• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد انتخاب سیستم عامل برای سرور اختصاصی

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،

من قصد دارم که یه سرور بگیرم با سیستم عامل لینوکس
جایی که میخوام ازش سرور رو بگیرم Centos ساپورت میکنه و فکر کنم گزینه خوبی باشه
اما من موندم که باید 32 بیت یا 64 بیت بگیرم!!!!؟ من 4 گیگ رم با سی پی یو dual Xeon 2.0ghz دارم میگیرم
بنظر شما کدوم گزینه بهتره؟ 32 یا 64 بیت؟ آیا لینوکس مثل ویندوز نسخه 32 بیتیش فقط تا 3 گیگ رم ساپورت میکنه؟ یا تا 4 گیگ ساپورت میکنه؟
با توجه به اینکه من میخوام یه فروشهاستینگ راه بندازم و vps و *** و رسلر(خلاصه همین چیزایی که مرسومه- اگه چیزی لازم هست برا هاستینگ و من از قلم انداختم رو لطفا ذکر کنید) آیا 64 بیت واقعا منو اذیت میکنه؟ آخه بعضی ها میگن نرم افزارها با مشکل روش نصب میشن!!! اما سرعت 64 بیت بهتره نسبت به 32 بیت! آره؟
و اینکه من باید از چه پنلی استفاده کنم؟ من میخوام مشتری هام cpanel/whm داشته باشن
و کسی که رسلر میگیره whm اختصاصی داشته باشه برا خودش!!!
در ضمن *** رو فراموش نکنید! آیا ******* روی centos نصب میشه برای ارائه ***?
هرگونه دیدگاه فنی با کمال میل پذیرفته میشه!! منتظر جوابتون هستم -
مرسی دوستان

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
4 گیگ رم باید از 64 بیتی استفاده کنی عزیز . باقیش دیگران جواب میدن !

Aidin-Sabetian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پورت ssl برای استفاده از ******* در ایران در اکثریت قریب به اتفاق ispها بلوکه شده. اگه می‌خوای سرویس *** بدی باید IPSec رو implement کنی نه *******!
امروزه حتی اگه بخوای اوبونتو نصب کنی، تعداد نرم‌افزارهای ۶۴ بیتی براش بیشتره تا ۳۲ بیتی! خیلی برنامه‌ها مانند filezilla دیگه باینری ۳۲ بیت نمیدن. مطمئن باش که برای نرم‌افزارهای سرور ۶۴ بیتی مشکلی نخواهی داشت.

Last edited:
بالا