• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در خرید پرینتر با قابلیت فکس تا 300 دلار

hossein3d

Registered User
لایک‌ها
0
درود
دوستان من برای شرکت نیاز به یک پرینتر خوب دارم. بیشترین مصرفی که داریم فکر کنم چاپ تبلیغات جزئی شرکت باشه. قابلیت فکس هم داشته باشه. قیمت هم تا 300 دلار.البته قیمت بالاتر هم اگر لازم باشه مشکلی نیست.و البته من ایران نیستم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
من برادر دارم چند کاره نسبت به اچ پی کمتر در مدت زمان خرج رو دستت میزاره

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
این مدل دونمونه داره یکیش گوشی داره یکیش وایرلس
ولی اگه گوشی داره رو بگیری تا الان که پریتر سروری که اینو ساپورت کنه نیومده

Brother 7470D

hossein3d

Registered User
لایک‌ها
0
این مدل دونمونه داره یکیش گوشی داره یکیش وایرلس
ولی اگه گوشی داره رو بگیری تا الان که پریتر سروری که اینو ساپورت کنه نیومده

Brother 7470D
ممنون دوست عزیز. این مدل را نتوستم اینجا پیدا کنم. البته اگر جدید باشه پیدا میشه.
منظور ار پریتر سروری چیه؟

مورد بعدی نظرتون راجع به پیرنتر رنگی لیزری چیه؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
شما باید ببینید مصرفتون چقدر است و چه نو کاغذی قراره باهاش چاپ کنید که معمولا در خارج از ایران به مشتری تو این مورد کمک شایانی میکنن
محصولات برادر واقعا تایید میشه و محصولات باکیفیتی تولید میکنه که مشکل هزینه ندارید مقداری هزینه کنید و از این برند تهیه کنید وگرنه محصولات hp هم به شما پیشنهاد میکنم که گارانتی خوبی خارج از ایران داره.

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون دوست عزیز. این مدل را نتوستم اینجا پیدا کنم. البته اگر جدید باشه پیدا میشه.
منظور ار پریتر سروری چیه؟

مورد بعدی نظرتون راجع به پیرنتر رنگی لیزری چیه؟

والا من کاربر حرفهی نیستم ولی واسه خرید این دستگاه از همه مارکا تحقیق کردم رسیدم به این.دستگاه جدید و هم سرعتش بالاست هم کیفیت اسکنش خوبه
یه چیزی هم هست بنام ADF و FLATوگوشی
هر پرینتر چندکارهی بلاخره فقط دوتا از اینا رو دیدم اینجا داشت.ولی این برادر همه رو گذاشته روش.
تا جای من فهمیدم
پرینت سرور میتونه یه پریتر که فقط پورتش USBهست میکنه شبکه یا وایرلس که دیگه نخوای هی کابل جدا کنی بزنی به کامپیوترهای دورو برت.
یه دستگاه کوچیک مثل این مارکه
http://www.edimax.com/en/produce_list.php?pl1_id=7&pl2_id=
پرینتر لیزی هم اگه از عهده مخارجش بر بیاین باز برادر میتونه قیمت یه برگ چاپ شدش نسب به مارکای دیگه کمتر باشه.البته باید تحقیق کنید

بالا