• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درمورد یه مسئله بانکی

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
دوستان تو بانکها موقع پرکردن فرمها واسه افتتاح حساب و اخذ دسته چک ، اگر مدرک تحصیلیمون رو یه لول بالاتر بنویسیم از نظر حقوقی میتونه درسرساز بشه؟
حقیقتش من واسه دسته چک اقدام کردم اما اون بنده خدایی که مسئول افتتاح حسابهای جاری واسه دسته چکه آشنای ماست. منم چند سال قبل دانشجوی کارشناسی بودم اما بنابدلایلی انصراف دادم و درحال حاضر اخرین مدرک تحصیلی من دیپلم هست.
منتهی نمیخوام اون بنده خدا که آشناست بفهمه من دیپلمم:دی
اگر بنویسم لیسانس مشکلی پیش نمیاد ؟ درواقع بار حقوقی نداره ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
دوستان تو بانکها موقع پرکردن فرمها واسه افتتاح حساب و اخذ دسته چک ، اگر مدرک تحصیلیمون رو یه لول بالاتر بنویسیم از نظر حقوقی میتونه درسرساز بشه؟
حقیقتش من واسه دسته چک اقدام کردم اما اون بنده خدایی که مسئول افتتاح حسابهای جاری واسه دسته چکه آشنای ماست. منم چند سال قبل دانشجوی کارشناسی بودم اما بنابدلایلی انصراف دادم و درحال حاضر اخرین مدرک تحصیلی من دیپلم هست.
منتهی نمیخوام اون بنده خدا که آشناست بفهمه من دیپلمم:دی
اگر بنویسم لیسانس مشکلی پیش نمیاد ؟ درواقع بار حقوقی نداره ؟

از لحاظ قانونی اون برگه ای که به شما میدن شما موظف به نوشتن اطلاعات درست دارید . این میشه بار حقوقی انتخاب با خودتون هست

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
نه

Sent from my iPhone using Tapatalk

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
تو فرمی که بهم دادن واسه افتتاح حساب همون مدرک اصلی رو نوشتم
با خودم فکر کردم دیدم چه لزومی داره بیخود بیجهت دروغ بنویسم که بعدن حتی به احتمال یک هزارم درصد مشکل بوجود بیاره!!

pedramoon

Registered User
لایک‌ها
53
فکر نکنم اصلا مهم باشه که بخواد مشکلی به وجود بیاره

بالا