• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد ادامه ی تحصیل

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
راستش من سر یه دو راهی موندم
گفتم اینجا بپرسم بلکه بچه های گل اینجا کمک کنند
راستش من موندم که ادامه ی تحصیل بدم یا ترک تحصیل کنم
الان دوم دبیرستان میرم
هنوز تکلیف خودم را نمی دونم
که میخوام ادامه ی تحصیل بدم یا اینکه ترک تحصیل کنم و وارد بازار کار بشم
الان که درسم نسبتا خوب و توی اصفهان هم تیزهوشان میرم از این نطر فکر کنم با توجه به برداشته شدن کنکور و معدلی شدن اگه خیلی پر توقع نباشم رشته ای را که انتخاب کنم بتونم واردش بشم
از اون طرف هم اگه بخوام وارد بازار کار بشم امکاناتش برام فراهمه
حالا موندم که واقعا ادامه ی تحصیل به چه دردی می خوره ؟
با تشکر فراوان از شما

Last edited:

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام
راستش من سر یه دو راهی موندم
گفتم اینجا بپرسم بلکه بچه های گل اینجا کمک کنند
راستش من موندم که ادامه ی تحصیل بدم یا ترک تحصیل کنم
الان دوم دبیرستان میرم
هنوز تکلیف خودم را نمی دونم
که میخوام ادامه ی تحصیل بدم یا اینکه ترک تحصیل کنم و وارد بازار کار بشم
الان که درسم نسبتا خوب و توی اصفهان هم تیزهوشان میرم از این نطر فکر کنم با توجه به برداشته شدن کنکور و معدلی شدن گه خیلی پر توقع نباشم زشته ای را که انتخاب کنم بتونم واردش بشم
از اون طرف هم اگه بخوام وارد بازار کار بشم امکاناتش تقریبا برام فراهمه
حالا موندم که واقعا ادامه ی تحصیل به چه دردی می خوره ؟
با تشکر فراوان از شما

سلام...

تیزهوشان؟! انصراف از تحصیل؟! شوخی که نمی کنی عزیزم؟!:blink:

نه، لطفا این کار رو در حق خودت انجام بده: اصلا به انصراف از تحصیل فکر نکن. بعدا مطمئن باش پشیمون می شی. ادامه بده، دانشگاه برو، تا مقطع دکتری هم ادامه بده. استعدادتو با انصراف از تحصیل هدر نده...
تحصیل از نظر کسانی که مشغول بهش هستن (خصوصا توی حال و هوای دوره ی دبیرستان) ممکنه زیاد جذابیت نداشته باشه، یا ممکنه حتی همین رو بپرسن که اصلا به چه دردی می خوره؟

اگه به هیچ دردی هم نخوره، اندیشه ی آدم رو رشد می ده. دید آدم رو نسبت به مسایل پیرامونش جلا می ده. مثل کسی که تا دیروز همه چیز رو سیاه و سفید می دید و امروز رنگها رو تشخیص می ده.

امروز شاید کمی به نظر دور از دسترس باشن این حرفا، ولی مطمئن باش اگه ادامه بدی متوجه می شی من چی می گم...

در نهایت البته انتخاب با خودته...

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
به درد زن گرفتن .

پس فردا بری خاستگاری با دیپلم بهت زن نمیدن

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
منم میگم ادامه بده ممکن که به هیچ دردی هم نخوره ولی حداقل اسمش خیلی بهتر از خودش هست !!

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام...

نه، لطفا این کار رو در حق خودت انجام بده: اصلا به انصراف از تحصیل فکر نکن. بعدا مطمئن باش پشیمون می شی. ادامه بده، دانشگاه برو، تا مقطع دکتری هم ادامه بده. استعدادتو با انصراف از تحصیل هدر نده...
تحصیل از نظر کسانی که مشغول بهش هستن (خصوصا توی حال و هوای دوره ی دبیرستان) ممکنه زیاد جذابیت نداشته باشه، یا ممکنه حتی همین رو بپرسن که اصلا به چه دردی می خوره؟

اگه به هیچ دردی هم نخوره، اندیشه ی آدم رو رشد می ده. دید آدم رو نسبت به مسایل پیرامونش جلا می ده. مثل کسی که تا دیروز همه چیز رو سیاه و سفید می دید و امروز رنگها رو تشخیص می ده.

امروز شاید کمی به نظر دور از دسترس باشن این حرفا، ولی مطمئن باش اگه ادامه بدی متوجه می شی من چی می گم...

شدیدا تایید میشه!

دوست عزیز ، من بهت توصیه میکنم حتی شده کارت رو هم بذاری کنار و نتونی دیگه انجامش بدی. درس رو فراموش نکن ! اونم تو این سن . اگر میتونی منم شدیدا پیشنهاد میکنم تا دکترا ادامه بدی ! مطمئن باش اگر بری دنبال کار یه روزی پشیمون میشی که دیگه امکان ادامه تحصیل برات سخت شده ولی اگر بری دنبال درس ممکنه چند سال وضع مالیت خوب نباشه ولی اون موقع می ارزه !

البته من که فکر میکنم داری شوخی میکنی!

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...

به درد زن گرفتن .

پس فردا بری خاستگاری با دیپلم بهت زن نمیدن

منم میگم ادامه بده ممکن که به هیچ دردی هم نخوره ولی حداقل اسمش خیلی بهتر از خودش هست !!

شدیدا تایید میشه!

دوست عزیز ، من بهت توصیه میکنم حتی شده کارت رو هم بذاری کنار و نتونی دیگه انجامش بدی. درس رو فراموش نکن ! اونم تو این سن . اگر میتونی منم شدیدا پیشنهاد میکنم تا دکترا ادامه بدی ! مطمئن باش اگر بری دنبال کار یه روزی پشیمون میشی که دیگه امکان ادامه تحصیل برات سخت شده ولی اگر بری دنبال درس ممکنه چند سال وضع مالیت خوب نباشه ولی اون موقع می ارزه !

البته من که فکر میکنم داری شوخی میکنی!
از همه ی دوستان ممنونم به خاطر راهنماییشون
نه من شوخی نمی کنم ؟؟؟!!!!!:D

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هر کدوم که واقعا عشقت میکشه

-----

تو مملکتی که لیسانسایی که از دانشگاه ازادن ازشون میخندن و سراسری ها هم زورکی کار پیدا میکنن مدرک واقعا چیز تزیینی هست.

شما ببخشیدا کارگری هم بکنی تا 7 سال دیگه میتونی یک مدرک کردانی(قلابی :D) برای خودت بگیری گندش هم در اومد کسی به کسی نیست :D

-----

همین الان 10 نفر رو میشناسم مدرک لیسانسشون رو از دانشگاه سراسری گرفتن الان دمه مغازه هستن - اصلا کسی هم به ذهنش نمیرسه این بنده خدا مهندسه

-----

شما اگه میتونی وارد بازار کار بشی و جای پیشرفت داشته باشی که دیگه ...

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
ببین تو وضع فعلی ایران کمتر از لیسانس رو بی سواد فرض می کنن! ولی از این طرف هم میدونم که برای کسب درآمد مدرک به هیچ درد نمی خوره.
ولی می خوام چند تا نکته رو بگم انتخاب با خودته :
1.تو از یه دختری خوشت میاد و به قول معروف میری خواستگاری.بابای دختره مهندس هستش.خود دختره هم لیسانس داره.اون موقع تو دیپلم هم نداری.در این شرایط فکر می کنی پدره دخترش رو به تو بده ؟ تو بودی چنین کاری رو می کردی ؟ طرف میگه تو جامعه ای که هر کور و کچلی یه لیسانس داره تو حتما یه مشکلی داشتی که نتونستی یه مدرک خشک و خالی بگیری.غیر از اینه ؟
2. تو حالا زن هم گرفتی و بچه دار هم شدی.و بچه رفت مدرسه اون موقع معلم ازش بپرسه مدرک بابات چیه فکر می کنی چه حسی پیدا می کنه وقتی که همه میگن باباهامون دکتر و مهندسه و اون باید بگهه بابای من دیپلم هم نداره ؟ میدونی چقدر تحقیر میشه ؟ بعدش هم میاد تو خونه به خودت این حرف رو میزنه.اون موقع میدونی خودت چقدر پیش زن و بچه ات خورد میشی ؟
حالا بماند که چقدر باید سر کوفت اقوام و فک و فامیل که بچه های تحصیل کردشون رو به رخ می کشن رو هم خودت و هم خانوادت تحمل کنین.

پس فقط فکر پول و در آمد رو نکن چیزای دیگه رو هم در نظر بگیر.تو این جامعه زیر لیسانس خیلی تفاوت زیادی با بیسواد یا لااقل کم سواد نداره.

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببین تو وضع فعلی ایران کمتر از لیسانس رو بی سواد فرض می کنن! ولی از این طرف هم میدونم که برای کسب درآمد مدرک به هیچ درد نمی خوره.
ولی می خوام چند تا نکته رو بگم انتخاب با خودته :
1.تو از یه دختری خوشت میاد و به قول معروف میری خواستگاری.بابای دختره مهندس هستش.خود دختره هم لیسانس داره.اون موقع تو دیپلم هم نداری.در این شرایط فکر می کنی پدره دخترش رو به تو بده ؟ تو بودی چنین کاری رو می کردی ؟ طرف میگه تو جامعه ای که هر کور و کچلی یه لیسانس داره تو حتما یه مشکلی داشتی که نتونستی یه مدرک خشک و خالی بگیری.غیر از اینه ؟
2. تو حالا زن هم گرفتی و بچه دار هم شدی.و بچه رفت مدرسه اون موقع معلم ازش بپرسه مدرک بابات چیه فکر می کنی چه حسی پیدا می کنه وقتی که همه میگن باباهامون دکتر و مهندسه و اون باید بگهه بابای من دیپلم هم نداره ؟ میدونی چقدر تحقیر میشه ؟ بعدش هم میاد تو خونه به خودت این حرف رو میزنه.اون موقع میدونی خودت چقدر پیش زن و بچه ات خورد میشی ؟
حالا بماند که چقدر باید سر کوفت اقوام و فک و فامیل که بچه های تحصیل کردشون رو به رخ می کشن رو هم خودت و هم خانوادت تحمل کنین.

پس فقط فکر پول و در آمد رو نکن چیزای دیگه رو هم در نظر بگیر.تو این جامعه زیر لیسانس خیلی تفاوت زیادی با بیسواد یا لااقل کم سواد نداره.

با این وضع همه باید برن دکترا بگیرن یه وقت کسی چیزیش نشه
شما مثل اینکه نمیدونی کجا داری زندگی میکنی !؟؟؟

همه جای جهان ! (همه جان اما ایران بارز تره) با پول خون طرف رو میتونی بخری دیگه چه برسه به زن و بچه ...

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
هرچقدر دیر تر (مثلا 25 یا 26 سال) وارد بازار کار شی و خودتو قوی تر کنی بهتره، من جا تو باشم تا 26 سالگی تمام تمرکزم رو می زارم روی اینکه روی یه رشته خوب استاد بشم (فرضا کامپیوتر) +مدرکش رو هم بگیرم+زبان انگلیسی+ علم مدیریت و کتاب های مدیریتی، بعد 26 سالگی که وارد بازار کار شدی تا 30 سالگی (یعنی 4 سال) به اندازه کسی که از 15 سالگی تا 30 سالگی کار کرده پول در می یاری!!!! اینو باور کن، ممکنه به ظاهر ماهی 500 تومان یا 700 تومان نهایت الان در بیاری ولی فرضا تو رشته خودم یه مهندس عمران برای فقط یه پروژه 40 ملیون می گیره اونم روزی خیلی وجدان داشته باشه 3 ساعت وقت بزاره!!!
----
یه نکته دیگه توی رشته ما سابقه کار مهمه و سابقه کار برای ما و جاهای دولتی بیمه است، کم کم (مثلا 18 سالگی) خودتو بیمه کن تحت عنوان بیمه مشاغل آزاد البته توضیحات داره که دوسال بعد بیا اینجا بپرس می گم بهت!!!!

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
ببین عزیزم.
اومدیم و سرمایه پرید. صدی نود
اون موقع با سواد دیپلم هم برات کار گیر نمیاد
در ثانی تحصیل کرده پولدار باشی خیلی بهتره تا پولدار بی سواد.
فوقش یه 6 سال ، نه برا فوق دیپلم یه 4 سال درس میخونی . اما به دردت میخوره و 100% کاربرد داره. همه جا .
مخصوصا سربازی. اخه فرق است بین همه چیزهای یه سرباز دو هلال با ستفان یا گروهبان 3
تازه . میتونی تحصیلت رو پیام نور یا پاره وقت آزاد بری که هم پول در بیاری هم درس بخونی

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
یه نکته دیگه توی رشته ما سابقه کار مهمه و سابقه کار برای ما و جاهای دولتی بیمه است، کم کم (مثلا 18 سالگی) خودتو بیمه کن تحت عنوان بیمه مشاغل آزاد البته توضیحات داره که دوسال بعد بیا اینجا بپرس می گم بهت!!!!

در مورد اين بيمه يكم بيشتر توضيح مي ديد؟

كسيكه دانشجو باشه هم ميتونه بره خودش رو بيمه كنه؟

ماهي چقدر مي گيرند؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
باید ببینید کجا زندگی می کنید، چه دارید و چه می خواهید

افرادی که هم درس می خوانند و هم کار می کنند کم نیستند

شما بگوئید کجا زندگی می کنید، چه دارید و چه می خواهید تا به شما بگویم چه کاری کند بهتر است.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
صحبت از تیزهوشان شد باید بگم هم من هم داریوش هر دو تا مون تیز هوشان میرفتیم اما اخرش جفتمون شیتیدیم
جالب اینجاس که همون مدرسه که من میرفتم اونم 3-4 سال بعد اومده همون مدرسه
--------------
اما نظر من
حتما برو دنبال مدرک اگر علاقه نداری و کارت چیز دیگس همینجوری برو جلو زیاد وقت نمیخاد بزاری ولی برو بالاخره میگیری مدرک
حالا یکی 4 ساله میگیره یکی 6 ساله ولی برو دنبالش تا اون موقع دیدت باز تر میشه دیگه خودت میچسبی به درس
ولی مطمئن باش این مدرک خیلی بدردت میخوره

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کار یا تحصیل؟
هیچ فرقی نداره..چون تو هر کدوم که حرفه ای بشی/باشی اون یکی خیلی راحت به دست میاد..ببین کدوم رو بیشتر دوست داری و میتونی توش حرقه ای بشی و اون یکی رو تا زمانی که حرفه ای نشدی جدی نگیر..

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
هرچقدر دیر تر (مثلا 25 یا 26 سال) وارد بازار کار شی و خودتو قوی تر کنی بهتره، من جا تو باشم تا 26 سالگی تمام تمرکزم رو می زارم روی اینکه روی یه رشته خوب استاد بشم (فرضا کامپیوتر) +مدرکش رو هم بگیرم+زبان انگلیسی+ علم مدیریت و کتاب های مدیریتی، بعد 26 سالگی که وارد بازار کار شدی تا 30 سالگی (یعنی 4 سال) به اندازه کسی که از 15 سالگی تا 30 سالگی کار کرده پول در می یاری!!!! اینو باور کن، ممکنه به ظاهر ماهی 500 تومان یا 700 تومان نهایت الان در بیاری ولی فرضا تو رشته خودم یه مهندس عمران برای فقط یه پروژه 40 ملیون می گیره اونم روزی خیلی وجدان داشته باشه 3 ساعت وقت بزاره!!!
----

به شدت تائید میشه

belarus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من یه لیسانسی چیزی بگیر
لازمه !

بالا