• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در اتخاب گوشی بین Lg G2 و note 3 n9005

amir920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، من میخواستم از شما مشاوره بخوام برای خرید، تقریبا تحقیق زیاد کردم به این دو تا گزینه رسیدم ، یه نکته هم هست من تا حالا گوشی اندروئیدی نداشتم :D گوشیای قبلیمم 4S بوده بعدش تصمیم گرفتم وینفونو امتحان کنم رفتم سراغ لومیا 925 اما الان میخوام یه گوشی اندروئیدی داشته باشم که از انتخابش حالا حالاها پشیمون نشم ، لطفا دوستای صاحب نظر راهنماییم کنن ممنوون میشم :general601:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نوت 3
شک نکن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
داداش اگه زحمت نیس دو تا دلیلم بیار واسه حرفت که قانع کننده باشه
کیفیت صفحه نمایش
شکاف مموري کارد
اندرويد قدرتمند با تاچ ویز
پشتیبانی بهتر و سریعتر
باطری خارجی سامسونگ
سریع تر و قدرتمندتر
باز بگم ?

amir920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفیت صفحه نمایش
شکاف مموري کارد
اندرويد قدرتمند با تاچ ویز
پشتیبانی بهتر و سریعتر
باطری خارجی سامسونگ
سریع تر و قدرتمندتر
باز بگم ?
مرسی داداش موردای زیادی و شمردی ایشالا که تو واقعیتم همینطوری باشه و از رو تعصب به برند طرفداری نکردی :p
الان بهترین اندرویید بازار از نظر شما چیه که ارزش خرید بالام داشته باشه ؟

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
مرسی داداش موردای زیادی و شمردی ایشالا که تو واقعیتم همینطوری باشه و از رو تعصب به برند طرفداری نکردی :p
الان بهترین اندرویید بازار از نظر شما چیه که ارزش خرید بالام داشته باشه ؟
من همه مدل آرو داشتم
ب نظرم HTC m8

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
به نظر بنده جی 2 بگیری انگار یه دنیای جدیدی رو تجربه میکنی و ازدست رابط کاریری خسته کننده و تکراری تاچ ویز سامسونگ راحت میشی.جی 2 رو حتما امتحان کن کار کردن باهاش لذت بخشه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
به نظر بنده جی 2 بگیری انگار یه دنیای جدیدی رو تجربه میکنی و ازدست رابط کاریری خسته کننده و تکراری تاچ ویز سامسونگ راحت میشی.جی 2 رو حتما امتحان کن کار کردن باهاش لذت بخشه
فقط واسه لذت ش بخردش دوست عزیز من جي3 شم داشتم باز مالی نیس این که جي 2=

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
بنده تمام عمرم سامسونگ دستم بوده نوت 3 داشتم و جی 2 رو که خریدم دیدم دوربینش بهتره باتریشم یکم بهتر و بسیار خوش دست تر.البته بیشتر سلیقه مهمه.

juve man

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
من با جفتش كار كردم
بستگي به كاربرد شما داره

ولي با همه جوانب پيشنهادم به شما اينه كه ال جي جي ٢ بگيري .

خوش دست هستش
گوشي موبايله ، فيلت نيس
رابط كاربري بهتري داره ال جي

پشتيباني بهتري داره نمايندگي ال جي

نوت ٣ يكو سرو صداش زياده
من شخصا از كار با نوت خيلي خوشم نيومد

نوت با ١ دست كار نميشه كرد
با ٢ دست هم ...

كلا ال جي ٢

Sent from my iPhone using Tapatalk

fapouria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
Note 3 گوشی عالیه تو خانواده ما بابام داره از 3 متری افتاده یه خشم بر نداشته یبار هم وقتی میخریدیم صاحب مغازه چند تا روش با اسپری زد اهنی بود بدنش هیچی نشد خیلی عالی قوی و مقاومه

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
استارتر عزیز سلام
شما که میخوای واسه خرید گوشی به این مقدار هزینه کنی بهتره گوشی های جدید برندهارو تو انتخابات بذاری
گوشی هایی مثل اکسپریا زد2 الجی جی 3 سامسونگ اس5 اچ تی سی وان ام8
از بین اینها یکی رو انتخاب و خرید کن
شما دارید هزینه ی زیادی رو میپردازید در حالی که قصد انتخاب از میان گوشی های معرفی شده ی سال قبل رو دارید
بنظرم اینکار به صرفه نیست

amir920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استارتر عزیز سلام
شما که میخوای واسه خرید گوشی به این مقدار هزینه کنی بهتره گوشی های جدید برندهارو تو انتخابات بذاری
گوشی هایی مثل اکسپریا زد2 الجی جی 3 سامسونگ اس5 اچ تی سی وان ام8
از بین اینها یکی رو انتخاب و خرید کن
شما دارید هزینه ی زیادی رو میپردازید در حالی که قصد انتخاب از میان گوشی های معرفی شده ی سال قبل رو دارید
بنظرم اینکار به صرفه نیست
دوسته عزیز گوشی های سال قبل و انتخاب کردم چون الان قیمتشون کاذب نیست و دیگه افت قیمت نمیکنن بعدم از نظرم از لحاظ سخت افزار پیشرفت چشم گیری نداشتم نسبت به مدلای پارسال ، حالا اگه شما مدل خاصی مد نظرتونو ممنوون میشم با دلیل متقاعدم کنید نظرمو عوض کنم .

redman2

Registered User
لایک‌ها
45
منم g2 رو پیشنهاد میکنم بهتون من تا الان گلکسی اس 3 و 4 رو داشتم و یکی از دوستان صمیمی من هم نوت 3 داشته و الان هم خود من g2 دارم به نظرم g2 از نظر شارژدهی ,کیفیت دوربین, و رابط کاربری بدون لگه و از نوت 3 سرتره

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوسته عزیز گوشی های سال قبل و انتخاب کردم چون الان قیمتشون کاذب نیست و دیگه افت قیمت نمیکنن بعدم از نظرم از لحاظ سخت افزار پیشرفت چشم گیری نداشتم نسبت به مدلای پارسال ، حالا اگه شما مدل خاصی مد نظرتونو ممنوون میشم با دلیل متقاعدم کنید نظرمو عوض کنم .

منظور من این بود که شما میخواید اینقدر هزینه کنید چه بهتر گوشی های جدید کمپانی ها رو بررسی کنید
و اینگه اگه واقعا واست از نظر سخت افزار واست تفاوتی نداره که مثلا جی 2 بخری یا جی3 و یا نوت3 بخری یا اس5 پیشنهاد میکنم حتی به اندازه ی گوشی های پارسال هم هزینه نکنید. بطور مثال یه اکسپریا زد 850 تومنی هم به طور کامل نیاز های شما رو پوشش میده

amir920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظور من این بود که شما میخواید اینقدر هزینه کنید چه بهتر گوشی های جدید کمپانی ها رو بررسی کنید
و اینگه اگه واقعا واست از نظر سخت افزار واست تفاوتی نداره که مثلا جی 2 بخری یا جی3 و یا نوت3 بخری یا اس5 پیشنهاد میکنم حتی به اندازه ی گوشی های پارسال هم هزینه نکنید. بطور مثال یه اکسپریا زد 850 تومنی هم به طور کامل نیاز های شما رو پوشش میده
فرق که میکنه ! :D من کلن به عدد و رقم اعتقاد ندارم ،منظورم این بود که هیچکدوم از پرچمدارای امسال یه پیشرفت انقلابی نکردن نسبت به نسل قبلیشون مثلا جی 3 به جی 2 بجز صفه نمایش QHD یکم ارتقا تو پردازندش و آپگرید اینترفیسش دیگه تغییر خاصی نداشته که ارزش اختلاف قیمتشو داشته باشه . یا M8 با اینکه خیلی شیک تر شده نسبت به one و سرعتشم بهتر شده اما هنوز تو دوربین میلنگه ! با یه اختلاف قیمت 500 تومنی که بازم ارزش نداره البته نظر شخصیمه . از نظر من جی 2 الان با توجه به قیمتش بالاترین ارزش خریدو داره تو اندروییدیا ، نوت 3 بیشتر واسه کاربرد قلمش تو گزینه هام بود که دوستان راهنماییم کنن این قابلیت نسبت به جی 2 خیلی به چشم میاد تا اونو تهیه کنم یا نه

بالا