• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در انتخاب گوشی بین Lg G2 و note 3 n9005

amir920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، من میخواستم از شما مشاوره بخوام برای خرید، تقریبا تحقیق زیاد کردم به این دو تا گزینه رسیدم ، یه نکته هم هست من تا حالا گوشی اندروئیدی نداشتم :D گوشیای قبلیمم 4S بوده بعدش تصمیم گرفتم وینفونو امتحان کنم رفتم سراغ لومیا 925 اما الان میخوام یه گوشی اندروئیدی داشته باشم که از انتخابش حالا حالاها پشیمون نشم ، لطفا دوستای صاحب نظر راهنماییم کنن ممنوون میشم :general601:

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
انتخاب خیلی سختی هستش . هر دوشون عالین از همه نظر . هر کدوم رو بگیری پیشمون نمیشی . می تونی بری با دو تاشون کار کن با هر کدوم راحت تری بودی تو خردیش شک نکن . من خودم بشخصه جی 2 رو بهترین گوشی تولید شده اندرویدی تا به الان می دونم .

amir920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انتخاب خیلی سختی هستش . هر دوشون عالین از همه نظر . هر کدوم رو بگیری پیشمون نمیشی . می تونی بری با دو تاشون کار کن با هر کدوم راحت تری بودی تو خردیش شک نکن . من خودم بشخصه جی 2 رو بهترین گوشی تولید شده اندرویدی تا به الان می دونم .
محمود جان جسارتا چون من تو این زمینه اطلاعاتم کمه میخوام ازت اگه میشه یکم ریزتر دلیلاتو بگی مثلا فرقاشون تو روونیو کارایی رابط کاربریاشون یا قدرت پردازشیو کیفیت دوربین و میزان شارژدهیشون اگه بتونی کمک کنی ممنون میشم .

بالا