• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید وب کم و هاب usb

duke_nukem

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام.بنده برای رکورد گرفتن از یک گروه موسیقی از دوربین های مختلف می خوام 3 یا 4 وب کم usb بگیرم با یه hubکه واقعا سرعت انتقال داده رو پایین نیاره،بودجم هم کم هست.میشه وب کم های ارزون معرفی کنید که خوب رکورد کنن البته خیلی خوب نمی خوام واسه تمرین هست و کیفیت vga فک کنم خوب باشه ولی افت فریم نمی خوام داشته باشه رزولوشن و کیفیت خیلی مهم نیست،در مورد هاب هم همینطور یه هاب ارزون و خوب معرفی کنید لطفا

یه سوال دیگه اینکه به نظرتون4 رکورد همزمان سیستم خیلی قوی می خواد؟شما به جز راهی که من درنظر گرفتم راه دیگه ای مد نظرتون هست که راحت تر بتونم کارمو راه بندازم؟ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راجب وب کم من اطلاعات خوبی ندارم . اما ارزون خوب بخوای Genius تو بازار مدلهای مختلفش پیدا میشه.
اما اصل قضیه اون هاب هست. در حقیقت شما وقتی یک هاب به سیستم وصل میکنید یک جریان USB رو تقسیم بر تعداد پورتهای خروجی میکنید . عملا پهنای باند کافی به شما نمیده این هاب.
بهتره که اگر میخواین همزمان 4 وبکم کپچر کنند از کابلهای active استفاده کنید و هر چهار پورت رو هم مستقیما به مادربرد وصل کنید.

بالا