کیف نخر، کوله بخر. تارگوس گرونه. اگر حمل و نقلت زیاده یک کیف خیلی جمع و جور و راحت بخر. بعضی ها یک کیف گنده می خرند تا تمام وسایلشون را در یک کیف بریزند که به نظر من خیلی اشتباه هست. یک مدت که از داشتن لپ تاپت بگذره دیگه دلت می خواد همین طوری دستت یگیری بیرون دیگه حوصله کیف نداری.سلام
من قصد خرید یه کیف برای لپ تاپ رو داشتم اما مثل اینکه خیلی گرون هستند به خصوص تارگوس
خب حالا نظرتون رو درمورد این نوع کیف ها چیه اصلا ارزش داره این قدر پول بدیم به خاطر یه کیف؟؟؟؟؟؟!:blink:
چرا کوله؟؟؟_من قصد خرید کیف هایی که از بغل آویزون میشن رو داشتم(خوب نیستن)کیف نخر، کوله بخر. تارگوس گرونه. اگر حمل و نقلت زیاده یک کیف خیلی جمع و جور و راحت بخر. بعضی ها یک کیف گنده می خرند تا تمام وسایلشون را در یک کیف بریزند که به نظر من خیلی اشتباه هست. یک مدت که از داشتن لپ تاپت بگذره دیگه دلت می خواد همین طوری دستت یگیری بیرون دیگه حوصله کیف نداری.
چرا کسی جواب نمی ده؟:blink:چرا کوله؟؟؟_من قصد خرید کیف هایی که از بغل آویزون میشن رو داشتم(خوب نیستن)
مثلا چی؟ کی گفتم کیف کنده؟چه جوری میشه توی دست گرفت اگه بیافته چی؟؟:blink::wacko:
من قبلا یه کیف خریدم 150 تومن (چرم بود و مخصوص کانون وکلا) دستی بود، ازش خیلی راضی بودم و هستم، تا چند وقت پیش که نوت بوکم رو عوض کردم همه جوره به دردم می خورد اما چون وزن این یکی کمی بیشتر از قبلیه، (حدود نیم کیلو) اما تاثیر فوق العاده ای گذاشته و مجبورم کرده که یه کیف بخرم.چرا کسی جواب نمی ده؟:blink:
اولا تشکر میکنممن قبلا یه کیف خریدم 150 تومن (چرم بود و مخصوص کانون وکلا) دستی بود، ازش خیلی راضی بودم و هستم، تا چند وقت پیش که نوت بوکم رو عوض کردم همه جوره به دردم می خورد اما چون وزن این یکی کمی بیشتر از قبلیه، (حدود نیم کیلو) اما تاثیر فوق العاده ای گذاشته و مجبورم کرده که یه کیف بخرم.
یکی از دوستانم که هم کوله داره هم از اونا که به بغل آویزون می شن، کوله رو خیلی تایید می کنه، منم امتحان کردم و یه چندباری رفتم اینور اونور دیدم کوله خیلی خوبه چون راحتی و جای زیادی داره.
اما بعضی ها خوششون نمیاد و از اون یکی ها بیشتر خوشش میاد.
اگر می بینی که حمل و نقلت زیاده و وسایل زیادی باید جابه جا کنی، کوله بهتره. از نظر پزشکی هم فکر کنم بهتر باشه
میشه به این سوال یکی دقیق تر جواب بده چون نمی خوام بعد خریدن یا نخریدن پشیمون بشمسلام
من قصد خرید یه کیف برای لپ تاپ رو داشتم اما مثل اینکه خیلی گرون هستند به خصوص تارگوس
خب حالا نظرتون رو درمورد این نوع کیف ها چیه اصلا ارزش داره این قدر پول بدیم به خاطر یه کیف؟؟؟؟؟؟!