ClassiqueCrime
Registered User
- نوشتهها
- 22
- لایکها
- 1
سلام،
من قصد دارم که یه سرور بگیرم با سیستم عامل لینوکس
جایی که میخوام ازش سرور رو بگیرم Centos ساپورت میکنه و فکر کنم گزینه خوبی باشه
اما من موندم که باید 32 بیت یا 64 بیت بگیرم!!!!؟ من 4 گیگ رم با سی پی یو dual Xeon 2.0ghz دارم میگیرم
بنظر شما کدوم گزینه بهتره؟ 32 یا 64 بیت؟ آیا لینوکس مثل ویندوز نسخه 32 بیتیش فقط تا 3 گیگ رم ساپورت میکنه؟ یا تا 4 گیگ ساپورت میکنه؟
با توجه به اینکه من میخوام یه فروشهاستینگ راه بندازم و vps و *** و رسلر(خلاصه همین چیزایی که مرسومه- اگه چیزی لازم هست برا هاستینگ و من از قلم انداختم رو لطفا ذکر کنید) آیا 64 بیت واقعا منو اذیت میکنه؟ آخه بعضی ها میگن نرم افزارها با مشکل روش نصب میشن!!! اما سرعت 64 بیت بهتره نسبت به 32 بیت! آره؟
و اینکه من باید از چه پنلی استفاده کنم؟ من میخوام مشتری هام cpanel/whm داشته باشن
و کسی که رسلر میگیره whm اختصاصی داشته باشه برا خودش!!!
در ضمن *** رو فراموش نکنید! آیا ******* روی centos نصب میشه برای ارائه ***?
هرگونه دیدگاه فنی با کمال میل پذیرفته میشه!! منتظر جوابتون هستم -
مرسی دوستان
من قصد دارم که یه سرور بگیرم با سیستم عامل لینوکس
جایی که میخوام ازش سرور رو بگیرم Centos ساپورت میکنه و فکر کنم گزینه خوبی باشه
اما من موندم که باید 32 بیت یا 64 بیت بگیرم!!!!؟ من 4 گیگ رم با سی پی یو dual Xeon 2.0ghz دارم میگیرم
بنظر شما کدوم گزینه بهتره؟ 32 یا 64 بیت؟ آیا لینوکس مثل ویندوز نسخه 32 بیتیش فقط تا 3 گیگ رم ساپورت میکنه؟ یا تا 4 گیگ ساپورت میکنه؟
با توجه به اینکه من میخوام یه فروشهاستینگ راه بندازم و vps و *** و رسلر(خلاصه همین چیزایی که مرسومه- اگه چیزی لازم هست برا هاستینگ و من از قلم انداختم رو لطفا ذکر کنید) آیا 64 بیت واقعا منو اذیت میکنه؟ آخه بعضی ها میگن نرم افزارها با مشکل روش نصب میشن!!! اما سرعت 64 بیت بهتره نسبت به 32 بیت! آره؟
و اینکه من باید از چه پنلی استفاده کنم؟ من میخوام مشتری هام cpanel/whm داشته باشن
و کسی که رسلر میگیره whm اختصاصی داشته باشه برا خودش!!!
در ضمن *** رو فراموش نکنید! آیا ******* روی centos نصب میشه برای ارائه ***?
هرگونه دیدگاه فنی با کمال میل پذیرفته میشه!! منتظر جوابتون هستم -
مرسی دوستان