• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد انتخاب سیستم فروشگاه مناسب با کار بنده

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان بنده می خوام فروشگاهی راه اندازی کنم با حدود 400 محصول که فقط به شیوه پرداخت نقدی (پرداخت قبل از ارسال کالا) کار می کنه.

چون قیمت کالا ها پایینه، طبعاً خریدار چندین محصول برای خرید انتخاب می کنه. بنا بر این باید فروشگاه از سبد خرید خوبی بر خوردار باشه.
همچنین مراحل خرید ساده و پرداخت بانکی و آنلاین هم داشته باشه!

بنده فروشگاه ساز میکس ایران رو از قبل دیده بودم. می خواستم بدونم بغیر از این فروشگاه ساز، انتخاب دیگه ای هم دارم؟

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
مارکت ساز هم خوبه. ممنون که معرفی نمودید
ولی قبلا که نصب کرده بودم به دلیل اجبار مشتری به عضویت برای خرید حذفش کردم! مشتریا فرار می کردن. حالا هم فرقی نداره، چه واسه ثبت نام فرم اطلاعات پر کنند چه برای خرید پستی. تازه ثبت نام فقط یه باره!

فروشگاه ساز پرستا هم تست نمودم اونم همین مشکل رو داشت :(

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مارکت ساز هم خوبه. ممنون که معرفی نمودید
ولی قبلا که نصب کرده بودم به دلیل اجبار مشتری به عضویت برای خرید حذفش کردم! مشتریا فرار می کردن. حالا هم فرقی نداره، چه واسه ثبت نام فرم اطلاعات پر کنند چه برای خرید پستی. تازه ثبت نام فقط یه باره!

فروشگاه ساز پرستا هم تست نمودم اونم همین مشکل رو داشت :(
دوست عزیز وقتی میخواید نقدی یا با پرداخت های آنلاین کار کنید باید حتما مشتری های شما ثبت نام کنن تا اطلاعاتی برای تماس با اونها داشته باشید و اطلاعات سفارش مخصوصا برای پرداخت آنلاین ثبت بشه وگرنه اونوقت باید دنبال مشتری بگردید که کی چی سفارش داده. حالا هر فروشگاه سازی باشه.
فقط در صورتی که با سیستم های پستی بخواید کار بکنید ثبت نام لازم نیست که اون هم یک مرحله داره در سایت سیستم مربوطه. خوبی مارکت ساز این هست که ثبت نامش بسیار ساده هست و ایمیل تایید نمیخواد، مشتری تا فرم ثبت نام رو ارسال میکنه اتوماتیک لاگین میشه و سفارشش رو میتون ارسال بکنه.
پرستا هم همین شکلی هست.

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز وقتی میخواید نقدی یا با پرداخت های آنلاین کار کنید باید حتما مشتری های شما ثبت نام کنن تا اطلاعاتی برای تماس با اونها داشته باشید و اطلاعات سفارش مخصوصا برای پرداخت آنلاین ثبت بشه وگرنه اونوقت باید دنبال مشتری بگردید که کی چی سفارش داده. حالا هر فروشگاه سازی باشه.
فقط در صورتی که با سیستم های پستی بخواید کار بکنید ثبت نام لازم نیست که اون هم یک مرحله داره در سایت سیستم مربوطه. خوبی مارکت ساز این هست که ثبت نامش بسیار ساده هست و ایمیل تایید نمیخواد، مشتری تا فرم ثبت نام رو ارسال میکنه اتوماتیک لاگین میشه و سفارشش رو میتون ارسال بکنه.
پرستا هم همین شکلی هست.
درست میگی و حرفت درسته ولی منظور من این بود که خیلی از کاربر های ایرانی شیش میزنن! می خواستم طوری باشه که هم ثبت نامی بتونن خرید کنن هم بدون ثبت نام. البته خود اپن کارت ماژول این کارو داره ولی به مارکت ساز نمی خوره! به خودشون هم گفتم می گن ساختار بانک اطلاعاتی اپن کارت با مارکت ساز با هم فرق داره فرق داره!

پرستا هم تجربه خوبی ازش ندارم باز صد رحمت به مارکت ساز.

حالا خودتون بودید به نظرتون مارکت ساز رو انتخاب می کردید یا میکس ایران؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
حالا خودتون بودید به نظرتون مارکت ساز رو انتخاب می کردید یا میکس ایران؟
من صلاحیت جواب دادن به این سوال رو ندارم
icon10.gif

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
من صلاحیت جواب دادن به این سوال رو ندارم
icon10.gif
ما چاکریم
فکر کنم مارکت ساز طلایی رو بگیرم.
بازم خیلی ممنون از راهنمایی تون. کلا قید مارکت ساز رو زده بودم! ولی الان نظرم عوض شده

babel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
نظر من اینه اگه می خوای با فروشگاه ساز یک فروشگاه بسازی که باهاش کار کنی یعنی یک جور د رآمد داشتن از اینترنت باشه به نظر من بهتره که تو فروشگاه ساز رایگان دنبالشون نگردی چون واسه اینکه یک فروشگاه فعال داشته باشی بایست بتونی مشتری را راضی نگه داری و مشتریهاتو روز بروز افزایش بدی و این مستلزم سرویس دهی خیلی خوب به مشتری هست و باید فروشگاه سازی داشته باشی که بتونی با خیال راحت اونو تبلیغ کنی و مطمئن باشی مشتری از روند کارت راضی هست،من یکی از فروشگاه سازهای مطمئن که تا حالا فروشگاههای فعال زیادی با اون ساخته شده را لینکش رو میزارم بهتر یک سری به اون بزنی
http://cms4website.com/news/detail.asp?id=37

مثلا فروشگاه http://www.shop.chopogh.com با این سیستم درست شده
موفق باشی

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
نظر من اینه اگه می خوای با فروشگاه ساز یک فروشگاه بسازی که باهاش کار کنی یعنی یک جور د رآمد داشتن از اینترنت باشه به نظر من بهتره که تو فروشگاه ساز رایگان دنبالشون نگردی چون واسه اینکه یک فروشگاه فعال داشته باشی بایست بتونی مشتری را راضی نگه داری و مشتریهاتو روز بروز افزایش بدی و این مستلزم سرویس دهی خیلی خوب به مشتری هست و باید فروشگاه سازی داشته باشی که بتونی با خیال راحت اونو تبلیغ کنی و مطمئن باشی مشتری از روند کارت راضی هست،من یکی از فروشگاه سازهای مطمئن که تا حالا فروشگاههای فعال زیادی با اون ساخته شده را لینکش رو میزارم بهتر یک سری به اون بزنی
http://cms4website.com/news/detail.asp?id=37

مثلا فروشگاه http://www.shop.chopogh.com با این سیستم درست شده
موفق باشی
ممنون از معرفی تون. اما این سیستمی که معرفی کردید دمو قسمت مدیریت نداره. آدرس سایتی هم که دادید برای نمونه جالب نبود. اگر بنده می خواستم فروشگاه‌م این شکلی باشه که با ورد پرس می زدم خیلی شیک تر هم از آب درمیومد.

ـــــــــــــــــــــ

به نظر من بهتره که تو فروشگاه ساز رایگان دنبالشون نگردی
اگر دقت کنید بنده می خواستم از سیستم پولی استفاده کنم نه سیستم مجانی!

ـــــــــــــــــــــ

میکس شاپ هم یه تحقیق کوچیک کردم احتمال خیلی زیاد همون سیستمیه که سبد خرید ترجمه کرده.

فکر می کنه بهترین گزینه مارکت ساز طایی باشه! نظر شما چیه بچه ها؟

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
فروشگاه ساز من رایگانه آدرسشم تو امضامه . نزدیک به 700 نفر هم الان دارن ازش استفاده می کنن . هیچ جایی تو فروشگاه هم تبلیغ من وجود نداره

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
فروشگاه ساز من رایگانه آدرسشم تو امضامه . نزدیک به 700 نفر هم الان دارن ازش استفاده می کنن . هیچ جایی تو فروشگاه هم تبلیغ من وجود نداره
آقا کار شما درسته ولی همون طور که گفتم روی هاست شخصی می خواستم میزبانی کنم‌ش
بازم ممنون از معرفی تون، به دوستانم معرفی می کنمش حتما

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
میتونی از کامپوننت معروف جوملا به نام ویرچومارت استفاده کنی که رایگان هم هست، نمونه شو میتونی اینجا ببینی
http://IranNutrition.com
ولی گفته باشم باید اینکاره باشی تا بتونی قشنگ فارسیش کنی. یه ذره دنگو فنگ داره.

Amin_e

Registered User
لایک‌ها
0
میتونی از کامپوننت معروف جوملا به نام ویرچومارت استفاده کنی که رایگان هم هست، نمونه شو میتونی اینجا ببینی
http://IranNutrition.com
ولی گفته باشم باید اینکاره باشی تا بتونی قشنگ فارسیش کنی. یه ذره دنگو فنگ داره.
دستت درد نکنه. باهاش ور میرم ببینم چجوریاس. از عهده‌اش بر میام یا نه.

یه پلاگین مجانی هم هست واسه وردپرس که یه کامل تبدیل میشه به فروشگاه، مثل همین ویرچومارکت میمونه. او چطوریه؟ اگه بشه اونو فارسی کنم و استفاده کنم بهتر نیست؟ اون رو تست کردی شما؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
دستت درد نکنه. باهاش ور میرم ببینم چجوریاس. از عهده‌اش بر میام یا نه.

یه پلاگین مجانی هم هست واسه وردپرس که یه کامل تبدیل میشه به فروشگاه، مثل همین ویرچومارکت میمونه. او چطوریه؟ اگه بشه اونو فارسی کنم و استفاده کنم بهتر نیست؟ اون رو تست کردی شما؟
نه والا تست نکردم تا حالا. ولی کلا من تو خیلی از چیزا با WP بیشتر حال میکنم، شایدم فروشگاه سازشم بهتر باشه.

بالا