• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید لپ تاپ گیمینگ

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
درود
دوستان عزیز چند سوال داشتم از خدمتتون
1-لپ تاپ گیمینگ مدل
Lenovo IdeaPad Y700 - F - 15 inch Laptop
با مشخصات زیر:
CpU:6700 HQ 2.6-3.5 GHz 6mb cache
ram:16GB DDR4
VGA:GEFORCE GTX 960 4GB
آیا تا پایان این نسل(یعنی پایان نسل PS4 و XBOXONE) ساپورت میکنه بازیها رو؟فقط بدون لگ اجرا کنه بازیها رو نمیخوام رو ULTRA یا HIGH فقط بازیها رو بدون لگ اجرا کنه شده روی حالت LOW...ب میخوام بدونم این لپ تاپ نیاز من برای اجرای بازیهای روز رو تا براورده میکنه یا به فکر تهیه
کنسول باشم
2-کلا کیفیت برند لنوو چجوره لپ تاپ هاش؟منظورم طول عمرشونه...مثلا میترسم بگیرم چون چینیه بعد از یکی دوماه بسوزه!
3-من فقط به برند سونی اعتماد دارم ولی دیگه لپ تاپ نمیزنه برای همین میخوام بدونم بین لپ تاپ های گیمینگ ASUS و LENOVO و MSI کدوم بهتره و اگر شما مدل خاصی رو پیشنهاد بدید ممنون میشم تا 4میلیون و 200
4-بعضی از برندها مثل MSI یا ASUS دو نوع لپ تاپ دارن با یک سخت افزار روی کاغذ ولی با نام های متفاوت،مثلا ASUS G551Vw و ASUS N501JW
میخوام بدونم اینا تو عملکردشونم تفاوتی با هم دارن یا فقط قیافه هاشون با هم متفاوته...مثلا من میگم شاید مدل گیمینگ کیفیت و طول عمر وسیستم خنک کننده ی بهتری داشته...اگر تفاوت ندارن میخوام مدل معمولی بگیرم چون ظاهر لپ تاپ های گیمینگ رو دوست ندارم
ممنون بابت راهنمایی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر قصد تهیه لپتاپ گیمینگ داری اسوس رو پیشنهاد میکنم .
lenovo بد نیست ولی ابتدا اسوس و سپس msi را بیشتر توصیه میکنم
2-متوسطه موردهای بهتری هم هست
3-^^
4- g روی مدل های اسوس مخفف گیمینگ هست . یعنی دستگاه مختص گیمینگه
ASUS G551VW - B
انتخاب بسیار خوبیه

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
اگر قصد تهیه لپتاپ گیمینگ داری اسوس رو پیشنهاد میکنم .
lenovo بد نیست ولی ابتدا اسوس و سپس msi را بیشتر توصیه میکنم
2-متوسطه موردهای بهتری هم هست
3-^^
4- g روی مدل های اسوس مخفف گیمینگ هست . یعنی دستگاه مختص گیمینگه
ASUS G551VW - B
انتخاب بسیار خوبیه
خیلی ممنون بابت راهنماییتون فقط میشه راجب سوال 1 هم توضیح بدید...برام مهمه بدونم 4میلون هزینه میکنم آیا تا پایان این نسل کار میکنه یا بعد از یک سال بازیها روی حالت LOW هم روش لگ خواهند داشت.....من حاضر روی LOW بازی کنم ولی تا آخر این نسل بازیها بدون لگ بیان

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خیلی ممنون بابت راهنماییتون فقط میشه راجب سوال 1 هم توضیح بدید...برام مهمه بدونم 4میلون هزینه میکنم آیا تا پایان این نسل کار میکنه یا بعد از یک سال بازیها روی حالت LOW هم روش لگ خواهند داشت.....من حاضر روی LOW بازی کنم ولی تا آخر این نسل بازیها بدون لگ بیان
با این وضعیت پیشرفت گرافیک ها و گیم ها نمیشه پیش بینی کرد . ولی مدت نسبتا زیادی مشکلی نخواهید داشت .

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
با این وضعیت پیشرفت گرافیک ها و گیم ها نمیشه پیش بینی کرد . ولی مدت نسبتا زیادی مشکلی نخواهید داشت .
به عنوان آخرین سوال(زیاد سوال پرسیدم میدونم حوصلتون سر میره!ولی چه میشه کرد!!)
الان این دو مدل که لینکشون رو میذارم پایین چه فرقی دارن با هم؟منظورم فرق توی عملکرد و کارایی و طول عمرشون هست
یکیشون مدل گیمینگ هست یکیشون مدل معمولی ولی با سخت افزار کاملا مشابه....من طراحی لپ تاپ معمولی و سبک تر بودنشو بیشتر میپسندم ولی میگم شاید مدل گیمینگ فن قوی تری یا به طور کلی خنک کنندگیش قویتر باشه و توی استفاده زیاد در بازی طول عمر بیشتری داشته باشه نسبت به مدل معمولی....آیا توی مدل های گیمینگ قطعات بهتری یا مثلا چمیدونم مادربورد بهتری استفاده میشه یا نه دقیقا مثل هم هستن و تفاوتشون فقط توی ظاهر و وسایل همراه مدل گیمینگ هست؟
[URL='http://www.digikala.com/Product/DKP-127463/ASUS-G551VW-B-15-inch-Laptop/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-15-%D8%A7%D9%8A%D9%86%DA%86%D9%8A-%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-G551VW']ASUS G551VW - B - 15 inch Laptop

[/URL]

ASUS N501VW - A - 15 inch Laptop

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
الان این دو مدل که لینکشون رو میذارم پایین چه فرقی دارن با هم؟منظورم فرق توی عملکرد و کارایی و طول عمرشون هست
یکیشون مدل گیمینگ هست یکیشون مدل معمولی ولی با سخت افزار کاملا مشابه....من طراحی لپ تاپ معمولی و سبک تر بودنشو بیشتر میپسندم ولی میگم شاید مدل گیمینگ فن قوی تری یا به طور کلی خنک کنندگیش قویتر باشه و توی استفاده زیاد در بازی طول عمر بیشتری داشته باشه نسبت به مدل معمولی....آیا توی مدل های گیمینگ قطعات بهتری یا مثلا چمیدونم مادربورد بهتری استفاده میشه یا نه دقیقا مثل هم هستن و تفاوتشون فقط توی ظاهر و وسایل همراه مدل گیمینگ هست؟
ASUS G551VW - B - 15 inch Laptop

تفاوتشون بسیار کمه . چون مدل g سری گیمینگ هست .
داشتن درایور در سری g
باتری بهتر
کیبرد بهتر با نور بکلایت

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
تفاوتشون بسیار کمه . چون مدل g سری گیمینگ هست .
داشتن درایور در سری g
باتری بهتر
کیبرد بهتر با نور بکلایت
پس در مورد چیزای مهم مثل سیستم خنک کننده وکیفیت قطعات مورد استفاده تفاوت ندارن دیگه؟چون من اصلا از طراحی سری گیمینیگ خوشم نمیاد و تازه مدل معمولی سبکتره!!خیلی ممنون واقعا راهنمایی به درد بخوری بود

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پس در مورد چیزای مهم مثل سیستم خنک کننده وکیفیت قطعات مورد استفاده تفاوت ندارن دیگه؟چون من اصلا از طراحی سری گیمینیگ خوشم نمیاد و تازه مدل معمولی سبکتره!!خیلی ممنون واقعا راهنمایی به درد بخوری بود
خیر فقط مواردی که عرض کردم

Amaspad

Registered User
لایک‌ها
24
ASUS G551VW - B - 15 inch Laptop

یه تفاوت اساسی دیگه هم دارن من خودم سری گیمینگ رو انتخاب کردیم با اینکه طراحی ساده رو ترجیح می دم، مدل گمینگ صفحش مات، ولی صفحه مدل دوم براق و همچنین لمسیه.
صفحه لمسی در لپ تاپ برای خود من کاربردی نداره و صفحه مات یه مزیت خوب محسوب می شه

بالا