mohammad_ 1371
Registered User
- نوشتهها
- 84
- لایکها
- 2
سلام.دوستان.والا من تازه ماشین گرفتم.میخواستم براش سیستم بگیرم.ممنون میشم دوستان پیشنهاد بدن.
سلام.دوستان.والا من تازه ماشین گرفتم.میخواستم براش سیستم بگیرم.ممنون میشم دوستان پیشنهاد بدن.
والا صدا خوب میخوام.هزینه بین 1 تومن تا 1.500 تومن.والا هر چی پول داشتم پول ماشین دادمسلام محمد اقا
مبارک باشه عزیزم.
نوع سیستم مورد علاقتون؟
به چه سو میل دارید؟ قدرتی؟ کیفیت؟
هزینه ای که در نظر گرفته اید؟
از باند بیضی میتونه استفاده یه تخته ارتفاع دار نصب میکنه دیگه نیازی به برش عقب ماشین نیست اگه از کامپ استفاده کنه بخواد بره مسافرت دیگه باید قید بیسو بزنهبا عرض ادب
mohammad_ 1371 عزیز
اولا ماشین مبارک باشه دوما سعی کن اصلا از باندهای کواکسیال ( بیضی ) برای عقب استفاده نکنی چون نیاز به تخته و برش کاری داره و هرکاری که بکنی آخرش سروصدا میوفته توش و ماشین قسمتیش برش میخوره که به نظرمن اصلا خوب نیست و بعد از پشیمونی راه برگشتی نداره سوما اگه دنبال صدای کیفیتی هستی حتما از کامپ استفاده کن هم جلو و هم عقب چون صدا فقط از عقب به گوش برسه اصلا استاندارد نیست و لذتی نمی بری اگه باز از حجم صدا راضی نشدی میتونی از یک ساب کیفیتی در صندوق استفده کنی چون معمولا در مسافرتهای طولانی و سفر با خانواده کسی از کوبش زیاد لذت نمی بره مگر برای عروسی ودر نتیجه برای مسافرت ساب باکسرو نمی بری و صندوق خالی و در شهر و یا عروسی و مراسم خوشگذرونی ساب باکس در صندوق و حالشو میبری ببین اگه عقب ماشین هشتا باند بیضی هم بزاری محال بیس و ویبره سابو بهت بده اینم یه توضیح کلی اگه مدل خواستی بگو در خدمتم در هر صورت هرچی که بستی امیدوارم در خوشی استفاده کنی .
کامپ منظورت کامپوننته؟؟؟پس شما میگی باند بیضی نگیرم.اخه اکثرن بیضی هست مال هر کسی میبینم
مگه کاپونت مال کیفیت صدا نیست؟؟؟والا من زیاد سر در نمیارم از این چیزا
عزیز dsl خطوط شبکه اینترنت پرسرعت منظورت DLS دیگهخوب به خاطر این که بیضی بیس خوبی می زنه و برای اکثر افراد کافی هست همه فرکانس ها باید به هم تولید بشن که کیفیت رو پایین میاره
ولی کامپ و ساب کیفیت بهتری داره فرکانس های مختلف هر کدوم جدا جدا تولید می شن
اگه قصدت بیضی هست می تونی 1073 DSL +آمپ +پخش 8016 بگیری