• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در باره سفر به قشم

mahiji

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان من و دوستم همراه 2تا از آشناها میخواییم بریم قشم . میخواستم هر اطلاعاتی راجع به سوییت و ویلا و قیمتاش و اینکه هزینه حمل ماشین از بندر عباس تا قشم به صورت دریایی چقدر میشه ؟ هر اطلاعات دیگه راجع به سفر به قشم دارین بگین هم ممنون میشم.

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
شما اگر بخوای زمینی بری باید حتما برید بندر پل از اونجا با یدک کش برید قشم هزینه فکر کنم رفت و برگشت حدود 30 40 تومن میشه سوییت هم شبی 70 80 هست به بالا مناطق حومه شهر سوییت ارزون تر هست پس اگر ماشین دارید حومه شهر سوییت بگیرید بعد الان خیلی هوا گرم و شرجی هست مد نظر داشته باشید ! اطلاع دیگه ای خواستی پیام بده

alicorleone

Registered User
لایک‌ها
65
من و خونواده سال 90 توی دی ماه رفتیم قشم و یه خونه ای که چندین اتاق داشت رو گرفتیم.
بابت هر تخت 5000 تومان شبی دادیم.
به نظرم خوب بود.
اگه قطعی می خوای بگو شمارشو از بابام بگیرم واست

راستی ما با قطار رفتیم بندر عباس و از اونجا هم با لنج رفتیم قشم.

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
سلام دوست عزيز
من تا ديروز برای يه کاری قشم بودم
الان اصلاً نری بهتره چون خيلی گرم و شرجی هست
اگر پياده هستی از بندر عبّاس با شناور نفر 7 تومن ميبرن
اگر با سواری هستی که از بندر عبّاس حدود 80 کيلومتر بايد بری بندر خمير يا پل برای هر ماشين 20 تومن ميگيرن ميبرن

physics

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
توصیه اول:اگر برای گشت و گذار می خواهی بروی فصل الان نیست بری پوست می ندازی تو ذوقت می خوره
و اما بعد
انتقال اتومبیل از بندر پهل صورت می گیره که 70 کیلومتر خود بندر عباسه که اگر 3-4 نفر باشید به صرفه ترین و راحت ترین راه رفته به قشمه
قیمت رفت و برگشت برای یک ماشین بین 25 تا 30 هزار تومن هست که نیازی به خرید بلیط برای افراد داخل ماشین هم نیست اسکله 24 ساعته کار می کنه مگر در مواقع طوفانی
شما بندر لافت پیاده می شید اگر اهل گشت و گذار هستید که یک روز همونجا بمونید محلی ها هم اتاق می دند هم غذا شبی بیشتر از 20-30 تومن نیست جنگل حرا و خود بات زیبای لافت جاذبه اونجاست
فاصله لافت تا خود قشم 70-80 کیلومتر هست که بین راه درگهان هست که خرید اونجا می تونید انجام بدید
بازار های بندر درگهان از 9 صبح تا 10-11 شب بازند اما پاساژهای خود قشم صبح ساعت 10 میان تا نماز بعد از ظهر هم 4-5 باز میشن تا 12
دره ستاره ها ،سواحل شمالی قشم،ساحل هنگام با دلفین ها و چاه کوه ها از جاهای دیدنی قشمه یک اگر بخوای همه رو ببینی 1.5 روی وقتت رو میگیره.
هتل هم هست از تختی 20-30 به بالا.اما اگر می خواین کنار ساحل باشید پلاژ سیمین جای خوب و قشنگیه سوییت هاش الان نباید گرون باشه چون فصل نیست.
مدرسه غواصی قشم هم خوبه 60 تومن میدید هم یادتون می دند هم دو سه ساعتی زیر آب چرخ و فلک می ری
توصیه دوم:
قبل از خرید یا هر چیزی که نیاز به پرداخت پول هست کامل تحقیق کنید مردم اونجا فوق العاده مردمان گرم و دوستداشتی هستند اما مهاجر و سواستفاده گر هم فراوونه
توصیه سوم :سعی کنید تا قبل از ساعت 8 صبح اسکله بندر پهل باشید برای رفتن قشم چون اون موقع نه ماشین زیاده که زیاد تو صف باشید نه کمه که خیلی معطل پر شدن لندی کرافت بشید.
توصیه چهارم: سعی کنید برای برگشت تا قبل از 9 شب به بندر لافت مراجعه کنید که زیاد معطل پر شدن لندی کرافت نشید.
توصیه خرید: جنس ها همه بنجلند مخصوصا درگهان خیلی کم چیز خوب گیر میاد خود قشم چیزهای بهتر و خود به طبع گرون تری داره
من خودم سالی یکی دو بار میرم بندر که بالاخره یه سری به جزیره هم می زنیم
سوالی بود باز هم بپرس

marcopolo1

Registered User
لایک‌ها
14
[h=1]آبگیرهای جزيره قشم[/h][h=2]آبگیرهای جزيره قشم[/h]درجزیره زیبای قشم، آب آشامیدنی شیرین برای حیات و فضای سبز ارزش خاصی دارد. پیش از این با احداث سد در تنگه‌ها، آب‌های شیرین حاصل از ریزش باران را ذخیره میکردند و برای آشامیدن و زراعت استفاده میکردند . ازاین سدهای قدیمی و مهم جزیره قشم میتوان از سد پی‌پشت نام برد .در ورودی تنگه، شبکه تقسیم آب که گفته میشود از دوره ساسانی باقی مانده و در حال حاضر نیز از این شیوه استفاده میشود به جا مانده . اخیرا در پشت سد، ماهی کپور پرورش داده میشود که خود یک جاذبه گردشگری برای علاقمندان به ماهیگیری به حساب میایداز آبگیرهای دیدنی جزیره قشم میتوان به سد گوران اشاره کرد که در کنار آبادی گوران بنا شده و تخمین زده میشود بنای اولیه آن در دوره هخامنشی احداث شده .

marcopolo1

Registered User
لایک‌ها
14
[h=1]غار خربز قشم[/h][h=2]غار خربز قشم[/h]در فاصله دوازده کیلومتری قشم در کنار جاده جنوبی، غار خربس بر پيكره کوهی مشرف به دریا و دشت میانکاسه جا دارد . غار خربس از غارهای دریایی است که در اثر گرداب و تخلیه ماسه ها، از حفره سنگ ها شكل گرفته است ، اما در دوره های پیش از اسلام با افزایش وسعت غار خربس در بخش های تالار میانی و دهلیزهای انشعابی، به احتمال زیاد مردم از آن به عنوان پناهگاه و یا نیایش گاه استفاده می‌کرده اند. در دشت ميانكاسه خربس گورهاي قديمي نيز يافت ميشود

mahiji

Registered User
لایک‌ها
10
مرسی از همه دوستان

بالا