• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد آیپد 4

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی

به من یک آیپد 4 وای فای 16 گیگ هدیه شده و هنوز آک هست و بازش نکردم

میخواستم ببینم این رو نگه دارم و استفاده کنم بهتره یا اینکه بفروشمش و یک تبلت بهتر با امکانات سیم کارت خور بودن و سیستم عامل اندروید بگیرم ؟ راستش تا حالا با محصولات اپل کار نکردم و میترسم برام درد سر ساز بشه.

این دستگاه برنامه روش چطور نصب میشه ؟ و اینکه کیفیت صداش چطوره ؟ دیدم اسپیکرش مونو هست و همینطور دوربینش فلاش نداره

واقعا گیج شدم. :(

از دوستان خواهشمندم که کمک کنن. :blush:

Dragon 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی

به من یک آیپد 4 وای فای 16 گیگ هدیه شده و هنوز آک هست و بازش نکردم

میخواستم ببینم این رو نگه دارم و استفاده کنم بهتره یا اینکه بفروشمش و یک تبلت بهتر با امکانات سیم کارت خور بودن و سیستم عامل اندروید بگیرم ؟ راستش تا حالا با محصولات اپل کار نکردم و میترسم برام درد سر ساز بشه.

این دستگاه برنامه روش چطور نصب میشه ؟ و اینکه کیفیت صداش چطوره ؟ دیدم اسپیکرش مونو هست و همینطور دوربینش فلاش نداره

واقعا گیج شدم. :(

از دوستان خواهشمندم که کمک کنن. :blush:
دوست عزیز اول از همه مبارکتون باشه مورد بعد اینه که چون شما توی این نوع محصولات تازه وارد هستید بهتره برای شروع و اشنایی بیشتر با همین ایپد 4 کار کنید چون کار باهاش به مراتب از دیوایسهای اندرویدی راحتتر هست و User Friendly تر هست و درد سر کمتری داره ، چه از لجاظ نصب برنامه ها و بازیها و چه از لحاظ تنوع اپلیکیشنها.البته اندروید هم جایگاه خودش رو داره ولی برای شرایط شما به نظر من مناسب نیست.

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز اول از همه مبارکتون باشه مورد بعد اینه که چون شما توی این نوع محصولات تازه وارد هستید بهتره برای شروع و اشنایی بیشتر با همین ایپد 4 کار کنید چون کار باهاش به مراتب از دیوایسهای اندرویدی راحتتر هست و User Friendly تر هست و درد سر کمتری داره ، چه از لجاظ نصب برنامه ها و بازیها و چه از لحاظ تنوع اپلیکیشنها.البته اندروید هم جایگاه خودش رو داره ولی برای شرایط شما به نظر من مناسب نیست.

ممنونم از بذل توجهتون
راستش قبلا تبلت اندرویدی داشتم و یکی از مشکلات عمده ای که داشت عدم اجرای برخی بازیها بود

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
ممنونم از بذل توجهتون
راستش قبلا تبلت اندرویدی داشتم و یکی از مشکلات عمده ای که داشت عدم اجرای برخی بازیها بود

مطمئن باشید که با آیپد 4 این مشکل رو نخواهید داشت
منم هم آندروید داشتم و الان هم IOS دارم ، به نظرم کار با محصولات اپل خیلی ساده تر هست ( حالا دوستان اندروید باز شاید بیان شاکی بشن :rolleyes: ) مثلا برای تغییر ورژن اندروید 100 جور داستان هست ، رام رسمی حالا فارسی ساپورت کنه نمیدونم کوک چی باشه :p خیلی اینا رو وارد نیستم ، اما اپل خیلی ساده تر هست و اینکه یه ایتیونز میریزی و از طریق اون همه کار میکنی

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
مطمئن باشید که با آیپد 4 این مشکل رو نخواهید داشت
منم هم آندروید داشتم و الان هم IOS دارم ، به نظرم کار با محصولات اپل خیلی ساده تر هست ( حالا دوستان اندروید باز شاید بیان شاکی بشن :rolleyes: ) مثلا برای تغییر ورژن اندروید 100 جور داستان هست ، رام رسمی حالا فارسی ساپورت کنه نمیدونم کوک چی باشه :p خیلی اینا رو وارد نیستم ، اما اپل خیلی ساده تر هست و اینکه یه ایتیونز میریزی و از طریق اون همه کار میکنی

کاملاً درسته ، اندروید سیستم بسیار پیچیده تری نسبت به ios هست ، حالا تغییر ورژن و آپدیت سیستم عامل دستگاه به کنار ، جایی که واقعاً تو اندروید صدای آدم در میاد ، ریختن بازیها و دیتاشون هست. با اینکه عاشق open source بودن اندروید و آژادی عمل با این سیستم عامل هستم ، ولی همیشه اجرای بازیهای حجیم ، رو اندروید برام کابوس بوده! در صورتی که برای ios شما فقط کافیه یک بار فایل .ipa بازی مورد نظر رو دانلود کنید ، و دستگاهتون هم جیل بریک باشه ، دیگه برای همیشه راحت هستید. فقط باید دستگاه رو به کامپیتر متصل کنید ، و از طریق itunes بازیهای مورد علاقه تون رو بریزید. به نظر من هم شما با همون ipad کار کنید ، و مطمین باشید پشیمون نخواهید شد ، بخصوص که اینطور که من متوجه شدم ، سخت افزار ipad 4 قابلیت اجرای بازیهایی در حد کیفیت کنسولهای بازی رو هم داره. منی که انقدر اندروید رو دوست دارم هم ، الان دنبال ipad 4 هستم ، فقط حیف که خیلی گرونه! :(;)

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
من دیروز دستگاهم رو باز کردم و آی تونز رو هم نصب کردم. البته با هزار جور دنگ و فنگی که بود یک اکانت اپل هم ساختم و برنامه جیلبریک ورژن 6 رو هم نصب کردم. الان یک برنامه ای به اسم سیدیا روی دستگاه نصب شده که داخلش خیلی پیچیده هست. یه جایی هم کیبرد فارسی بود برای نصب از داخل سیدیا و نصبش کردم اما در قسمت سیتنگ خود دستگاه کیبرد فارسی به کیبرد ها اضافه نشده ! در ضمن برای ریختن موسیقی و فیلم باید حتما از آی تونز استفاده بشه ؟؟؟ عکس چطوری توی تبلت ریخته میشه ؟؟؟
نصب برنامه چطوریه ؟ من وایبر رو از اپل استور دانلود کردم ولی نصب نشد. چیکار باید بکنم ؟؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
من دیروز دستگاهم رو باز کردم و آی تونز رو هم نصب کردم. البته با هزار جور دنگ و فنگی که بود یک اکانت اپل هم ساختم و برنامه جیلبریک ورژن 6 رو هم نصب کردم. الان یک برنامه ای به اسم سیدیا روی دستگاه نصب شده که داخلش خیلی پیچیده هست. یه جایی هم کیبرد فارسی بود برای نصب از داخل سیدیا و نصبش کردم اما در قسمت سیتنگ خود دستگاه کیبرد فارسی به کیبرد ها اضافه نشده ! در ضمن برای ریختن موسیقی و فیلم باید حتما از آی تونز استفاده بشه ؟؟؟ عکس چطوری توی تبلت ریخته میشه ؟؟؟
نصب برنامه چطوریه ؟ من وایبر رو از اپل استور دانلود کردم ولی نصب نشد. چیکار باید بکنم ؟؟

مبارکه دوست گرامی ، اگه محیط سایدیا براتون پیچیده ست ، اصلاً نیاز نیست زیاد باهاش کار کنید ، فقط چندتا برنامه پایه هست که باید از توش نصب کنید ، و دیگه نیازی نیست باهاش کاری داشته باشید.
-اول بگید که کیبرد پارسی رو چطوری اینستال کردید؟ چون من خودم با ios 6 کار نکردم ، و چیزی که از ورژنهای قبلی ios یادمه ، این بود که باید لینک دیتابیس یکی دوتا از وبسایتهای ایرانی رو تو سایدیاتون اضافه میکردید ، تا برنامه کیبرد پارسی به برنامه های سایدیاتون اضافه بشه ، و بتونید اینستالش کنید.
- دوم ، بله ، برای ریختن موسیقی و فیلم باید از آیتیونز استفاده کنید ، کلاً میشه گفت تنها راه ارتباطی شما با دستگاهتون برنامه ی آیتیونز هست ، به جز موارد خاصی که ، پیشرفته تر و پیشچیده تر هست ، و شما نیازی نیست واردش بشید. برای عکس هم ، تا جایی که یادمه ، در قسمت سینک عکسها ، باید یک فولدر رو به عنوان فولدر مقصد برای سینک دستگاهتون انتخواب کنید ، وقتی که اینکار رو کردید ، هر عکسی که تو اون فولدر ریخته باشید ، با هر بار سینک کردن دستگاهتون ، وارد دستگاه میشه ، و اگر عکسی ار اون عکسها هم از فولدر مقصد پاک بشه ، با سینک کردن دستگاهتون ، از روش پاک میشه.
- سوم ، برای نصب برنامه ، در مورد 6ios اطلاعی ندارم ، ولی تا قبل از ios 6 چند راه برای نصب برنامه های کرک شده (.ipa) روی idevice ها وجود داشت ، عمومی ترین روش این بود که ، پس از جیلبریک کردن دستگاه ، باید از سایدیا برنامه ی Appsync رو اینستال کنید ، و بعضی موقعها اینستال برنامه ی Installous هم پیشنهاد میشد ، و پس از اون خیلی راحت برنامه ها رو از اینترنت دانلود میکردیم ، و سپس وارد آیتیونز میکردیمشون و با دستگاه سینک (اینستال) میکریدم. شما یه سرچ توی سایدیا بکنید ، ببینید appsync برای ios 6 وجود داره ، اگر نداره ، یکم تو گوگل بگردید ، روشهای نصب برنامه تو Ios 6 رو پیدا میکنید. ;)

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دوست من ، اینکار رو انجام بدید ، ببینید به نتیجه میرسید :

1. سایدیا رو باز کنید

2. برید به مسیر Manage / Source

3.این لینک رو اضافه کنید :

---------http://repo.hackyouriphone.org-------------

یا

-----------------http://repocydia.com------------

4. تو قسمت سرچ سایدیا ، Appsync رو سرچ کنید

5. باید یک گزینه به نام AppSync for IOS 6 رو پیدا کنید

6. این گزینه رو ایسنتال کنید

7. حالشو ببرید! ;)

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
ممنونم بابت توضیحات جامع و کاربردیتون
انشالا به زودی تست میکنم خبر میدم خدمتتون

فقط در مورد عکس درست متوجه نشدم که چیکار باید کرد ؟ چونکه در برنامه آی تونز اصلا قسمتی که مربوط به عکس باشه وجود نداره. من نسخه 11 و مخصوص ویندوز 64 بیتی رو نصب کردم.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ممنونم بابت توضیحات جامع و کاربردیتون
انشالا به زودی تست میکنم خبر میدم خدمتتون

فقط در مورد عکس درست متوجه نشدم که چیکار باید کرد ؟ چونکه در برنامه آی تونز اصلا قسمتی که مربوط به عکس باشه وجود نداره. من نسخه 11 و مخصوص ویندوز 64 بیتی رو نصب کردم.

خواهش میکنم دوست خوبم ، راستش من الان idevice دم دستم نیست که بخوام گام به گام براتون توضیح بدم ، ولی چیزی که به خاطر دارم اینه که وقتی دستگاهتون رو آیتیونز میشناسه ، اسم دستگاهتون سمت چپ برنامه بین گزینه های دیگه میاد ، باید دستگاهتون رو انتخواب کنید ، وقتی که انتخواب کردید ، چندتا تب میاد براتون ، از جمله Videos ، Musics , Pictures , Apps ,... از این تبها ، باید تب Pictures رو انتخواب کنید ، و اونجا باید سینک عکسها رو فعال کنید ، و فولدر مقصدی که توش عکسهای مورد نظرتون قرار داره رو بشناسونید ، تا عکسهاتون سینک بشه با دستگاه (فکر کنم در حالت دیفالت با فولدر My Documents/My Pictures سینک بشه)

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
خواهش میکنم دوست خوبم ، راستش من الان idevice دم دستم نیست که بخوام گام به گام براتون توضیح بدم ، ولی چیزی که به خاطر دارم اینه که وقتی دستگاهتون رو آیتیونز میشناسه ، اسم دستگاهتون سمت چپ برنامه بین گزینه های دیگه میاد ، باید دستگاهتون رو انتخواب کنید ، وقتی که انتخواب کردید ، چندتا تب میاد براتون ، از جمله Videos ، Musics , Pictures , Apps ,... از این تبها ، باید تب Pictures رو انتخواب کنید ، و اونجا باید سینک عکسها رو فعال کنید ، و فولدر مقصدی که توش عکسهای مورد نظرتون قرار داره رو بشناسونید ، تا عکسهاتون سینک بشه با دستگاه (فکر کنم در حالت دیفالت با فولدر My Documents/My Pictures سینک بشه)

باز هم تشکر میکنم

من مطابق آموزش شما رفتم جلو و همه چیز درسته فقط هنوز نتونستم کیبرد فارسی رو نصب کنم

بالا