• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد تبلت Ainol Crystal

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود به همگی دوستان گرامی ، امیدوارم زندگی به کامتون باشه.

یه چند وقته که به فکرم افتاده که این تبلت رو خریداری کنم ، ولی چون چینیه یکم شک دارم تو خریدش ، و نمیدونم آیا واقعاً ارزش خرید داره یا نه. همچنین چون زیاد درباره ی بازار تبلت آگاهی ندارم ، نمیدونم تو این رنج قیمت گزینه های بهتری هم برای خرید هست یا نه. از دوستانی که وارد هستند ، درخواست دارم تو این زمینه یکم منو راهنمایی کنند ، بخصوص در مورد قابلیتهای تبلت مورد نظر ، و همچنین اینکه بازیهای گرافیکی رو چقدر روون اجرا میکنه .

از همگی سپاسگذارم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
از لحاظ اجرای بازی خوبه از لحاظ پخش ویدیو هم همینطور
فقط از لحاظ نور صفحه یکم کم میاره

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
از لحاظ اجرای بازی خوبه از لحاظ پخش ویدیو هم همینطور
فقط از لحاظ نور صفحه یکم کم میاره

ممنون از راهنماییت دوست خوبم ، فقط از شانس بدم میخواستم از تبلت شاپ این تبلتو بخرم که تموم کرده ، جایی سراغ ندارین این تبلت رو بفروشه؟

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
ممنون از راهنماییت دوست خوبم ، فقط از شانس بدم میخواستم از تبلت شاپ این تبلتو بخرم که تموم کرده ، جایی سراغ ندارین این تبلت رو بفروشه؟

سلام
شهریار جان خوبی ؟؟؟
آقا این تبلت عالیه . . . همه چیش اوکی هست جز موردی که دوستمون گفت .
ما حدود ( کمتر ) از یک ماه پیش واسه پدرم از وارد کننده اش خریدیم .
همین 1 هفته پیش یک کارتن شون از گمرک اومده بوده بیرون و ظرف یک روز فروخته شده . (البته رنگ سفیدش بوده)
ظاهراً هم تا بعد عید خبری ازش نخواهد بود .
خبری شد بهت خبر میدم .
با تشکر

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
شهریار جان خوبی ؟؟؟
آقا این تبلت عالیه . . . همه چیش اوکی هست جز موردی که دوستمون گفت .
ما حدود ( کمتر ) از یک ماه پیش واسه پدرم از وارد کننده اش خریدیم .
همین 1 هفته پیش یک کارتن شون از گمرک اومده بوده بیرون و ظرف یک روز فروخته شده . (البته رنگ سفیدش بوده)
ظاهراً هم تا بعد عید خبری ازش نخواهد بود .
خبری شد بهت خبر میدم .
با تشکر

ممنون بهروز جان , اينطورى ميگى دلم بيشتر ميسوزه! ;) يكم دير اقدام كردم فروشنده موجوديش تموم شده بود , يه ويديوى اجراى بازى هم ازش ديدم , خيلى خوب بازيارو اجرا ميكرد. اگه جايى رو پيدا كردى كه اين تبلت رو ميفروخت ممنون ميشم بهم خبر بدى , بدجورى دنبالشم , قيمتش خيلى مناسبه . ;)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

MaHDICorleone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام داداش مدلای خیلی خیلی بهتر و قوی تر از این داریم مثل
Window n70
که من ریوو شو تو یوتوب دیدم 40 دقه بود به معنای واقعی کلمه فوقالعاده. هم صفحه نمایش عالی ای داره هم سخت افزار عالی. الان قیمتش تو ایران باید550 باشه.
مورد بعدی تبلتای onda هستن که تو7 اینچی ها onda712 و تو8 اینچی هاonda812 هستش که ریوو های اینا رو هم کامل دیدم که هر کدوم نیم ساعتی میشن. قیمتش هم7 اینچی رو نمیدونم ولی8 باید حدودای700 تا800 باشه.
گزینه بعدی که محشره و از چیپ سامسونگ استفاده میکنه و کیفیت صفحش فوقالعاده س. جی پی اس هم داره مدلhuyondai t7 هستش قیمتش هم700 فک کنم.
کل این تبلت هایی که گفتم مطمئن باش خیلی از اینول سرتره. از هر کدومشون هم بالای50 دقه تو یوتوب فیلمشون رو دیدم.
موفق باشی
Sent from my WT19i using Tapatalk 2

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
البته شهریار جان این نکته رو بهت بگم که تبلتای چینی از لحاظ خوب بودن تقریبا 50_50 هستن
ینی امکان داره شما این تبلتو بگیری خوب از کار در بیاد امکان داره بعد یه مدت حین کار کردن باهاش خاموش بشه
این مورد دقیقا برای دو نفر اتفاق افتاده :

مثلا همون بنده خدایی که بهت گفتم بعد چند روز درست موقع بازی کردن تبلتش خاموش شد و برد گارانتی وحالا میگن که پردازشگرش سوخته و شاید مسئولیتشو قبول نکنن
ولی یکی دیگه از بچه ها داشته از همین مدل(تقریبا) و الان داره باهاش بدون هیچ مشکلی کار میکنه
من قبلا این حرفو باور نمیکردم ولی الان به یقین رسیدم و باید در خرید تبلت چینی خیلی دقت کردچون ممکنه اینطوری از آب در بیاد

Last edited:

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام داداش مدلای خیلی خیلی بهتر و قوی تر از این داریم مثل
Window n70
که من ریوو شو تو یوتوب دیدم 40 دقه بود به معنای واقعی کلمه فوقالعاده. هم صفحه نمایش عالی ای داره هم سخت افزار عالی. الان قیمتش تو ایران باید550 باشه.
مورد بعدی تبلتای onda هستن که تو7 اینچی ها onda712 و تو8 اینچی هاonda812 هستش که ریوو های اینا رو هم کامل دیدم که هر کدوم نیم ساعتی میشن. قیمتش هم7 اینچی رو نمیدونم ولی8 باید حدودای700 تا800 باشه.
گزینه بعدی که محشره و از چیپ سامسونگ استفاده میکنه و کیفیت صفحش فوقالعاده س. جی پی اس هم داره مدلhuyondai t7 هستش قیمتش هم700 فک کنم.
کل این تبلت هایی که گفتم مطمئن باش خیلی از اینول سرتره. از هر کدومشون هم بالای50 دقه تو یوتوب فیلمشون رو دیدم.
موفق باشی

ممنونم از راهنماييت و اطلاعاتى كه دادى دوست خوبم , آخه نگرانى اصلى من رو تبلتاى چينى , اينه كه نميدونم چقدر ميشه بهشون اطمينان كرد و چقدر موندگار خواهند بود. Ainol رو هم چون خيلى ازش تعريف شنيدم تصميم گرفتم برم سراغش . اين مدلهايى كه گفتيد چقدر قابل اطمينان هستند و از كجا ميتونم تهيه بكنمشون?

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
البته شهریار جان این نکته رو بهت بگم که تبلتای چینی از لحاظ خوب بودن تقریبا 50_50 هستن
ینی امکان داره شما این تبلتو بگیری خوب از کار در بیاد امکان داره بعد یه مدت حین کار کردن باهاش خاموش بشه
این مورد دقیقا برای دو نفر اتفاق افتاده :

مثلا همون بنده خدایی که بهت گفتم بعد چند روز درست موقع بازی کردن تبلتش خاموش شد و برد گارانتی وحالا میگن که پردازشگرش سوخته و شاید مسئولیتشو قبول نکنن
ولی یکی دیگه از بچه ها داشته از همین مدل(تقریبا) و الان داره باهاش بدون هیچ مشکلی کار میکنه
من قبلا این حرفو باور نمیکردم ولی الان به یقین رسیدم و باید در خرید تبلت چینی خیلی دقت کردچون ممکنه اینطوری از آب در بیاد

دوست گلم ممنون از راهنماييت , در جريان هستم كه چه اتفاقى براى تبلت دوست خوبمون كه بسيار هم با راهنماييشون كمكم كردن هستم , اما گارانتى وظيفه داره كه دستگاه رو تعمير كنه , اميدوارم مشكل دوستمون حل بشه و گارانتى دستگاه هم بهونه ى پارس كامتلى نياره! ;)

البته من امروز به شركت وارد كننده تبلتهاى ainol زنگ زدم , اينطور كه ميگفتن مثل اينكه ديگه شايد ainol crystal. رو نيارن , بجاش يه تبلت تازه از. Ainol بهم معرفى كرد كه تو اين چند روزه وارد ميكنن , اسم مدلش فكر كنم زنوس هست , چهار هسته اى 1.5 هست. البته حدودا 200 تومن هم از مدل كريستال گرونتره.

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
دوست گلم ممنون از راهنماييت , در جريان هستم كه چه اتفاقى براى تبلت دوست خوبمون كه بسيار هم با راهنماييشون كمكم كردن هستم , اما گارانتى وظيفه داره كه دستگاه رو تعمير كنه , اميدوارم مشكل دوستمون حل بشه و گارانتى دستگاه هم بهونه ى پارس كامتلى نياره! ;)

البته من امروز به شركت وارد كننده تبلتهاى ainol زنگ زدم , اينطور كه ميگفتن مثل اينكه ديگه شايد ainol crystal. رو نيارن , بجاش يه تبلت تازه از. Ainol بهم معرفى كرد كه تو اين چند روزه وارد ميكنن , اسم مدلش فكر كنم زنوس هست , چهار هسته اى 1.5 هست. البته حدودا 200 تومن هم از مدل كريستال گرونتره.

شهریار جان از پدر آمار گرفتم .
از سایت ainol.ir و با گارانتی یسنا خریداری کرده . (وارد کننده محصولات ainol)
راستی کار کرده این تبلت بکارت میاد ؟؟؟

MaHDICorleone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مدلایی که گفتم تو همین انجمن دوستان میفروشن. برید انجمن فروش تبلت و لوازم جانبی

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
شهریار جان از پدر آمار گرفتم .
از سایت ainol.ir و با گارانتی یسنا خریداری کرده . (وارد کننده محصولات ainol)
راستی کار کرده این تبلت بکارت میاد ؟؟؟

ممنون ازت بهروز جان , منم از همون سايت آمار گرفتم گفتن به جاى كريستال سرى زنوس رو قراره وارد كنن و تا 2-3 روز ديگه هم آماده ى فروشه. ولى قيمتش حدوداى 750 هستش.

كاركرده ى در حد آك به كارم مياد , اگه كاركرده سراغ دارى لطفا وضعيت دستگاه و قيمت مد نظر رو برام پ.خ كن. بى اندازه سپاسگذارم ;)

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
مدلایی که گفتم تو همین انجمن دوستان میفروشن. برید انجمن فروش تبلت و لوازم جانبی

اخه دوستانى كه اين دستگاه هارو ميفروشند , معمولا موجودى ندارن و 2-3 هفته طول ميكشه تا دستگاه به دست مشترى برسه , منم انقدر طاقت ندارم كه 2 هفته صبر كنم! ;):rolleyes:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

بله زنوس چهار هسته ایه که خیلیم خوبه
تو سایت ainol store گفته 10 روزه دیگه میاره
یکی از دوستام 650 از دبی خریده بود و خیلی ازش راضی بود هیچی کم نداشت
البته اگه این مدل مثه کریستال نسوزه:D

بالا