• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در خصوص سرمایه گذاری

روی کدام موضوع سرمایه گذاری کنم؟

• Total voters
    3

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
با سلام و عرض ادب
دوستان من حدود 2 3 ساله یه وب سایت دارم مدیریت اصلیش خودم هستم ولی خب یه گروه تشکیل دادیم و باهم کار میکنیم.
کارمون هم خرید های خارجی بود تبلت ، گوشی و کلا کالای دیجیتال سفارش میدادیم ،گاهی هم خودمون به صورت عمده وارد میکردیم و میفروختم ، کلا از کارم راضی هستم تمام سعی کردم مشتریام همیشه ازم راضی باشند،

یه مقدار پول جمع کردم که در کار دیگه ای سرمایه گذاری کنم تا خرج نشه..... سرمایه در نظر گرفته شده حدود 3 تا5 میلیون هست
نظر خودم روی خرید و فروش ارز الکترونیکی هست مثل وبمانی،پرفکت مانی،بیت کوین چون تجربه کار کردن باهاشون رو دارم هم فکر کردم گزینه خوبی باشه.
حدود 3ماه پیش وبسایتشو راه اندازی کردم : www.novinpayment.com
جدیدا به ذهنم رسیده که همین رو تبدیل به درگاه پرداخت واسط کنم.. چون برادرم 6 7 سابقه توی کار سرور و میزبانی هست و حتی شرکت هم ثبت کرده که خودمم جز شرکت هستم و پسر عمم هم طراح و کد نویس هست همینطور برادر کوچکمم طراح هست فکر میکنم بتونم یه وب سایت شیک و با پشتیبانی قوی درگاه واسط رو راه اندازی کنم،

الان بین ساخت درگاه واسط و خرید و فروش ارز الکترونیکی دو دل هستم... نمیدونم روی کدوم سرمایه گذاری بهتر هست..
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن و در نظر سنجی شرکت کنند.. به نظرتون همین خرید و فروش ارز الکترونیکی رو شروع کنم یا همین الان اول راه هستم تغییرش بدم؟

Last edited:

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
دوستان نکته نظری، راهنمایی ....
ممنون میشم در نظرسنجی هم شرکت کنید..

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
درگاه واسط برای ایران یا تبادلات خارجی؟

چرا کار فعلیتون رو گسترش نمیدین؟

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
درگاه واسط برای ایران یا تبادلات خارجی؟

چرا کار فعلیتون رو گسترش نمیدین؟
سلام
درگاه پرداخت واسط برای ایران..
گفتم در 2 زمینه باشه بهتر باشه البته هردو تا حدودی به هم مرتبط هستند
چون به هرحال ما خرید های خارجی انجام میدیم و مدام با ارز های اینترنتی سروکار داریم

AminArjmand

Registered User
لایک‌ها
281
با این قوانینی که برای درگاه های واسط گذاشتن اگه اجرا بشه کسی به سمت درگاه نمیره ، پس روی ارز خارجی سرمایه گذاری کنید بهتره ، سودشم بیشتره، البته برای هر دو مورد نیاز به تامین اعتماد مشتری دارین که واقعا کار سختیه تو هر کاری!

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
با این قوانینی که برای درگاه های واسط گذاشتن اگه اجرا بشه کسی به سمت درگاه نمیره ، پس روی ارز خارجی سرمایه گذاری کنید بهتره ، سودشم بیشتره، البته برای هر دو مورد نیاز به تامین اعتماد مشتری دارین که واقعا کار سختیه تو هر کاری!
مرسی بابت اظهار نظر..
بله نظر خودمم بیشتر روی ارز های اینترنتی هست هم آشنایی لازم رو هم دارم چون با سایت دیگرم مرتبط هست.
از نظر تامین اعتماد چون ما شرکت رسمی هستیم و بنده خودمم جز هئیت مدیره این شرکت هستم و ثبت رسمی شده و از طرفی وب سایت دیگر بنده دارای 2 نماد اعتماد و دارای درگاه مستقیم بانک ملت و آسان پرداخت هست ، فکر میکنم بتونیم زمینه اعتماد رو فراهم سازیم..

بالا