• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*************** راهنمایی در مورد خرید گوشی آیفون فایو اس

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
دوستان من گوشی سامسونگ گلکسی گرند پریم دارم که واقعا از هنگ کردنش کلافه شدم تصمیم دارم تا قبل عید یه آیفون فایو اس بخرم به عنوان گوشی که یه عمر استفاده کنم
حالا یه سری سوال دارم
1) الان فایو اس تولید میشه ؟
2 ) آکبند همون نو هست یا در حد نو ؟
3) گوشی کارکرده که به فروش میزارن به نظرتون ارزش داره بخرم (چون اپل گوشی هاش خوبه و کسی به راحتی نمیفروشه میگم یه وقت عیب داشته باشن و به فروش بزارن)
4) امکانش هست بشه از آمریکا خرید کنی و پست برات بیاره ؟ ( مثل این خریدهای اینترنتی که از سایتهای علی بابا و علی اکسپرس که یه عده تو پی تی انجام میدن )

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
1) الان فایو اس تولید میشه ؟
بله تا جائی که میدونم تولید میشه و تو آمریکا به صورت قراردادی 16 گیگش رو رایگان میدن (منظور بدون پیش پرداخت هست)
2 ) آکبند همون نو هست یا در حد نو ؟
آکبند غیر ریفر پیدا میشه ولی باید بشناسید، از دوستان تو همین پی تی داشت حدود 1500 بود، که البته کارکرده خریدنش به صرفه تره. چون تا یکی دو هفته دیگه میشه با 1500 یه 6 به نسبت تمیز خرید.
) گوشی کارکرده که به فروش میزارن به نظرتون ارزش داره بخرم (چون اپل گوشی هاش خوبه و کسی به راحتی نمیفروشه میگم یه وقت عیب داشته باشن و به فروش بزارن)
اینجوری نیست که حتماً ایرادی داشته باشن، خیلی ها قصد ارتفاء دارن، خیلی ها میخوان یه پلتفرم دیگه رو امتحان کنن و ...
4) امکانش هست بشه از آمریکا خرید کنی و پست برات بیاره ؟ ( مثل این خریدهای اینترنتی که از سایتهای علی بابا و علی اکسپرس که یه عده تو پی تی انجام میدن )
امکانش هست بله، ولی اصلاً به صرفه نیست و بالاتر میفته براتون اینجوری.

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
حرف های اصلان رو جدی بگیر چون واقعا درامد سرانه یک کشور گوشی خریده فروخته !

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
بله تا جائی که میدونم تولید میشه و تو آمریکا به صورت قراردادی 16 گیگش رو رایگان میدن (منظور بدون پیش پرداخت هست)

آکبند غیر ریفر پیدا میشه ولی باید بشناسید، از دوستان تو همین پی تی داشت حدود 1500 بود، که البته کارکرده خریدنش به صرفه تره. چون تا یکی دو هفته دیگه میشه با 1500 یه 6 به نسبت تمیز خرید.

اینجوری نیست که حتماً ایرادی داشته باشن، خیلی ها قصد ارتفاء دارن، خیلی ها میخوان یه پلتفرم دیگه رو امتحان کنن و ...

امکانش هست بله، ولی اصلاً به صرفه نیست و بالاتر میفته براتون اینجوری.
:confused::confused::confused::confused::confused:

mr.epidem

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز بودجه ات چقدره ؟
مثلا تا قبل از معرفی مدل 6S گوشی 5S 64 آکبندش من خریدم 2100
ازش خیلی راضی بودم تا اینکه نادونی کردم به IOS9 آپدیت کردم
حالا باید لااقل چند ماه صبر کنم تا به پایداری برسه و توییک ها بروز بشوند
اندروید داداش با همه خوبیاش فایده نداره چون سازنده ها اصلا پشتیبانی نرم اافزاری نمیکنند

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا