• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید گوشی تو رنج 350 تومان

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
چرا هیچ کس جواب منو نمیده پس اه ، اقا من می خوام یه گوشی بگیرم تو رنج 350 خوب بعد در درجه اول برام خوشگلی و فانتزی بودن و در درجه دوم کیفیت دوربین و اندازش برام مهمه خودم ترجیحا منو فارسی باشه . اول می خواستم سامسونگ D500 بگیرم چون همه چیش با سلیقم جور در میومد چون هم خوشگل بود هم جمع جور ولی چند نفر گفتن مفت نمی ارزه گفتن نوکیا بگیر یکی گفت 6630 بگیر یکی گفت 7610 بگیر یکی گفت سونی بگیر خلاصه کلی مدل به من معرفی کردن اخر سرم منو گیج کردن بیشتر تاپیک هارو هم سر زدم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد این تنوع زیاد از حد کوشی ها هم دردسری شده ها .
:)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
یه کم خواسته هاتون رو روشن تر بیان کنید، یه کم هم صبر و تحمل چاشنی ش کنید، یه مقدار هم در انتخاب عنوان تاپیکتون دقت کنید، مسلما به جواب می رسید.:)

در ضمن به نظر من سامسونگ D500 نه تنها مزخرف نیست بلکه یکی از بهترین گوشی های موجود در بازاره. اما صرف نظر از جوابتون به درخواست من، توصیه من به شما اندکی صبر (مثلا یک ماه) و خرید یه گوشی بی رقیب به نام K750 ملقب به SS و با قیمت 350 تومن و دستاورد این انتخاب یک خیال راحت از این که حداقل تا 6 ماه آینده هیچ گوشی ای در حد و اندازه های این گوشی در بازار ما نخواهد بود.

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از xPlod :
یه کم خواسته هاتون رو روشن تر بیان کنید، یه کم هم صبر و تحمل چاشنی ش کنید، یه مقدار هم در انتخاب عنوان تاپیکتون دقت کنید، مسلما به جواب می رسید.:)

در ضمن به نظر من سامسونگ D500 نه تنها مزخرف نیست بلکه یکی از بهترین گوشی های موجود در بازاره. اما صرف نظر از جوابتون به درخواست من، توصیه من به شما اندکی صبر (مثلا یک ماه) و خرید یه گوشی بی رقیب به نام K750 ملقب به SS و با قیمت 350 تومن و دستاورد این انتخاب یک خیال راحت از این که حداقل تا 6 ماه آینده هیچ گوشی ای در حد و اندازه های این گوشی در بازار ما نخواهد بود.

ببخشید این k750 که می گید همون سونی اریکسونه ؟؟ لطفا اگه میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدید .

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
میشه درباره کیفیت دوربینش توضیح بدید و بگید آیا سیستم عامل هم داره یا نه ؟؟ من یه سرچی زدم فکر کنم اینم عکسش باشه :
pic3.jpg

pic7.jpg

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کیفیت دوربین بی نظیر، بدون سیستم عامل.

Memo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
کیفیت دوربین بی نظیر، بدون سیستم عامل.

توي رنج قيمت 350 گوشي سوني سيمبين دار گير مياد؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
7610، 6670، 3230، 6630 که همه زیر 350 تومن اند.

Memo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
7610، 6670، 3230، 6630 که همه زیر 350 تومن اند.

شايد من سوالم رو اشتباه پرسيدم
منظور اين بود مدل هاي سيمبين دار شركت سوني اريكسون كدومن؟

و شايد بهتر بود ميگفتم كه يه گوشي سوني اريكسون با مشخصه هاي زير به من معرفي كن :
سيمبين - مگا پيكسلي باشه - راديو داشته باشه - راحت به كامپيوتر وصل بشه -
مموري كارت هاي جديد رو ساپورت كنه - بلوتوث
و از همه مهمتر قيافه داشته باشه لطفن با ذكر قيمت

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از mohandes_milad :
سلام
چرا هیچ کس جواب منو نمیده پس اه ، اقا من می خوام یه گوشی بگیرم تو رنج 350 خوب بعد در درجه اول برام خوشگلی و فانتزی بودن و در درجه دوم کیفیت دوربین و اندازش برام مهمه خودم ترجیحا منو فارسی باشه . اول می خواستم سامسونگ D500 بگیرم چون همه چیش با سلیقم جور در میومد چون هم خوشگل بود هم جمع جور ولی چند نفر گفتن مفت نمی ارزه گفتن نوکیا بگیر یکی گفت 6630 بگیر یکی گفت 7610 بگیر یکی گفت سونی بگیر خلاصه کلی مدل به من معرفی کردن اخر سرم منو گیج کردن بیشتر تاپیک هارو هم سر زدم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد این تنوع زیاد از حد کوشی ها هم دردسری شده ها .

دوست عزيز من هم به شما با اين رنج قيمت و بهترين مشخصاتي كه ميخواهيد , 3230 رو معرفي ميكنم :

http://www.siscenter.com/forum/view...&highlight=3230 اين مشخصاتش و عكس هاي كه با دوربين اون گرفته شده .

Memo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sayrex جان ممنون
اشكال اينه من از قيافه اين گوشي حوشم نمياد

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148

dayi_mosi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohandes_milad :
سلام
اگه نظر شخصي منو بخواي اولن فقط 6630 تو گوشي هاي اين قيمتي بهت پيشنهاد ميكنم
بعدشم اون همه موضوع و عنوان تو فرومت ساختي اما بون يوزر اونم با phpbb1.22
بابا هكن ميكنن ها از ما گفتن بود.

بالا