• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درمورد قرارداد بستن، کار از راه دور و قوانین حقوقی

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
درود
قرارداد غیرحضوری چطوری ثبت میشه؟
یعنی اعتبارش به چیه؟ جلوی طرف که نیست امضا انگشت کنه
فرض کنید متن قرار داد آماده هست
چی کار میکنن
من اینجا امضا میزنم عکس یا پرینت میگیرم میفرستم و طرف مقابل همینطور؟
همچین چیزی اعتبار قانونی داره؟
خیلی فرصت های کاری و شغلی رو از دست میدم واسه همین مشکل قرار داد نوشتن...
از یکی پرسیدم گفت "پیام هایی که فرستادی داخل تلگرام یا واتس ام به اونا هم میشه استناد کرد..."
ولی خب در واقعیت همچین چیزی اعتبار نداره.

مشکل بعدی اینکه چه متنی نوشتنش توی قرارداد اجباریه که اعتبار داشته باشه؟ یکی بهم گفت حتما باید بنویسی طبق قوانین حکومتی...

و یه سری متن ها دیدم همه جا تکراریه توی همه قرارداد ها هست مثل فورس ماژو و قوه قهریه و... اینا به چه درد میخوره؟ وجودشون الزامیه؟

یه سری قرارداد دیگه هست به اسم قرارداد محضزی . الان کاری با اونا ندارم. چون قرارداد واسه توافق و پول گرفتن نیست در اصل برای شکایته، منم میفهمم طرف مقابلم دنبال کاره یا کاسب شکایت. وقتی همچین چیزی بخوهد بهترین کار رو هم تحویلش بدم بازم ممکنه بره شکایت کنه

همه اینا رو باید توی مدرسه به ما یاد میدادن ولی فقط یه نون مفت واسه معلم ها درست کردن :poop:

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
سلام...والا شغل معلمی بنظرمن از لحاظ درامد جزو ضعیف ترین شغل بین شغلهای ذولتی دیگه هست کدوم نون مفت؟ برو مخابرات، اداره برق، تامین اجتماعی، اینور اونور بیبین پشت میز چند برابر معلما حقوق و پاداش میگیرن

چه لزومی به ثبت قرار داد هست؟ دور کاری رو نمیشه روی تسویه حساب هفتگی یا روزانه تنظیم کنید و یا بیعانه بگیرید برای انجام کار، که اعتماد ساده تر شکل بگیره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
معلم ها از تنفر آمیز ترین قشر جامعه هستن
از هر آدمی که دهه شصت یا هفتادی باشه بپرسی بگی معلم اولین چیزی که ذهنش میاد اون حس تنفره، کتک هایی که میزدن و...
جوانی ام رفت پای معلم، مدرسه و دانشگوه و سربازی
چه نتیجه داشت؟؟
معلم ها مهره های اصلی هستن، بدون وجود اونا دانشگوه و پادگان تعطیل میشه
من داتا آدم ضد خانواده و antinatalism هستم
اگه یه روزی اینجا دست من باشه، تک تک معلم ها رو خاکستر میکنم

بنیاد خانواده را هدف بگیرید و دیگر هیچ
از بچگی بین نر ها بودیم تا الان . حالم از هر چی اجتماعه بهم میخوره . اولین و بزرگترین دشمن خود خانواده هست مگرنه دولت کسی رو نمیگیره ببره پادگان ، مدرسه و دانشگاه و سربازی که یک درصد هم فایده ای تو این زندگی ندارن بجز اتلاف عمر گران مایه

دور کاری رو نمیشه روی تسویه حساب هفتگی یا روزانه تنظیم کنید
تسویه حساب هستگی و روزانه برای کاریه مثل تولید محتوا و مقاله نویسی، امروز یه مطلب مینویسم با تسویه روزانه مشکلی ندارم و میدونم اگه پول نداد دیگه کار رو تعطیل میکنم و بهشون خدمات نمیدم. نهایتش اندازه یک روز ضرر میکنم
ولی من کارم سئو سایت هست، برای هر پروژه حداقل 10 میلیون تومن یکجا میگیرم. مثل کار روزانه نیست چند هزار تومن دستمزد بگیرم. فعلا محدود کار میکنم ولی بعدا بخوام تعداد بیشتر بگیرم حتما باید یه قرارداد باشه. متن قرارداد و همه چی دارم که خودم شرایطش رو نوشتم. الان فقط با نمونه کار اعتماد سازی میکنم ولی به شرایط هم نیاز دارم مثلا لینک خودم رو بزارم توی سایت و طرف مقابل نتونه حذفش کنه یعنی پایبند شرایط باشه
مشکل اینه که آیا همچین چیزی برای قانون اعتبار داره یا نه؟ چون قرارداد حضوری باشه اون امضا و اثر انگشت میره پیش کارشناس خط تایید میکنه مال این شخص هست یا نه و برای چه تاریخی بود و کلی مکافات دیگه. حالا یه عکس از قرارداد چقدر اعتبار داره؟؟

اعتماد ساده تر شکل بگیره
اون که آره
حتما باید همینطور کار کرد
صداقت خیلی مهمه. ببینم طرف مقالم آدم درستی باشه با جون و دل براش کار میکنم حتی اگر هزینش کم باشه
معمولا همون لحظه اول میشه فهمید طرف مقبل دغل بازه هست یا نه؟ کاسب دادگاهه یا نه
با آدم خیلی پولدار و شرکت ها کار نمیکنم. چون میدونم رانت دارن. واسه همین اصلا رابطه ای باهاشون ندارم

کدوم نون مفت؟
بیشتر معلم ها واسه همین حقوق و برای سربازی نرفتن وارد این شغل شدن
یه سربازی ساده اهرم فشار خیلی قوی هست که بچه درست بخونه و معلم درس بده!! یع عمر بتونن کنترلش کن
شغلهای دولتی
اگه نون مفتی نبود بازنشسته ها برنمیشگشتن به سرکار
میدونن اینجا نباشه باید برن کارگری کنن

Last edited:

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
دوست عزیز معلم هم طبق قانون و حیطه کاری و شرح وظایف خودش کار میکنه. چه ربطی به نون مفت داره؟ اگه به مواد آموزشی اعتراض دارید که هیچ ربطی به معلم ها نداره.
الان بنده بابت ۲۴ ساعت تدریس زبان در دوره متوسطه دوم دریافتی کمتر از ۵ میلیون دارم. به نظر شما این پول واقعا مفته؟ شما تا حالا ۲ ساعت تدریس داشتید تا متوجه سختی کارش بشید؟
چرا انقدر راحت به دیگران توهین میکنید؟
اگه شما تو محیطی بزرگ شدی که برای تربیت تون نیاز به کتک بوده دلیل بر بودن همه معلم ها نمیشه.
خود من هیچوقت در طول دوران تحصیل کتک نخوردم و خودم هم هیچوقت دانش آموزی رو نزدم.

در خصوص سوال تون هم بگم از نظر حقوقی فقط قرارداد حضوری و با امضای دو شاهد اعتبار خواهد داشت.
ولی حداقل کاری که شما میتونین کنید این ه که یکی از شما دو نسخه پرینت کنه و خودش امضا کنه و هر دو نسخه رو بفرسته برای طرف مقابل و اون هم هر دو رو امضا کنه و یه نسخه رو برگشت بزنه.
البته باز هم از نظر حقوقی قابل استناد نیست مگراینکه هر دو نفر تو دادگاه صحت قرارداد رو تایید کنن ولی اگه بخان زیرش بزنن راحت میتونن.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
به نکته خوبی اشاره کردید
چند میلیون نفر آدم تو این کشور هست
سال ها تو مدرسه و دانشگاه زبان خوندن
سال ها...
حالا به یکیشون بگو اندازه یک خط، فقط یک خط انگلیسی صحبت کنه یا بفهمه طرف مقابلش چی میگه. اگه تونست
خب این شد آموزش؟؟

متوجه سختی کارش بشید
میدونم چه خبره
مشکل از بنیاد خانواده هست که فقط بچه درست میکنن
متاسفانه این بچه ها، مردم آینده ما میشن...

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
به نکته خوبی اشاره کردید
چند میلیون نفر آدم تو این کشور هست
سال ها تو مدرسه و دانشگاه زبان خوندن
سال ها...
حالا به یکیشون بگو اندازه یک خط، فقط یک خط انگلیسی صحبت کنه یا بفهمه طرف مقابلش چی میگه. اگه تونست
خب این شد آموزش؟؟
بحث بهره وری ربطی به معلم ها نداره. کلا بهره وری همه چیز تو کشور ما پایین ه و اشکالش هم سیستماتیک ه.
همین الان شما کل معلم هارو بازنشسته کنید و بهترین معلم های دنیارو تو سیستم آموزشی خودمون جایگزین کنید هم بعید میدونم بیشتر از ۱۰ درصد تفاوت ایجاد بشه.
یک نمونه همین بحث آموزش زبان که خودم تخصص دارم عرض کنم خدمتتون که دوران طلایی یادگیری زبان قبل از ۷ سالگی است و ما تو **** آموزشی مون بهترین دوران برای یادگیری زبان رو میریزیم دور و از دوران بلوغ شروع میکنیم اون هم در زمان خیلی کم و متد های آموزشی قدیمی.
ما با دنیا پیش نمیریم و تو همه زمینه ها همینجوریه. تک تک ابعاد کشورمون رو بررسی کنید اوضاع همین ه. ربطی به مفت خور بودن یا نبودن کارکنان نداره.
نکته آخر هم اگه شما بیشتر بررسی کنید احتمالا متوجه میشید که آموزش پرورش گویا عمدا عقب نگه داشته میشه تو کشورمون. وقتی پایین ترین درآمد مختص به یک شغل بخصوص باشه افراد ضعیف تری وارد اون شغل میشن و اونهایی هم که وارد انگیزه کافی و تمرکز کافی رو شغلشون نخواهند داشت.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
میتونی پست کنی و گواهی امضا بگیره و امضا کنه و ...
ولی خیلی پیچیده میشه

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
از هر آدمی که دهه شصت یا هفتادی باشه بپرسی بگی معلم اولین چیزی که ذهنش میاد اون حس تنفره، کتک هایی که میزدن و...
چه نتیجه داشت؟؟

تسویه حساب هستگی و روزانه برای کاریه مثل تولید محتوا و مقاله نویسی، امروز یه مطلب مینویسم با تسویه روزانه مشکلی ندارم و میدونم اگه پول نداد دیگه کار رو تعطیل میکنم و بهشون خدمات نمیدم. نهایتش اندازه یک روز ضرر میکنم
ولی من کارم سئو سایت هست، برای هر پروژه حداقل 10 میلیون تومن یکجا میگیرم. مثل کار روزانه نیست چند هزار تومن دستمزد بگیرم. فعلا محدود کار میکنم ولی بعدا بخوام تعداد بیشتر بگیرم حتما باید یه قرارداد باشه. متن قرارداد و همه چی دارم که خودم شرایطش رو نوشتم. الان فقط با نمونه کار اعتماد سازی میکنم ولی به شرایط هم نیاز دارم مثلا لینک خودم رو بزارم توی سایت و طرف مقابل نتونه حذفش کنه یعنی پایبند شرایط باشه
مشکل اینه که آیا همچین چیزی برای قانون اعتبار داره یا نه؟ چون قرارداد حضوری باشه اون امضا و اثر انگشت میره پیش کارشناس خط تایید میکنه مال این شخص هست یا نه و برای چه تاریخی بود و کلی مکافات دیگه. حالا یه عکس از قرارداد چقدر اعتبار داره؟؟

اون که آره
حتما باید همینطور کار کرد
صداقت خیلی مهمه. ببینم طرف مقالم آدم درستی باشه با جون و دل براش کار میکنم حتی اگر هزینش کم باشه
معمولا همون لحظه اول میشه فهمید طرف مقبل دغل بازه هست یا نه؟ کاسب دادگاهه یا نه
با آدم خیلی پولدار و شرکت ها کار نمیکنم. چون میدونم رانت دارن. واسه همین اصلا رابطه ای باهاشون ندارم

بیشتر معلم ها واسه همین حقوق و برای سربازی نرفتن وارد این شغل شدن
یه سربازی ساده اهرم فشار خیلی قوی هست که بچه درست بخونه و معلم درس بده!! یع عمر بتونن کنترلش کن

اگه نون مفتی نبود بازنشسته ها برنمیشگشتن به سرکار
میدونن اینجا نباشه باید برن کارگری کنن

وقتی کسی از پول مفت صحببت میکنه بین شغلها، باید یه مقایسه ای هم بکنه با بقیه شغلها دیگه؟ و بنظر من معلمی نه تنها پول مفت نیست بلکه حقوقش هم پایین رده هست بین مشاغل رسمی دولتی دیگه. شما از حقوق بقیه مشاغل که گفتم خبر دارید؟ حقوق کارمندای بانک و نفت که بماند خیلی بیشتر هست

درس و مدرسه و سربازی و دانشگاه و اینارو ماهم پشت سر گذاشتیم مثل خیلیا ولی همچین تنفری که شما دارید نسبت به معلم رو متوجه نمیشم و بگذریم

درضمن من دو سال خدمتم رو بصورت امریه و سرباز معلمی در یکی از روستاها گذروندم :) کاملا درک میکنم سختی سر و کله زدن با بچه های مردم و ساعت ها سرپا وایستادن پای تخته و تدریس کردن و فهموندن و...

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
تو همین قراداد حضوری هم کلی بامبول و دبه در میارن تو میخای مجازی قراداد ببندی !

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
چه نتیجه داشت؟؟
پیشنهاد میکنم یبار برو تو یکی از مدارس یه زنگ فقط کلاسو کنترل کن
نیازی نیست حتی درس بدی
تا تجربه نکنی متوجه نمیشی
اکثر کارمند های دولتی از ۸ ساعت کارشون نهایتا ۱ الی ۲ ساعت کار کنن بقیشو ک* موش چال میکنن
ولی یه معلم تقریبا تمام ۲۴ ساعت در هفته رو مشغول کار کردنه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اگر مبلغ قید نشده میتونید هرکدوم امضا میکنه و میرید دفتر خونه ثبت میکنید. بعد نسخه ها رو واسه هم پست کنید البته نیازی هم به نسخه اصلی نیست از طریق سایت ثبت میشه پیگیری کرد.
اگر هم مبلغ هست، هر کدوم تو شهر خودتون امضا بزنید و برای محکم کاری هرکدوم برید دفتر خونه گواهی امضا شو بگیرید.

باز اگر این دو کار هم نکنید همینجوری هم هرکدوم امضا بزنید معتبره اما ممکنه فردا روز به مشکل خوردید طرف منکر امضاش بشه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
یکی بهم گفت قرارداد رو پرینت بگیرم و فقط با ایمیل بفرستم، بعدش با شماره حساب مشخص واریز کنم اونم مستند کنم. قبلا هم یکی دیگه بهم گفت ایمیل رسمی هست حتی اگر ایمیل شخصی باشه نه شرکت ولی واتس اپ و تلگرام اصلا اعتبار نباره.
ولی بازم اعتبار امضاش شک برانگیره نمیدونم میتونه امضا و انگشت و مهر که عکس هست نه کاغذ اون رو ممکنه انکار کنه. ولی خب از ایمیل خودش فرستاده
اینجا واقعا کسی نبود تا حالا قرارداد بسته باشه؟ حتی یکی؟
خب بیخیال با همین روش پیش میرم.

بالا