CATERING_MAN
کاربر تازه وارد
سلام دوستان. من یه کترینگ راه اندازی کردم و یکساله که تو این کارم.آشپزیمم خوبه. فکر کردم بهتره برای افزایش کیفیت غذاهام و افزایش فروش باید منوهام رو اصلاح کنم و پرسنلم رو مجدد آموزش بدم.
توی اینترنت که سرچ کردم بیشتر از همه شرکتهای مشاوره، یه شرکت به اسم " گروه فود سرویس پیشرو" مطالب جالب و خدمات مفیدی داشت.برای تصمیم گیری سوالاتی تو ذهنم هست که ازتون میخوام در موردشون ه لطفا کمکم کنید
۱_این شرکت رو با چه معیارهایی بهتره ارزیابی کنم ؟
۲_ به نظر شما وقتی رزومه اساتیدشون معتبر باشه و جاهای معتبری کار انجام داده باشن میشه معیار خوبی دونست ؟
۳_ شرکتی که این کترینگ رو برام راه اندازی کرد یه شرکت تامین و فروش تجهیزات بود، به نظر شما الان یه شرکت تجهیزات فروش میتونه بهم کمک کنه یا این گروه فود سرویس که بیشتر روی آموزش و ارتقا فعالیت میکنه ؟
برای راحتیتون و تلف نشدن وقت آدرسشو میدم تا اگر لازم بود چک کنیدش :
www.parscenter.com/foodservice
دوستان واقعا راهنمایی سازنده ی شما کمک بزرگی به من میکنه
پیشاپیش از شما تشکر میکنم
توی اینترنت که سرچ کردم بیشتر از همه شرکتهای مشاوره، یه شرکت به اسم " گروه فود سرویس پیشرو" مطالب جالب و خدمات مفیدی داشت.برای تصمیم گیری سوالاتی تو ذهنم هست که ازتون میخوام در موردشون ه لطفا کمکم کنید
۱_این شرکت رو با چه معیارهایی بهتره ارزیابی کنم ؟
۲_ به نظر شما وقتی رزومه اساتیدشون معتبر باشه و جاهای معتبری کار انجام داده باشن میشه معیار خوبی دونست ؟
۳_ شرکتی که این کترینگ رو برام راه اندازی کرد یه شرکت تامین و فروش تجهیزات بود، به نظر شما الان یه شرکت تجهیزات فروش میتونه بهم کمک کنه یا این گروه فود سرویس که بیشتر روی آموزش و ارتقا فعالیت میکنه ؟
برای راحتیتون و تلف نشدن وقت آدرسشو میدم تا اگر لازم بود چک کنیدش :
www.parscenter.com/foodservice
دوستان واقعا راهنمایی سازنده ی شما کمک بزرگی به من میکنه
پیشاپیش از شما تشکر میکنم