• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درمورد CPA

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان میشه یه راهنمایی کنید بعد از ثبت نام تو سایت های cpa چجوری ازش کسب درآمد میکنید؟ مثلا از content locker چطوری باید استفاده کنم؟
من میخوام وقتی کاربر وارد سایتم میشه یه آفر بهش پیشنهاد بشه انجام بده تا محتوا براش باز بشه، چطوری میشه این کارو کرد

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
هر سایت cpa اینو اجازه نمیده، ولی اگر نتورکی پیدا کردی که اجازه میده، خودشون بهت اسکریپتش رو میدن، قبلش به افیلیت منیجرت توضیح بده که موقع پرداخت حسابت را نبندند

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
هر سایت cpa اینو اجازه نمیده، ولی اگر نتورکی پیدا کردی که اجازه میده، خودشون بهت اسکریپتش رو میدن، قبلش به افیلیت منیجرت توضیح بده که موقع پرداخت حسابت را نبندند
میشه بگید شما دقیقا چطور با cpa کار میکنید؟ مثلا تو قسمت offer wall یا content locker باید یه تبلیغ جدید درست کنم و لینک اونو تو سایتم قرار بدم؟
تو یه سایت cpa هستم روش های مختلفی داره با تنظیمات زیاد، نمیدونم چیو دقیقا باید بزارم تو سایتم...o_O

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
هر کدومشون مقداری با بقیه فرق داره چون افر ها و پلناشون متفاوته اول بهتره اموزشایکه رو سایتشون گذاشتن رو کامل ببینید معمولا همون کافیه تا بتونید با سایت استارت بزنید منتهی بعدش باید فایل منیجر در ارتباط باشید اگر سوالی چیزی دارید.. همشونم اغلب با حوصله جواب میدن

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام دوستان میشه یه راهنمایی کنید بعد از ثبت نام تو سایت های cpa چجوری ازش کسب درآمد میکنید؟ مثلا از content locker چطوری باید استفاده کنم؟
من میخوام وقتی کاربر وارد سایتم میشه یه آفر بهش پیشنهاد بشه انجام بده تا محتوا براش باز بشه، چطوری میشه این کارو کرد
سوال اول: "ها؟".
سوال دوم: کد یا لینک میدن بهت.
سوال سوم: یا کد میدن بهت یا لینک، لینکش اینجوریه که کاربر رو اول به یه صفحه ای مثلا دانلود نرم افزار هدایت میکنه طرف بعد دانلود نرم افزار مستقیم وارد لینکی که شما میخوای میشه مثلا لینک دانلود یه فایل یا صفحه، کدش هم مثلا باکس دانلود رو توی پست مثلا دانلود تلگرام با یه باکس که میگه اول باید دانلود یا هر کار دیگه ای بکنی عوض میکنه بعد انجامش باکس دانلود نرم افزار تلگرام ظاهر میشه.

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
سوال اول: "ها؟".
سوال دوم: کد یا لینک میدن بهت.
سوال سوم: یا کد میدن بهت یا لینک، لینکش اینجوریه که کاربر رو اول به یه صفحه ای مثلا دانلود نرم افزار هدایت میکنه طرف بعد دانلود نرم افزار مستقیم وارد لینکی که شما میخوای میشه مثلا لینک دانلود یه فایل یا صفحه، کدش هم مثلا باکس دانلود رو توی پست مثلا دانلود تلگرام با یه باکس که میگه اول باید دانلود یا هر کار دیگه ای بکنی عوض میکنه بعد انجامش باکس دانلود نرم افزار تلگرام ظاهر میشه.
مرسی از راهنمایی.
درمورد سوال اول. داخل یه سایت cpa خیلی گزینه ها هست که چیزی ازش سردرنمی اوردم. مثلا تو قسمت offer wall آفرهای مختلفی وجود داره چه فرقی دارن... یا باید بنرشونو تو سایت بزارم یا روش استفادش چجوری و این چیزا...

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مرسی از راهنمایی.
درمورد سوال اول. داخل یه سایت cpa خیلی گزینه ها هست که چیزی ازش سردرنمی اوردم. مثلا تو قسمت offer wall آفرهای مختلفی وجود داره چه فرقی دارن... یا باید بنرشونو تو سایت بزارم یا روش استفادش چجوری و این چیزا...
اگه سردرنمیاری بهتره بیخیال بشی اینا یه ذره پیچیدگی خاص خودشون رو دارن، [A.M]، روی هر آفری کلیک کنی روش های تبلیغاتی خاص خودش رو داره، معمولا. و اون رو توی جزئیات آفر نوشته و همچنین اکثر این سایت ها کد رو بعد از اینکه به یه سری سوالات درباره آفر جواب دادین بهتون میدن، سوالاتی مثل، سورس ترافیکتون و ... .

بالا