• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در جهت ساخت سایت اختصاصی

Mehdi75

Registered User
لایک‌ها
74
سلام خدمت دوستان
قبلا با سایت هایی نظیر آهنگ،فیلم،اخبار،ورزشی کار کردم ولی به نتیحه دلخواه نرسیدم و بعد از مدتی سایت رو بستم
الان در نظر دارم سایت تخصصی بزنم که موضوع آموزشی داره(هنوز رقیب جدی نداره و فقط یکی دو مورد سایت در این مورد وجودداره)
اول اینکه من یه ذهنیتی چند وقته پیدا کردم که با وجود این شبکه های اجتماعی(تلگرام و...) دیگه زدن سایت و ... فایده نداره!:D درسته یا
خیر؟!
خب درمورد سایت...سیستم وردپرس.مطالب کاملا اختصاصی(ترجمه از منبع خارجی)،رعایت کامل سئو مطالب مطابق افزونه Yoast SEO
نیاز هست سایت رو به سئو کار بسپارم؟
در جهت بک لینک و... تا چه حدی کار بکنم؟
نیاز به قالب اختصاصی دارم؟
روزانه به چند پست نیاز دارم؟
حدودا بعد چه مدتی میتونم رتبه مناسبی پیدا کنم؟
باتشکر

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام خدمت دوستان
قبلا با سایت هایی نظیر آهنگ،فیلم،اخبار،ورزشی کار کردم ولی به نتیحه دلخواه نرسیدم و بعد از مدتی سایت رو بستم
الان در نظر دارم سایت تخصصی بزنم که موضوع آموزشی داره(هنوز رقیب جدی نداره و فقط یکی دو مورد سایت در این مورد وجودداره)
اول اینکه من یه ذهنیتی چند وقته پیدا کردم که با وجود این شبکه های اجتماعی(تلگرام و...) دیگه زدن سایت و ... فایده نداره!:D درسته یا
خیر؟!
خب درمورد سایت...سیستم وردپرس.مطالب کاملا اختصاصی(ترجمه از منبع خارجی)،رعایت کامل سئو مطالب مطابق افزونه Yoast SEO
باتشکر
سلام
اول از همه پشتکار داشته باش و سعی نکن از این شاحه به اون شاخه بری . یه کاری رو که فکر میکنی بهش علاقه داری و استعداد داری رو تا آخرش برو.
هیچ وقت سایتها جایگاهها خودشون رو از دست نمیدین بلکه این شبکه های اجتماعی هستن که میان و میرن اما سایتها باقی میمونند.
وردپرس بهترین گزینه هست.
بک لینک هم اول سایتتو راه بنداز و کم کم شروع کن به گرفتن بک لینک.
اگه قالب اختصاصی بگیری که چه بهتر اگه هم نتونستی قالب وردپرس رایگان هم میتونی پیدا کنی. البته بدون ارور و باگ و مشکل باشه.
اگه مطالب واقعا اختصاصی باشه روی 5 تا پست خوبه اگه بیشتر بتونی که بهتره.
اونو نمیشه پیش بینی کرد چون موضوع سایتت خیلی مهمه اگه موضوع داغی باشه و مطالب همه اختصاصی زیر 1 سال به رتبه خوبی میرسی.

all of

Registered User
لایک‌ها
416
بهترین سئوکار خودتی
از قالب های آماده ای استفاده کن که چندین ورژن ازش داده شده این ینی این که روی باگ های قالب و مخصوصا سئوش کار شده
بک لینک بخش مهمی از سئو رو تشکیل میده
تو صاحب یک پیج یا کانال در شبکه اجتماعی نیستی ولی صاحب سایت میتونی باشی
در مورد فیلتر هم باید بگم که فیلتر شدن شبکه های اجتماعی محتمل تر از فیلتر شدن سایت هستش
هرچی پست اختصاصی بیشتر بزنی بهتره

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام خدمت دوستان
خیر؟!
باتشکر
اصلا نده به سئو کار٬ خودت کم کم یاد بگیر
سئو کار هرچی هم بلد باشه چیزایی که زحمت زیادی واسشون کشیده رو به سادگی نمیاد به شما بگه و همه تخصصشو برای شما به کار نمیبره و توی وبتون به کار نمیبره
شبکه اجتماعی هم نظری ندارم
بک لینک هم که خودت وارد تری٬ میگردی یه لیست از بهترین سایت ها در رابطه با موضوع سایتت رو پیدا میکنی و به همگی ایمیل میزنی و منتظر قیمت میمونی و با یکی دو تا از بهترین هاش توافق میکنی
قالب هم همونطور که دوستان گفتن نمیخاد اختصاصی باشه (البته برای شروع) و بهتر یه قالب سئو شده و آپدیت شده رو بگیری
پست هم بسته به رقابت در اون موضوع و پشتکار خودت
در مورد زمان نتیجه دهی هم نظری ندارم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست گرامی سایت ها تنها در یک صورت جایگاه خودشون رو از دست میدن اونم زمانی هست که شما اینترنت رو بدون موتورهای جستجو تصور کنی که تفقریبا محاله درسته افراد برای چند ساعت تفریح و چت از شبکه اجتماعی استفاده می کنن اما وقتی نیاز به مطلبی دارن یا راهنمایی اولین گزینه که به ذهنشون می رسه استفاده از گوگل هست و خب گوگل هم بیشترین نتایج رو از سایتها میده و از طرف دیگه کارکرد سایت و برنامه هایی مانند تلگرام و غیره کاملا متفاوت هست و نباید اون رو در یک مقایسه قرار داد سایت به عنوان آرشیو دانش هست و تلگرام و غیره به عنوان ابزاری برای تعامل های لحظه ای اکثرا این مواردی که ذکر میشه که با اومدن تلگرام سایت ها به مشکل خوردن در مورد سایت های ارزشمند و تخصصی صحت نداره و نداشته تنها شاید سایت های تفریحی و زرد به مشکل بر بخورن اونم نه به این دلیل که بازدید اونا میره به سمت تلگرام بلکه به این خاطر که بازدید کننده دیگه اون محتوا رو به صورت خلاصه تر در کانال های تلگرامی داره ولی باز در اکثر موارد همه از گوگل استفاده کرده و بازم مشتری سایت هستند در وب ایران وبمستران گرانقدرمون اکثرا روی سایت موزیک و تفریحی و غیره کار می کنن و برا همین مشکل هم دارند تو درآمد چون مجبورا با سیستم های پاپ و کلیک و غیره کار کنند اما اگر شما محتوایی رو تولید کنید که از همون اول بابت اون هزینه دریافت کنید کسب درآمدی مطمئن خواهید داشت

بالا