• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در باره adwords

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام

دوستان من اکانت گوگل دارم و اکتیو هم هست میشه یه راهنمایی کنید چطورب باید باهاش کار کنم

خودم تا حدودی با هاش کار کردم مثل camping و اینجور چیزا

و از همه مهمتر قسمت billing هستش همینجوری داره به مبلغش اضافه میشه

اگر خواستین screen shot براتون بزارم

ممنون

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

دوستان من اکانت گوگل دارم و اکتیو هم هست میشه یه راهنمایی کنید چطورب باید باهاش کار کنم

خودم تا حدودی با هاش کار کردم مثل camping و اینجور چیزا

و از همه مهمتر قسمت billing هستش همینجوری داره به مبلغش اضافه میشه

اگر خواستین screen shot براتون بزارم

ممنون
شما كي و چطوري اكانت ادوردز گرفتين؟ با چي پرداخت كرديد؟ نوع پرداخت چي بوده ؟‌( prepaid يا postpaid )
چون تا اونجايي كه من مي دونم فعلا تمامي پرداخت هاي كرديت كارت ادوردز Reject ميشه.

در هر صورت كار باهاش براي اينكه يك تبليغ نشون داده بشه زياد سخت نيست اما مسادل فني و تخصصي خيلي زياد و سختي هم داره كه بعضي وقتها پيش مياد. شما وقتي cam رو ميسازي و تبلغت رو توش ميذاري و keyword ها رو ميدي بايد تست كنيد كه آيا با keyword هايي كه دادين تبلغ نشون داده ميشه؟ اين كار در همون قسمت keyword در cam انجام ميشه كه وقتي ماوس را روي كلمه active نگه داريد نشان مي دهد همچنين از نمونه سرچ گوگل هم براي ديدن تبلغ ميشه استفاده كرد.

شما اسكرين شات هم بذار، اساتيد ديگري هم هستند كامل تر راهنمايي مي كنند اگه مشكلت حل نشد.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
شما كي و چطوري اكانت ادوردز گرفتين؟ با چي پرداخت كرديد؟ نوع پرداخت چي بوده ؟‌( prepaid يا postpaid )
چون تا اونجايي كه من مي دونم فعلا تمامي پرداخت هاي كرديت كارت ادوردز Reject ميشه.

در هر صورت كار باهاش براي اينكه يك تبليغ نشون داده بشه زياد سخت نيست اما مسادل فني و تخصصي خيلي زياد و سختي هم داره كه بعضي وقتها پيش مياد. شما وقتي cam رو ميسازي و تبلغت رو توش ميذاري و keyword ها رو ميدي بايد تست كنيد كه آيا با keyword هايي كه دادين تبلغ نشون داده ميشه؟ اين كار در همون قسمت keyword در cam انجام ميشه كه وقتي ماوس را روي كلمه active نگه داريد نشان مي دهد همچنين از نمونه سرچ گوگل هم براي ديدن تبلغ ميشه استفاده كرد.

شما اسكرين شات هم بذار، اساتيد ديگري هم هستند كامل تر راهنمايي مي كنند اگه مشكلت حل نشد.

ممنون از اینکه جواب دادین

سه ماه پیش با کردیت کارت گرفتم کی ورد تعیین کردم امتحان هم کردم درست جواب میده یه قسمتی داشت رفتم از اونجا اسم سایتهایی رو که میخواستم موقع سرچ تبلیغ منو نشون بده انتخاب کردم و بعد اونایی که برام اولویت داشت مبلغشو کمی زیاد کردم

نه آقا کجا پرداختها ریجکت میشه چه جوری داره میخوره :D

منو داره وادار میکنه سایتمو انگلیسی کنم برای فروش الان در خواستهای خارجیم براحتی ۸ برابر در خواستهای ایرانه :lol:

بالا