• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد اضافه کردن سایت به اکسا

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه راهنمایی میخواستم هر چی تو الکسا میرم و اد سایت رو میزنم و میخوام سایتم رو تو الکسا ثبت کنم نمیشه

اد سایت رو که میزنم میره تو یه قسمتی که میگه کد رو دانلود و در روت سایت بذارین و بعد وریفای رو بزنید

اما سوال اینه که چرا وقتی اد سایت رو میزنم و اسم سایت رو میزنم بعد تو قسمت داشبورد که میرم تو قسمت مای سایت اسامی سایت هام نیستش؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اگه منظورت واسه گرفتنه رنکه که اون خود الکسا بعد یه مدت ثبت میکنه و بهت رنک میده اتو
ولی اگه واسه ثبت اسم برای سایتت باید این کاری که میگه رو بکنی تا بتونی ادیت کنی سایتتو

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من متوجه منظورت نشدم

من واسه رنک نیست میخوام تو الکسا سایتم رو اد کنم و کدشو بذارم تو روت هاست
بحث من اینه که چرا وقتی سایت رو اد می کنم بعدش میرم تو داشبورد تو قسمت مای سایت اسم ساتم نیستش؟

princeofpersian

Registered User
لایک‌ها
3
من متوجه منظورت نشدم

من واسه رنک نیست میخوام تو الکسا سایتم رو اد کنم و کدشو بذارم تو روت هاست
بحث من اینه که چرا وقتی سایت رو اد می کنم بعدش میرم تو داشبورد تو قسمت مای سایت اسم ساتم نیستش؟
عزیز شما می خواهید حساب PREMIUM بگیرید باید فکر کنم 6 دلار به حساب آلکسا واریز کنید تا این حساب را در اختیار شما قرار بدهد و شما بتوانید به طور کامل بازدیدتون رو مدیریت کنید

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز شما می خواهید حساب PREMIUM بگیرید باید فکر کنم 6 دلار به حساب آلکسا واریز کنید تا این حساب را در اختیار شما قرار بدهد و شما بتوانید به طور کامل بازدیدتون رو مدیریت کنید

نه داداش یه قسمت داره زده رایگان
من اون قسمت رو رفتم سایتمو اد کردم و بعد یه کد داره که باید دانلود کرد گذاشت تو روت هاست اینم انجام دادم
اما وقتی میام تو قسمت داشبورد سایتی رو که اد کردم نمی بینم

بابا تو این انجمن یعنی هیچکه از این سر در نمیاره

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز فکر می کنم منظور شما این هست که بتونید مشخصات سایتتون مثل رتبه ، بک لینک و ... رو ببینید درسته ؟؟

باید از قسمت Claim Your Site آدرس سایتتونه رو ثبت کنید ..

برای این کار روی لینک زیر کلیک کنید :

Alexa Internet - Claim Your Site

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
من اون قسمت رو رفتم سایتمو اد کردم و بعد یه کد داره که باید دانلود کرد گذاشت تو روت هاست اینم انجام دادم

خوب فایل رو روی هاستتون آپلود کردید ؟
وریفای شد یا نه ؟

naaji

Registered User
لایک‌ها
150

این همه ملت اومدن راهنماییت کردن حالا جای دستت درد نکنه اینو میگی ؟؟
مشکل خودته ... راهنمایی ها رو انجام بدید کارتون حل میشه در غیر این صورت مشکل از طرف شماست

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این همه ملت اومدن راهنماییت کردن حالا جای دستت درد نکنه اینو میگی ؟؟
مشکل خودته ... راهنمایی ها رو انجام بدید کارتون حل میشه در غیر این صورت مشکل از طرف شماست

ناجی جان دست شما و بقیه دوستان درد نکنه قصد بی احترامی نداشتم عزیز

ممنون بابت همه راهنمایی ها

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز فکر می کنم منظور شما این هست که بتونید مشخصات سایتتون مثل رتبه ، بک لینک و ... رو ببینید درسته ؟؟

باید از قسمت Claim Your Site آدرس سایتتونه رو ثبت کنید ..

برای این کار روی لینک زیر کلیک کنید :

Alexa Internet - Claim Your Site

دوست عزیز این ادرس رو که دادی منم رفتم تو قسمت رایگان وقتی کلیک کنی دوباره میره همون جا که باید کد رو بذرای تو سایت و بعد وریفای کنی

حالا شما این آدرس رو برو بعد بزن رو اد سایت ببین می تونی سایتتو رو اضافه کنی؟

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز این ادرس رو که دادی منم رفتم تو قسمت رایگان وقتی کلیک کنی دوباره میره همون جا که باید کد رو بذرای تو سایت و بعد وریفای کنی

حالا شما این آدرس رو برو بعد بزن رو اد سایت ببین می تونی سایتتو رو اضافه کنی؟

اصلا چیز خاصی نداره ..

یه فایل به شما می ده که باید توی روت سایتتون آپلود کنید ..

بعد از آپلود می تونید سایتتون رو وریفای کنید ..

خیلی کار ساده ای هستش ..

اگر باز هم نتونستید یوزر و پسورد اف تی پی و الکسای خودتون رو برای من یا یکی از دوستانی که بهشون اطمینن دارید ارسال کنید تا براتون انجام بدن ..

shiro khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصلا چیز خاصی نداره ..

یه فایل به شما می ده که باید توی روت سایتتون آپلود کنید ..

بعد از آپلود می تونید سایتتون رو وریفای کنید ..

خیلی کار ساده ای هستش ..

اگر باز هم نتونستید یوزر و پسورد اف تی پی و الکسای خودتون رو برای من یا یکی از دوستانی که بهشون اطمینن دارید ارسال کنید تا براتون انجام بدن ..

مشکل بابت گذاشتن کد ندارم من میگم چرا زمانی که تو داشبورد میرم سایتو اد می کنم بعد میام تو قسمت مای سایت زده سایتی وجود ندارد

بابا تو گوگل انالیزرو رو دیدیی وقتی سایتی رو اد می کنی یا تو گوگل وب مستر وقتی سایتی رو اد می کنی تو لیست نشون میده اما اینجا نشون نمیده

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
مشکل بابت گذاشتن کد ندارم من میگم چرا زمانی که تو داشبورد میرم سایتو اد می کنم بعد میام تو قسمت مای سایت زده سایتی وجود ندارد

بابا تو گوگل انالیزرو رو دیدیی وقتی سایتی رو اد می کنی یا تو گوگل وب مستر وقتی سایتی رو اد می کنی تو لیست نشون میده اما اینجا نشون نمیده

ببینید برای اینکه سایتتون ثبت بشه باید مراحل گفته شده رو به طور کامل انجام بدین ..

اگر به طور کامل این مراحل طی نشه سایت شما به الکسا اضافه نمی شه ..

به احتمال خیلی خیلی زیاد شما یکی از مراحل رو درست انجام نمی دین که این مشکل پیش اومده ..

لطفا از اول و با دقت مراحل ثبت سایت رو انجام بدین ..

بالا