• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید بک لینک یا رپورتاژ آگهی یا ...

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
اساتید و دوستان باتجربه تر ممنون میشیم در مورد برگردوندن به روزهای خوب یک سایت قدیمی کمک کنن
لینک سایت در امضام هست
سایت بازدید بالایی داشته ولی متاسفانه چند ماه به دلیل عدم رسیدگی درست الان به 2000 آی پی در روز رسیده و الکسا شدیدا افت داشته
ممنون میشم از دوستان با تجربه سایت را چک کنند و راهکاری یا راهنمایی اگر به ذهنشون میرسه بگن
نظرتون در مورد بک لینک با کیفیت و یا رپورتاژ آگهی چی هست؟

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیزم
در مورد سئو وبسایت و شیوه های بهبود رتبه سایت در گوگل به شما پیشنهاد میکنم بک لینک های طبیعی و یا دستی دریافت کنید. در ضمن در مورد رپورتاژ آگهی پیشنهاد میکنم به سایت های مرتبط مراجعه کنید و از خرید بک لینک صرف نظر کنید فعلا. موفق باشید

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
شما از چه آمارگیری استفاده می کنید که 2000 آی پی در روز نشون میده؟ با الکسای 16000؟
وبگذر ، اینقدر افت الکسا برای خودم هم عجیبه ، الکسا از 1800 ایران طی چند ماه به اینجا سقوط کرده

javadnabavi

Registered User
لایک‌ها
28
وبگذر ، اینقدر افت الکسا برای خودم هم عجیبه ، الکسا از 1800 ایران طی چند ماه به اینجا سقوط کرده
البته طبیعیه که وقتی به سایت رسیدگی نشه آمارش افت میکنه. ولی الکسا هم خیلی نمیشه روش حساب کرد. بهتره فعالیتتونو بیشتر کنید. خریدن بک لینک تاثیر خاصی نداره. تبلیغات گزینه بهتریه

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
اساتید و دوستان باتجربه تر ممنون میشیم در مورد برگردوندن به روزهای خوب یک سایت قدیمی کمک کنن
لینک سایت در امضام هست
سایت بازدید بالایی داشته ولی متاسفانه چند ماه به دلیل عدم رسیدگی درست الان به 2000 آی پی در روز رسیده و الکسا شدیدا افت داشته
ممنون میشم از دوستان با تجربه سایت را چک کنند و راهکاری یا راهنمایی اگر به ذهنشون میرسه بگن
نظرتون در مورد بک لینک با کیفیت و یا رپورتاژ آگهی چی هست؟
چندتا از مطالبتون رو بررسی کردم.
مشکلی که دیدم شما لینک سازی توی مطالبتون نکرده بودین.
از اونجایی که کیفیت محتوای سایتتون بالا بود هیچ بعید نیست که اگر کاربری وبلاگ یا سایت داشته باشه مطالب شما رو بازنشر کنه.
از اونجایی که بعضی از کاربران وبلاگی در مورد لینک های درون مطلب حساسیت نشون نمیدن و مطلب رو عیناً منتشر میکنند پس به راحتی میشه یه لینک سازی طبیعی از این طریق داشته باشید.

در مورد رپورتاژ و بک لینک هم اگر مرتبط بتونید گیر بیارید عالی میشه.

ما توی پکیج رپورتاژ خودمون چند مورد مشابه موضوعی داریم در خدمتتون هستیم.

بالا