• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در خرید سیستم ماشین پرشیا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad_ 1371

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.دوستان.والا من تازه ماشین گرفتم.میخواستم براش سیستم بگیرم.ممنون میشم دوستان پیشنهاد بدن.

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
سلام.دوستان.والا من تازه ماشین گرفتم.میخواستم براش سیستم بگیرم.ممنون میشم دوستان پیشنهاد بدن.

سلام محمد اقا

مبارک باشه عزیزم.

نوع سیستم مورد علاقتون؟
به چه سو میل دارید؟ قدرتی؟ کیفیت؟
هزینه ای که در نظر گرفته اید؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
اگه میخوای یه سیستم قوی ببندی اول فکر یه باطری و خازن خوب باش

mohammad_ 1371

Registered User
لایک‌ها
2
والا باتری که عوض کردم.خازن میگیرم.فقط قیمتشو نمیدونم.

سلام محمد اقا

مبارک باشه عزیزم.

نوع سیستم مورد علاقتون؟
به چه سو میل دارید؟ قدرتی؟ کیفیت؟
هزینه ای که در نظر گرفته اید؟
والا صدا خوب میخوام.هزینه بین 1 تومن تا 1.500 تومن.والا هر چی پول داشتم پول ماشین دادم:D

ramin_raf

Registered User
لایک‌ها
16
با عرض ادب
mohammad_ 1371 عزیز
اولا ماشین مبارک باشه دوما سعی کن اصلا از باندهای کواکسیال ( بیضی ) برای عقب استفاده نکنی چون نیاز به تخته و برش کاری داره و هرکاری که بکنی آخرش سروصدا میوفته توش و ماشین قسمتیش برش میخوره که به نظرمن اصلا خوب نیست و بعد از پشیمونی راه برگشتی نداره سوما اگه دنبال صدای کیفیتی هستی حتما از کامپ استفاده کن هم جلو و هم عقب چون صدا فقط از عقب به گوش برسه اصلا استاندارد نیست و لذتی نمی بری اگه باز از حجم صدا راضی نشدی میتونی از یک ساب کیفیتی در صندوق استفده کنی چون معمولا در مسافرتهای طولانی و سفر با خانواده کسی از کوبش زیاد لذت نمی بره مگر برای عروسی ودر نتیجه برای مسافرت ساب باکسرو نمی بری و صندوق خالی و در شهر و یا عروسی و مراسم خوشگذرونی ساب باکس در صندوق و حالشو میبری ببین اگه عقب ماشین هشتا باند بیضی هم بزاری محال بیس و ویبره سابو بهت بده اینم یه توضیح کلی اگه مدل خواستی بگو در خدمتم در هر صورت هرچی که بستی امیدوارم در خوشی استفاده کنی .

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
با عرض ادب
mohammad_ 1371 عزیز
اولا ماشین مبارک باشه دوما سعی کن اصلا از باندهای کواکسیال ( بیضی ) برای عقب استفاده نکنی چون نیاز به تخته و برش کاری داره و هرکاری که بکنی آخرش سروصدا میوفته توش و ماشین قسمتیش برش میخوره که به نظرمن اصلا خوب نیست و بعد از پشیمونی راه برگشتی نداره سوما اگه دنبال صدای کیفیتی هستی حتما از کامپ استفاده کن هم جلو و هم عقب چون صدا فقط از عقب به گوش برسه اصلا استاندارد نیست و لذتی نمی بری اگه باز از حجم صدا راضی نشدی میتونی از یک ساب کیفیتی در صندوق استفده کنی چون معمولا در مسافرتهای طولانی و سفر با خانواده کسی از کوبش زیاد لذت نمی بره مگر برای عروسی ودر نتیجه برای مسافرت ساب باکسرو نمی بری و صندوق خالی و در شهر و یا عروسی و مراسم خوشگذرونی ساب باکس در صندوق و حالشو میبری ببین اگه عقب ماشین هشتا باند بیضی هم بزاری محال بیس و ویبره سابو بهت بده اینم یه توضیح کلی اگه مدل خواستی بگو در خدمتم در هر صورت هرچی که بستی امیدوارم در خوشی استفاده کنی .
از باند بیضی میتونه استفاده یه تخته ارتفاع دار نصب میکنه دیگه نیازی به برش عقب ماشین نیست اگه از کامپ استفاده کنه بخواد بره مسافرت دیگه باید قید بیسو بزنه

mohammad_ 1371

Registered User
لایک‌ها
2
کامپ منظورت کامپوننته؟؟؟پس شما میگی باند بیضی نگیرم.اخه اکثرن بیضی هست مال هر کسی میبینم

مگه کاپونت مال کیفیت صدا نیست؟؟؟والا من زیاد سر در نمیارم از این چیزا

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
کامپ منظورت کامپوننته؟؟؟پس شما میگی باند بیضی نگیرم.اخه اکثرن بیضی هست مال هر کسی میبینم

مگه کاپونت مال کیفیت صدا نیست؟؟؟والا من زیاد سر در نمیارم از این چیزا

خوب به خاطر این که بیضی بیس خوبی می زنه و برای اکثر افراد کافی هست همه فرکانس ها باید به هم تولید بشن که کیفیت رو پایین میاره
ولی کامپ و ساب کیفیت بهتری داره فرکانس های مختلف هر کدوم جدا جدا تولید می شن

اگه قصدت بیضی هست می تونی 1073 DLS +آمپ +پخش 8016 بگیری

Last edited:

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
خوب به خاطر این که بیضی بیس خوبی می زنه و برای اکثر افراد کافی هست همه فرکانس ها باید به هم تولید بشن که کیفیت رو پایین میاره
ولی کامپ و ساب کیفیت بهتری داره فرکانس های مختلف هر کدوم جدا جدا تولید می شن

اگه قصدت بیضی هست می تونی 1073 DSL +آمپ +پخش 8016 بگیری
عزیز dsl خطوط شبکه اینترنت پرسرعت منظورت DLS دیگه:)
من 1073 دارم همچین باند شاخی نیست نه بیسش عمق داره نه کوب و نه ویبره قبل از این t696 جی بی ال داشتم حرف نداشت ماشینو ترکوند بیس میزد پشت صندلیم مثل قلب تکون میخورد کیفیت صداش اینگار طرف نشسته بود پشتت زنده میخوند جالب اینجاست این همه ار 1073 تعریف میکنن همچین اش دهن سوزی نبود به نظر من JBL تو صدا و قدرت حرف اولو میزنه

ramin_raf

Registered User
لایک‌ها
16
mohammad_ 1371 عزیز
ببین داداش من اینکه میگن تخته ارتفاع دار میزاری و ... به نظر خود من که اشتباه کردم و عقب ماشینو برش دادم و باند کواک گذاشتم اولا اگه برش ندی که مقدار فضای بین تخته و فلز عقب ماشین برای باندها کمه در ثانی با توجه به بیسی که باند میزنه وقتی حجم صدا رو بالا میبری بعد از چند روز وقتی صدا کم و یا هد رو خاموش میکنی صدای تق تق از پشت و تخته میاید یعنی باید یه پیچ گوشتی برقی هم بخری و هفته ای یک بار پیچهای تخته رو محکم کنی این تجربه خودمه که اگه قبلا این موضوع رو میدونستم محال بود که غیر از کامپوننت چیز دیگه ای نصب کنم ضمنا باندهای عقب پارس 16 گرد هست میتونی بدون برش کامپ ببندی و اینکه میگن کامپ بیس نداره اصلا اینجور نیست در حد خودش داره ولی قطعا راضی کننده برای خوشگذرونی نه گفتم مثل عروسی و گشتن با دوستان و .... ولی برای مسافرتهای خانوادگی و طولانی عالیه در هر صورت من و دوستانی که پیام گذاشتیم تجربیاتمون رو براتم گفتیم و تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی در کل هرتصمیمی گرفتی بگو تا در خصوص قطعات راهنماییت کنیم .

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
کامپ خواستی ببندی فقط برو دنبال gladen و هرتز ولی jbl یه مدل داره تک تو کامپ ها چند وقت پیش قیمت کردم 1100 یود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا