• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد حذف تمام پستهای سایت از گوگل

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خسته نباشید.
یه سوال از دوستان حرفه ای و اساتید دوست خودم داشتم.
من سایتم بعد از 3ماه از ابدیت منظم به سرعت داشت پیشرفت میکرد و ورودی گوگلم به 2000 رسید که بعدش تصمیم گرفتم لینک های دانلود داخل پست ها رو به لینک مستقیم تبدیل کنم و همه پست ها رو ویرایش کردم و لینک دانلود از اپلود سنتر ها رو حذف کردم و جاش لینک مستقیم گذاشتم که باعث شد ورودیهاک به 20کاهش پیدا کنه.و الان بعث از،6ماه هنوز گوگل دست از سرم برنداشته و ورودی هام زیاد نمیشن در حالی که بعد ازابدیت گوگل بهتر شده یود.
حالا میخوام بیخیال اون دامنه شم و همه مطالب رو از گوگل حذف کنم و از طریق یه دامنه دیگه مطالب رو ارسال کنم سوالم اینه که اگه ایم کار رو کنم گوگل مطالب رو کپی به حساب نمیاره؟یعنی اگه از سایت قبلی و گوگل مطالب رو حذف کنم و از یه سایت دیگه مطالب رو به تدریج ایندکس کنم گوگل واکنش منفی نشون نمیده؟کسی تجربه داره؟حتما باید این کار رو کنم چون سایتم انقدر عنوانش رو عوض کردمو لینک عوض کردم و کلی لینک شکسته داشت گوگل اعتماد نمیکنه به این زودیا با وچود ابدیت منظم.ممنون،میشم،کسی اگه جواب سوالم رو میدونه راهنماییم کنه مرسی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
از طریق آدرس زیر برو

• google/webmaster tools/google index/Remove URLs/create a new removal request/your addres

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
داداش گلم قبل از هر چیز بگم که ممنون از جوابت اما کاش اول سوالم رو کامل میخوندی یعد اینو میگفتی.من خودک،میدونو چطوری لینک حذف کنم سوالم این بود که اگه همه پست هام رو از گوگل حذف کنم و در یک دامنه جدید اون ها رو مجدد ایندکس کنم گوگل مطلب رو کپی حساب نمیکنه؟مطلب تازه حساب میکنه؟مشکلی نداره؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
داداش گلم قبل از هر چیز بگم که ممنون از جوابت اما کاش اول سوالم رو کامل میخوندی یعد اینو میگفتی.من خودک،میدونو چطوری لینک حذف کنم سوالم این بود که اگه همه پست هام رو از گوگل حذف کنم و در یک دامنه جدید اون ها رو مجدد ایندکس کنم گوگل مطلب رو کپی حساب نمیکنه؟مطلب تازه حساب میکنه؟مشکلی نداره؟
خیر مشکلی نداره
من تمامی مطالبم اختصاصی هستن و هیچ کدوم کپی نیستن و مشکلی مثل شما داشتم٬ چون اسم سایتم یکم بی ربط به موضوع بود٬ به همین خاطر ۲ بار این کارو انجام دادم و مشکلی تا به حال پس از ۶ ماه نداشتم
فقط با همون اکانت قبلی گوگلتون وارد وبمستر تولز شید تا به مشکل بر نخورید ./
البته اگه ممکنه یکم طول بکشه تا به بازدید قبلت برگردی + سرعت ایندکست یکم پایین تر میاد چون تازه تاسیسه سایتت از نظر گوگل .

اینا تجربه های من بود٬ دوستان دیگه هم لطفا راهنمایی کنن.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
ممنون از راهنمایی هات دوست خوبم.
منم اسم سایتم بی ربط هست اما من نمیخوام فقط دامنه رو تغییر بدم کلا مطالبم انقدر لینک شکسته داشت این مدت و انقدر عنوان سایت رو عوض کردم و کلا افزونه سئو و هر چی که نباید دستکاری میکردم رو به علت نبود تجربه دستکاری کردم که الان دیگه بعد از 6 ماه هنوز گوگل ورودی هام رو بالا نمیبره و روزی 10 ورودی به زور دارم در حالی که قبلا 2000 تا هم رسیده بودم.
شما دامنته رو فقط عوض کردین یا مطالبتون رو هم از ایندکس خارج کردین؟چون من باید مطالب رو هم حذف کنم سئو و گذشته سایتم انقدر نا پاییدار بوده که نمیخوام اصلا گوگل بفهمه من اون سایت قبلی هستم مطالب رو مجددا میخوام از نو ایندکس کنم دوستان دیگه هم اگه تجربه ای داشتن راهنمایی کنن ممنون میشم .مرسی از شما

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دامنه رو + عنوان سایت عوض کردم و تمامی مطالب رو از گوگل حذف کردم٬ اما مطالب رو از خود سایت رو حذف نکردم و به یک دامنه دیگر تغییر دادم و در گوگل ثبت کردم .
من الان روزانه حدود ۴۰۰ بازدید دارم که البته خیلی هم خوبه چون فقط ۳۰ تا مطلب داره که ۳ ماه هم میشه آپدیت نشده ولی کاملا یعنی ۱۰۰ درصد اختصاصی هستن و فقط به درد یه عده خاص میخورن وگرنه همون ۱۰ بازدید هم نداشت.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
پس خوبه ایشالله موفق باشی دوست خوبم راهنماییت و استفاده از تجربت خیلی کمکم میکنه ممنون که تجربتو انتقال دادی منم دیگه سایت رو از گوگل حذف کردم تا از نو شروع کنم و اشتباهات گذشته رو تکرار نکنم.
چون واقعا دیگه خسته شده بودم از اینکه روزانه هر روز 8 پست ارسال کنم همه موارد سئو رو رعایت کنم ولی بازم گوگل بهم توجهی نکنه.نزدیک به 7 ماه هست که هر روز 8 پست به طور منظم میفرستم اما بازدهی نداشت برا همین منم تصمیم گرفتم همون کاری که شما کردی رو انجام بدم ببینم بعد یکی دو ماه دیگه وضعیتم چطوری میشه چون منم پست هام کاملا اختصاصی هست نزدیک 1400 پست کاملا اختصاصی دارم باید ورودی هام خیلی بالا بود چون پتانسیل مطالب هم بالاست.2 ماه دیگه توی همین تایپیک نتیجه رو میگم ببینیم چی میشه.اینبار برای کار کردن روی یک دامنه خوب و مرتبط و همچنین هاست مجازی گرفتم دفعه قبل هاست اشتراکی بود شنیدم تاصیر خیلی بالایی داره کیفیت هاست روی پیشرفت منم گفتم حالا که روش قراره زحمت بکشم روی یه هاست خوب کار کنم والله دیگه این بار کارم نگیره از نت میرم

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
ببخشید دوستان مطالب سایتم رو از بینگ و یاهوو چطوری حذف کنم؟اخه قسمت وب مستر بینگ اصلا هر کاری میکنم سایتم ویرفای نمیشه ایرور میده در حالی که کدش رو درست قرار دادم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
پس خوبه ایشالله موفق باشی دوست خوبم راهنماییت و استفاده از تجربت خیلی کمکم میکنه ممنون که تجربتو انتقال دادی منم دیگه سایت رو از گوگل حذف کردم تا از نو شروع کنم و اشتباهات گذشته رو تکرار نکنم.
چون واقعا دیگه خسته شده بودم از اینکه روزانه هر روز 8 پست ارسال کنم همه موارد سئو رو رعایت کنم ولی بازم گوگل بهم توجهی نکنه.نزدیک به 7 ماه هست که هر روز 8 پست به طور منظم میفرستم اما بازدهی نداشت برا همین منم تصمیم گرفتم همون کاری که شما کردی رو انجام بدم ببینم بعد یکی دو ماه دیگه وضعیتم چطوری میشه چون منم پست هام کاملا اختصاصی هست نزدیک 1400 پست کاملا اختصاصی دارم باید ورودی هام خیلی بالا بود چون پتانسیل مطالب هم بالاست.2 ماه دیگه توی همین تایپیک نتیجه رو میگم ببینیم چی میشه.اینبار برای کار کردن روی یک دامنه خوب و مرتبط و همچنین هاست مجازی گرفتم دفعه قبل هاست اشتراکی بود شنیدم تاصیر خیلی بالایی داره کیفیت هاست روی پیشرفت منم گفتم حالا که روش قراره زحمت بکشم روی یه هاست خوب کار کنم والله دیگه این بار کارم نگیره از نت میرم
شما هم موفق باشی
۱۴۰۰ پست اختصاصی باید الان ترکونده باشی
هاست هم نظری ندارم
توی بینگ و سایت های مرتبط هم تا حالا سایت رو ثبت نکردم که راهنمایی کنم .

بالا