سلام
کسی هست راهنمایی کنه درگاه پرداخت، اینماد برای فروشگاه اینترنتی چطوری میگیرن؟
بخوام کامل بنویسم چند جلد کتاب میشه
درگاه ، اینماد میخواد، اینماد مجوز میخواد، مجوز هم با شرکت زدن میشه مجوز گرفت و برای فروشگاه تخصصی هم جواز مغازه یعنی کار توی خونه نداریم!!
یعنی واقعا این همه فروشگاه اینترنتی شرکت زدن؟
موضوع فروشگاه، یه فروشگاه زنجیره ای که همه اقلامی قراره براش بذاریم
خب رفتیم شرکت زدیم
ولی یه نگاه به سایت ثبت شرکت ها بندازید ssaa.ir
حتی دریغ از یک تماس با ما
مراحل کارش هم اینطوریه
هر بار یه کد پیگیری مجزا میده و کد قبلی باطل میشه و کد فعلی رو اگه کپی نکنید باید تمام مراحل رو از صفر برید یعنی اکانت ساختن و فرستادن به ایمیل ندارن
ما 90 درصد کار رو طی کردیم و چون من روال کار این سایت رو نمیدونستم کد پیگیری رو یادداشت و کپی نکردم. و جالب اینکه بازیابی هم نداره
یعنی ثبت نام بی بازگشت!!!
و جالب تر اینکه اگه کد پیگیری یادتون بره بازاریابی نداره که هیچ تا یک ماه اون طرف با اون کد ملی نمیتونه ثبت نام کنه تا کد پیگیریش باطل بشه!!
رفتیم تا یک ماه بعد !!
یعنی ما اینقدر بی ارزشیم؟
یکی بخواد مثل آدم مالیات بده هم نمیشه؟!
کسی میتونه راه حل قطعی به ما بده؟ من این کسب و کار رو برای بار دوم تعطیل کردم اینم تاپیک قبلیم هست. اگه نشه دیگه برام مهم نیست و دنبالش نمیرم . یعنی نباید مثل آدم کار کرد ما زندگیمون هم دزدکیه
تا اینجا هم خودم رو کنترل کردم با ادبیات عادی نوشتم مگرنه همه ما میدونیم چه توی ذهنمونه نسبت به اینا
بجز سنگ اندازی جلوی کسب و کار ها بدرد دیگه ای نخوردن
کسی هست راهنمایی کنه درگاه پرداخت، اینماد برای فروشگاه اینترنتی چطوری میگیرن؟
بخوام کامل بنویسم چند جلد کتاب میشه
درگاه ، اینماد میخواد، اینماد مجوز میخواد، مجوز هم با شرکت زدن میشه مجوز گرفت و برای فروشگاه تخصصی هم جواز مغازه یعنی کار توی خونه نداریم!!
یعنی واقعا این همه فروشگاه اینترنتی شرکت زدن؟
موضوع فروشگاه، یه فروشگاه زنجیره ای که همه اقلامی قراره براش بذاریم
خب رفتیم شرکت زدیم
ولی یه نگاه به سایت ثبت شرکت ها بندازید ssaa.ir
حتی دریغ از یک تماس با ما
مراحل کارش هم اینطوریه
هر بار یه کد پیگیری مجزا میده و کد قبلی باطل میشه و کد فعلی رو اگه کپی نکنید باید تمام مراحل رو از صفر برید یعنی اکانت ساختن و فرستادن به ایمیل ندارن
ما 90 درصد کار رو طی کردیم و چون من روال کار این سایت رو نمیدونستم کد پیگیری رو یادداشت و کپی نکردم. و جالب اینکه بازیابی هم نداره
یعنی ثبت نام بی بازگشت!!!
و جالب تر اینکه اگه کد پیگیری یادتون بره بازاریابی نداره که هیچ تا یک ماه اون طرف با اون کد ملی نمیتونه ثبت نام کنه تا کد پیگیریش باطل بشه!!
رفتیم تا یک ماه بعد !!
یعنی ما اینقدر بی ارزشیم؟
یکی بخواد مثل آدم مالیات بده هم نمیشه؟!
کسی میتونه راه حل قطعی به ما بده؟ من این کسب و کار رو برای بار دوم تعطیل کردم اینم تاپیک قبلیم هست. اگه نشه دیگه برام مهم نیست و دنبالش نمیرم . یعنی نباید مثل آدم کار کرد ما زندگیمون هم دزدکیه
تا اینجا هم خودم رو کنترل کردم با ادبیات عادی نوشتم مگرنه همه ما میدونیم چه توی ذهنمونه نسبت به اینا
بجز سنگ اندازی جلوی کسب و کار ها بدرد دیگه ای نخوردن