سلام درون ریزی جریانش چیه؟ میشه راهنمایی کنید من یه فایل درون ریزی دارم چطور اجراش کنم
A ADZPOP Registered User تاریخ عضویت 29 آپریل 2014 نوشتهها 1,069 لایکها 316 15 ژوئن 2016 #1 سلام درون ریزی جریانش چیه؟ میشه راهنمایی کنید من یه فایل درون ریزی دارم چطور اجراش کنم
MOHAMMAD026_1 مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 16 ژوئن 2014 نوشتهها 5,065 لایکها 8,693 محل سکونت ROOT 15 ژوئن 2016 #2 افزونه WordPress Importer رو نصب کنید به مسیر زیر مراجعه کنید: مدیریت وردپرس > ابزارها > درون ریزی
A ADZPOP Registered User تاریخ عضویت 29 آپریل 2014 نوشتهها 1,069 لایکها 316 15 ژوئن 2016 #3 ممنون میخوام بپرسم من یه سایت درست کردم درون ریزی کنم کد های که میده تمام چیزهای که اجرا شد رو بالا میاره؟
ممنون میخوام بپرسم من یه سایت درست کردم درون ریزی کنم کد های که میده تمام چیزهای که اجرا شد رو بالا میاره؟
MOHAMMAD026_1 مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 16 ژوئن 2014 نوشتهها 5,065 لایکها 8,693 محل سکونت ROOT 15 ژوئن 2016 #4 به نقل از ADZPOP : ممنون میخوام بپرسم من یه سایت درست کردم درون ریزی کنم کد های که میده تمام چیزهای که اجرا شد رو بالا میاره؟ کلیک کنید تا بازشود... فایل درون ریزی شامل مطلب ها، تگ ها، دسته بندی ها و... ازین موارد هست (البته موقع برون بری میشه انتخاب کرد و ممکنه فایل شما بعضی قسمت هارو نداشته باشه)
به نقل از ADZPOP : ممنون میخوام بپرسم من یه سایت درست کردم درون ریزی کنم کد های که میده تمام چیزهای که اجرا شد رو بالا میاره؟ کلیک کنید تا بازشود... فایل درون ریزی شامل مطلب ها، تگ ها، دسته بندی ها و... ازین موارد هست (البته موقع برون بری میشه انتخاب کرد و ممکنه فایل شما بعضی قسمت هارو نداشته باشه)
Z zahraetehadi25 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 ژوئن 2016 نوشتهها 2 لایکها 1 سن 31 26 ژوئن 2016 #5 به نقل از ADZPOP : ممنون میخوام بپرسم من یه سایت درست کردم درون ریزی کنم کد های که میده تمام چیزهای که اجرا شد رو بالا میاره؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام البته اگر از قالب های آماده استفاده می کنید، خودشون پنل تنظیمات دارن که می تونید کلیه تغییراتی که انجام دادین رو برون ریزی کنید و در مقصد از طریق همون پنل درون ریزی کنید.
به نقل از ADZPOP : ممنون میخوام بپرسم من یه سایت درست کردم درون ریزی کنم کد های که میده تمام چیزهای که اجرا شد رو بالا میاره؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام البته اگر از قالب های آماده استفاده می کنید، خودشون پنل تنظیمات دارن که می تونید کلیه تغییراتی که انجام دادین رو برون ریزی کنید و در مقصد از طریق همون پنل درون ریزی کنید.