تعدادی آیپی به بلک لیست Wordfence Security اضافه میکنم ولی هیچ تغیراتی به اچ تی اکسس اضافه نمیکنه!! کسی میدونه این افزونه چطوری بلاک میکنه؟ یعنی موارد را با دیتابیس خودش مسدود میکنه یا اچ تی اکسس؟
برای شما هم چیزی به اچ تی اکسس اضافه نمیکنه یا برای من خرابه و یا اینکه از دیتابیس خودش استفاده میکنه؟ چطوری میشه مطمئن شد از کارکرد این برنامه
کدی که به اچ تی اکسس میده اینشکلی هست ولی لیست آی پی داخلش نیست! لیست را فراخوانی میکنه یا خرابه؟
برای شما هم چیزی به اچ تی اکسس اضافه نمیکنه یا برای من خرابه و یا اینکه از دیتابیس خودش استفاده میکنه؟ چطوری میشه مطمئن شد از کارکرد این برنامه
کدی که به اچ تی اکسس میده اینشکلی هست ولی لیست آی پی داخلش نیست! لیست را فراخوانی میکنه یا خرابه؟
کد:
# Wordfence WAF[/B][/LEFT][/B][/LEFT][/B][/LEFT]
[B]
[LEFT][B]
[LEFT][B]
[LEFT]<IfModule LiteSpeed>
php_value auto_prepend_file '/home/***/domains/***.com/public_html/wordfence-waf.php'
</IfModule>
<IfModule lsapi_module>
php_value auto_prepend_file '/home/***/domains/***.com/public_html/wordfence-waf.php'
</IfModule>
<Files ".user.ini">
<IfModule mod_authz_core.c>
Require all denied
</IfModule>
<IfModule !mod_authz_core.c>
Order deny,allow
Deny from all
</IfModule>
</Files>
# END Wordfence WAF
اگر مطمئن نشم مجبورم کد دستی بزارم - نیاز هست به بستن سایت+آیپی+بات
منبع کد کامل و استاندارد اچ تی اکسس کجا هست؟ سرچ میکنم هر کدوم یه چیزی یا کم دارن
یا خرابن وقتی میزارمشون کل دسترسی را میبنده برای همه ارور 403 میاد
منبع کد کامل و استاندارد اچ تی اکسس کجا هست؟ سرچ میکنم هر کدوم یه چیزی یا کم دارن
یا خرابن وقتی میزارمشون کل دسترسی را میبنده برای همه ارور 403 میاد
Last edited: