با سلام و خسته نباشید
:: بنده تکنیکی معرفی خواهم کرد که به درستی تست شده و به مشکل بر نخواهد کرد .
جابجایی وبسایت شما از دامنه کنونی به دامنه جدید همیشه با مشکلاتی همراه است. یکی از این مشکلات ناشناخته بودن آن برای کاربران است. کاربران احساس میکنند که وبسایت پایین است و دیگر در دسترس نیست. پس به دنبال جایگزین خواهند بود. مشکلات دیگری هم هستند مثلا محتوای وبسایت شما اگر که بخواهید عینا به وبسایت جدید انتقال دهید باید از ابزارهای مخصوصی استفاده کنید تا این کار با دقت خاصی انجام شود و محتوای وبسایت آسیبی را متوجه نشود.
اما مهترین بخش این کار دامنه و رتبه ای است که نزد گوگل دارد.
سئوی وبسایت شما مهم است پس باید به گوگل اعلام کنید که وبسایت جدید نسخه جدید وبسایت سابق است و باید گوگل
سئو و رتبه را به این وبسایت جدید اختصاص دهد.
آیا شما تابحال این کار را انجام داده اید، بسیاری از کاربران هستند که شاید با این موضوع که مربوط به حفظ رتبه میشود را نمیشناخته و در نتیجه رتبه ی خود را از اول بدست آورده اند. با ما باشید تا مراحل را با هم مرور کنیم.
بعد از ثبت دامنه جدید، راه اندازی وبسایت جدید و آماده به کار بودن، فقط کافیست که مراحل را همانند زیر انجام دهید.
قدم 1 : تهیه یک نسخه پشتیبان کامل
قبل از اینکه کاری انجام دهید، بهتر است که یک بکاپ تمام و کمال از وبسایت وردپرسی خود با تمام اطلاعات و جزئیات تهیه کنید. برای اینکار از افزونه ای زیادی میتوانید استفاده کنید افزونه های رایگان زیادی برای اینکار هستند، اگر هم به دنبال افزونه تجاری برای تهیه نسخه پشتیبان هستید که مسلما بهتر هستند، میتوانید از بخش افزونه های تجاری وردپرس
دکووب، افزونه مورد نیاز خود را پیدا کنید.
قذم 2 : جابجایی وبسایت وردپرس
بعد از اینکه یک بکاپ کاملی از وبسایت تهیه کردید، نوبت به تکثیر وبسایت رسیده و باید از طریق افزونه هایی که این کار را به سادگی انجام میدهند وبسایت خود را در دامنه جدید تکثیر کنید.
یکی از این افزونه ها با نام Duplicator که در واقع آسان ترین روش و شاید بهترین روش است به شما امکان میدهد در سریعترین زمان ممکن از وبسایت خود یک پیشنمایش ایجاد کنید، یک وبسایت کامل ایجاد کنید سپس در دامنه جدید بسته را آپلود کرده و در یک یا دو مرحله اطلاعات بسته نصبی وبسایت خود را در اختیار افزونه قرار داده سپس آن را نصب و فعال کنید.
:: چند خطای رایج وردپرس به همراه حل آنها
قدم 3 : انتقال به دامنه جدید در دامنه سابق
دامنه سابق را برای مدتی در اختیار خود نگه دارید تا به وسیله آن به کاربران اطلاع داده که وبسایت جدید را احداث کرده اید همچنین یک سیستم انتقال 301 را ایجاد کرده تا کاربران با ورود به وبسایت سابق به وبسایت جدید انتقال یابند. برای اینکار کافیست در یک فایل Text ساده عبارات زیر را نوشته و آدر وبسایت جدید خود را در این عبارت به جای وبسایت
دکووب نوشته و زمینه انتقال را فراهم کنید.
این فایل را با این نام “.htaccess” ذخیره کرده سپس از طریق نرم افزار FTP با فایلی که قبلا با همین نام در پوشه محتویات وردپرس wp-includes یا پوشه مدیریت wp-admin آپلود کرده و با فایل سابق جایگزین کنید:
1 #Options +FollowSymLinks
2 RewriteEngine on
3 RewriteRule ^(.*)$
http://decoweb.ir/$1 [R=301,L]
اگر چه میتوانید فایل سابق را هم ویرایش کرده و تمام عبارات درون آن را پاک کرده و عبارات بالا را در آن قرار دهید.
قدم 4 : اعلام به گوگل برای حفظ سئو و رتبه
این قسمت مهم ترین قسمت است. اگر سئو را از دست بدهید وبسایت خود را تقریبا از دست داده اید، چرا که سئو جایگاه شما بود که فروش را در وبسایت شما مهیا کرده بود یا زمینه بازدید های چندهزاری بود.
به حساب وبمستران گوگل خود وارد شوید البته این سرویس میتواند با نام Google Search Console نیز در دسترس باشد، به حساب خود وارد شده و وبسایت جدید را به گوگل معرفی کنید.
اینکار در بخش آدرس ها و تغییرات آدرس Change of Address آدرس جدید وبسایت خود را در بخش new domain اعلام کنید.
قدم 5 : اعلام به کاربران
این قسمت از کار را به خوبی انجام دهید، اگر قبلا در شبکه های اجتماعی دنبال کنندگان خود را داشتید، کاربران کانال، وبسایت شخصی و مهمتر از همه ایمیل آنها، به تک تک ایمیل کاربران خود ایمیل ارسال کنید و آنها را از تغییرات جدید باخبر کرده و به آنها توصیه کنید که وبسایت سابق به دامنه جدید انتقال یافته است.
امیدواریم در این کار موفق بوده یا آنرا با موفقیت انجام دهید.