• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد بخش موضوعات سایت ...

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلام دوستان
یک موردی پیش اومده گفتم نظرتون رو بدونم و راهنمایی کنید ...

من می خوام بخش موضوعات سایتم که در سایدبار هستش ! از منو های کشویی و یا هر مدل دیگه ای استفاده کنم ( نمی خوام مثل بقیه سایت ها معمولی باشه ! )
حالا برای اینکار چند تا ایده به ذهنم رسیده ولی نمی دونم کدوم بهتره و بازخورد کاربرها چه طوری بخاطر همین گفتم قبل از اجرا با شما در میون بزارم
و اگه راهکاری هم داشتید و بهتر بود اون رو اجرا کنم .

2 حالتی که تا الان به ذهنم اومده :

1- بخش موضوعات طوری باشه که وقتی روی یک دسته کلیک می کنی زیر دستها نشون داده بشه ( استفاده از آجاکس) نمونه سایت : اخبار ايران و جهان |خبرگزاري فارس| Fars News Agency
2- وقتی موس رو برروی یک دسته می بریم با کمی تاخیر ( چند صدم ثانیه ) زیر دسته هاش به صورت خود کار نشون داده بشه .

- در مورد اول یک مشکلی که هست اینه که کاربر فقط می تونه مطالب زیر دسته رو ببینه و دسترسی به صفحه اصلی دسته نداره ! چون وقتی رو دسته کلیک می کنه زیر دسته ها نمایان می شن .
- در مورد دوم هم می ترسم کاربر ارتباط برقرار نکنه !

حالا می خواستم نظر رو بدید، کدوم یکی بهتره ؟ خودتون موردی دارید ؟

اگه سایتی می شناسید که انواع منو ها رو داره هم بگید تا الگو بگیرم ....

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من با مورد دوم حال میکنم
یکم زمانش رو هم بیشتر کنید که همچین با اشوه باز بشه :دی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
مورد دوم جالب تر به نظر میاد

یه چیزی مشابه این رو در این سایت دیدم که شخصا خوشم اومد البته تعداد زیر دسته های کمتری در حالت پیش فرض تعریف بشه بهتر خواهد بود

اینکه فقط دسته نمایان باشه مقداری از زیبایی کار کم میکنه و خیلی به دل نمیشه البته نظر شخصی هست

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
مورد دوم جالب تر به نظر میاد

یه چیزی مشابه این رو در این سایت دیدم که شخصا خوشم اومد البته تعداد زیر دسته های کمتری در حالت پیش فرض تعریف بشه بهتر خواهد بود

اینکه فقط دسته نمایان باشه مقداری از زیبایی کار کم میکنه و خیلی به دل نمیشه البته نظر شخصی هست

ممنون ...
اینم فکر کنم کارجالبی باشه .
منم فکر می کنم فقط دسته در حالت اول نمایان باشه زیاد جالب در نمیاد
تعداد دسته ها هم در هر بخش 5-6 تا بیشتر نیست !
اگه سایت دیگه ای هم که این سبک کار استفاده کرده دیدید یه اطلاع بده بیشتر بررسی کنم :x

//

دوستان دیگه هم نظر بدن :heart:

rezapr2

Registered User
لایک‌ها
248
هيچ كدوم اين طوري موضو بندي كردن خيلي فضا اشغال ميكنه
از اين دراپ دروپ ها يا نمونه مثل سيمرغ جالب تره
اگه تو سايد بار ميخاي اينم نمونه جالبيه www.mashadmit.ir

rezapr2

Registered User
لایک‌ها
248

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
مشابه سایت Free software downloads and software reviews - CNET Download.com خیلی خوبه ، کاربر وقتی موس روی موضوع می بره ، زیر دسته براش نشون می ده ، وقتی هم که روی موضوع اصلی کلیک می کنه ، زیر دسته ها رو توی همون بلاک براش نشون می ده.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اینم در نظر داشته باش که بازدید کننده رو هر جایی کلیک نمیکنه . همه جای سایت رو نگاه نمیکنه . پس ممکنه نصف کاربرا ندونن چی به چیه

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
ممنون از دوستانی که نظر دادن و تو بحث شرکت کردن :heart:

اگه تو سايد بار ميخاي اينم نمونه جالبيه www.mashadmit.ir

اگه تو سايد بار ميخاي اينم نمونه جالبيه سایت خبری دانشکده شهید محمدمنتظری مشهد مقدس - اخبار سایت

نه اینجوری خیلی قدیمی شده + همنطور که گفتم بخش موضوعات در ستون کناری هست و امکانش نیست ببرمش بالا و تو هدر !

مشابه سایت Free software downloads and software reviews - CNET Download.com خیلی خوبه ، کاربر وقتی موس روی موضوع می بره ، زیر دسته براش نشون می ده ، وقتی هم که روی موضوع اصلی کلیک می کنه ، زیر دسته ها رو توی همون بلاک براش نشون می ده.

اون موردی هم که تو ذهن من بود همینجوری بود ولی فرقش تو این بود که وقتی موس روی دسته میره زیر دسته به صورت عمودی و زیر زیردسته باز می شن ! و وقتی هم رو دسته کلیک کنی وارد صفحه اش می شه
اگه بخوام مثل این بزارم چون تعداد زیر دسته ها خیلی زیاده یکم کاربر شاکی می شه ! + پنجره ای که باز می شه میاد رو مطالب سایت و جالب در نمیاد . شما نظر دیگه ای ندارید ؟

اینم در نظر داشته باش که بازدید کننده رو هر جایی کلیک نمیکنه . همه جای سایت رو نگاه نمیکنه . پس ممکنه نصف کاربرا ندونن چی به چیه

آره دقیقا منم بخاطر همین از شما پرسیدم و خواستم نظر بدید .
می ترسم به حالت شماره دو بزارم ولی کاربر قاطی کنه !

بالا