• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی درمورد cpu

alone32

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان
میخام cpu بخرم میخام بدونم اصلا چجوری دوتا cpu رو از نظر کاربردی مقایسه می کنند؟
هر کدوم که ghr بالاتره بهتره یا اینکه تعداد هسته هاش بیشتره بهتره؟
راستی این قضیه tm که آخر اسم بیشتر cpu ها هستش چیه؟؟؟؟
ممنون!

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
سلام دوستان
میخام cpu بخرم میخام بدونم اصلا چجوری دوتا cpu رو از نظر کاربردی مقایسه می کنند؟
ممنون!
شما ابتدا بودجه که برای این کار در نظر گرفتید رو اعلام کنید
و همینطور مورد استفادتون تا بهتر من و عزیزان بتونن کمکتون کنیم
عموما تعداد هسته بالاتر به معنی بهتر بودن درست مثل قیمت باید دید مورد استفادتون چی هست

alone32

Registered User
لایک‌ها
56
شما ابتدا بودجه که برای این کار در نظر گرفتید رو اعلام کنید
و همینطور مورد استفادتون تا بهتر من و عزیزان بتونن کمکتون کنیم
عموما تعداد هسته بالاتر به معنی بهتر بودن درست مثل قیمت باید دید مورد استفادتون چی هست

دوست عزیز قیمت برام مهم نیست مهم اینه که کدوم سی پی یو بهتر کارایی داره و از کجا باید این رو بفهمم؟؟
استفاده من بیشتر عادی اما گاهی اوقات کارای گرافیکی می کنم که به cpu خوبی برای رندر گیری نیاز دارم!!!!
تشکر!!

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
دوست عزیز قیمت برام مهم نیست مهم اینه که کدوم سی پی یو بهتر کارایی داره و از کجا باید این رو بفهمم؟؟
استفاده من بیشتر عادی اما گاهی اوقات کارای گرافیکی می کنم که به cpu خوبی برای رندر گیری نیاز دارم!!!!
تشکر!!
خب عزیز بهترین کارایی نسبی هست به عنوان مثال
4670 یا 4690 جدید یک پردازنده سطح متوسط هست که تو گیم و کار های شخصی روز مره اما کمی سنگین تقریبا شخص رو بی نیاز میکنه اما همین پردازنده در رندر گیری یا در مورد گیمیر های حرفه ایی عملکرد خوبی نداره و کم میاره
با توجه به این که شما گفتی گاهی کار های گرافیکی انجام میدید بهترین پیشنهاد با توجه به قیمت 4790 هستش و یا اگر در این بین قصد اورکلاک رو دارید یا باید صبر کنید تا 4790k وارد بازار بشه و یا 4770k رو خریداری کن

alone32

Registered User
لایک‌ها
56
خب عزیز بهترین کارایی نسبی هست به عنوان مثال
4670 یا 4690 جدید یک پردازنده سطح متوسط هست که تو گیم و کار های شخصی روز مره اما کمی سنگین تقریبا شخص رو بی نیاز میکنه اما همین پردازنده در رندر گیری یا در مورد گیمیر های حرفه ایی عملکرد خوبی نداره و کم میاره
با توجه به این که شما گفتی گاهی کار های گرافیکی انجام میدید بهترین پیشنهاد با توجه به قیمت 4790 هستش و یا اگر در این بین قصد اورکلاک رو دارید یا باید صبر کنید تا 4790k وارد بازار بشه و یا 4770k رو خریداری کن

دوست عزیز برای کارای گرافیکی وگیم باید چ فاکتوری ازcpu رو درنظر گرفت؟
بازم تشکر

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
دوست عزیز برای کارای گرافیکی وگیم باید چ فاکتوری ازcpu رو درنظر گرفت؟
بازم تشکر
کار های گرافیکی خودشون به دو دسته تقسیم میشن یکی طراحی و ساخت انیمیشن هست و دیگری فتوشاپ و پستر های تبلیغاتی و ادیت کردن
شما کدوم منظورتون هست؟
در گیم اما باید دید کارت گرافیکتون به چه شکل هست گرچه به طور عمومی Core i5 برای گیم و گیمینگ بهترین انتخاب هستند
چون پردازنده باید هم سان با کارت گرافیک باشه در غیر این صورت باعث ایجاد گلوگاه شده و کارت گرافیک کارایی خودش رو نشون نمیده

alone32

Registered User
لایک‌ها
56
کار های گرافیکی خودشون به دو دسته تقسیم میشن یکی طراحی و ساخت انیمیشن هست و دیگری فتوشاپ و پستر های تبلیغاتی و ادیت کردن
شما کدوم منظورتون هست؟
در گیم اما باید دید کارت گرافیکتون به چه شکل هست گرچه به طور عمومی Core i5 برای گیم و گیمینگ بهترین انتخاب هستند
چون پردازنده باید هم سان با کارت گرافیک باشه در غیر این صورت باعث ایجاد گلوگاه شده و کارت گرافیک کارایی خودش رو نشون نمیده

بیشتر کارای فتوشاپی انجام می دم!!!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان
ممنون!
سلام عزیز. در لینک زیر لیست بهترین پردازنده ها به طور کلی و بر اساس تستهای صورت گرفته می بینید. هر دو پردازنده ای که خواستید رو هم می تونید از لیست انتخاب و با هم مقایسه کنید. وقتی مقایسه رو زدید مقایسه توی اکثر نرم افزارها من جمله فتوشاپ و حتی بازی , مقایسه کارآیی رو خواهید دید:
http://anandtech.com/Bench/CPU/2

پس این می تونه کاملا خواسته شما رو پوشش بده.

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
بیشتر کارای فتوشاپی انجام می دم!!!
خب پس شما انچنان به قدرت پردازشی بالا نیاز ندارید اگر فتوشاپ رو به صورت خیلی حرفه ایی و بخواهید کار کنید همان Core i5 کاملا جواب گو خاسته های شما هست اگر به صورت پیشرفته می خواهید کار بکنید باز همین پردازنده جوابگو نیازتون هست اما اگر برای تون از نظر هزینه ایی مقدور هست بهترین انتخاب core i7 4790 یا 4770k

بالا