند-پرايد-405 و..)؟شما چه خودرويي رو به من پيشنهاد ميکنيد؟مزيت ها و معايب اون نسبت به پارس چيه؟

باتشکر از همه عزيزاني که بنده رو راهنمايي ميکنند.
با سلام و روزبخیر
لینک زیر خودروهای 16-18 تومنی سایت وکو است،میتونید تخفیف هم بگیرید از بعضیاشون،امیدوارم کمکتون کنه دوست عزیز
http://www.veko.ir/search/0-0-0-0-0,0,0,0,0,0,0,0-0-0-0-0-16-18-0-0-0

بالا