• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد تمدید دامین

ehsaning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من از شرکت میهن هاست، دامین org دارم که تحت پنل enom ثبت شده. الان مدت 6 ساله که من دارم دامین ام رو از طریق میهن هاست سال به سال تمدید می کنم. ازشون پرسیدم که نمیشه واسه بیشتر از یکسال تمدیدش کنم؟ گفتن نه! باید هرسال تمدید کنی.
آیا این موضوع صحت داره؟
هر سال داره هزینه تمدید دامین افزایش پیدا می کنه، قبلا نزدیک 12 هزار تومان بود امسال شده 28 هزار تومان!

از طرفی انگار دامین من واسه پنل خودشون لاک شده چون شرکت های دیگه نتونستن دامین رو تمدید کنن و فقط خود میهن هاست میتونه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
میشه تمدید کرد الکی میگن :D
شما اول باید دومین رو انتقال بدید به شرکتی که میخواید تمدید کنید تا اونها بتونن تمدید کنن

• Like
Reactions: H+R

ehsaning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه تمدید کرد الکی میگن :D
شما اول باید دومین رو انتقال بدید به شرکتی که میخواید تمدید کنید تا اونها بتونن تمدید کنن

یعنی میشه واسه بیش از یک سال تمدید کرد؟! مثلا 2 سال ؟
نحوه انتقال دامین چطوریه؟ من فقط به اون صفحه از enom که میشه مشخصات who is و DNS رو تغییر داد دسترسی دارم!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
یعنی میشه واسه بیش از یک سال تمدید کرد؟! مثلا 2 سال ؟
نحوه انتقال دامین چطوریه؟ من فقط به اون صفحه از enom که میشه مشخصات who is و DNS رو تغییر داد دسترسی دارم!

بله میشه تمدید کرد
برای انتقال باید یه کد انتقال داشته باشید
اگر تو پنلتون نیست باید به شرکت بگید بهتون بده تا شما این کد رو به شرکت جدید بدید تا دومین رو براتون منتقل کنن

• Like
Reactions: H+R

ehsaning

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی تون.

وقتی از دامین WHOIS میگیرم زده:
Status: registrar-lock

ببخشید در رابطه با تمدید بیش از 1 سال در پنل enom، چه توضیح فنی باید به شرکت بدم که امکان تمدید بیش از یک سال وجود داره که شما نمی خواهید تمدید کنید

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
اگر به نماینده دسترسی نباشه ، ولی به پنل تنظیمات دامنه دسترسی باشه ،

راهی برای تمدید هست ؟

دامنه قفله البته/.

بالا