• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید یک تبلت ۱۰ اینچی

sayres

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتید.
من تا مبلغ ۲ میلیون قصد خرید یک عدد تبلت دارم.منتها نمی‌دونم چی انتخاب کنم.

من خودم علاقه مند به تبلت‌های نکسوس هستم.منتها هر چی می‌گردم نسخه‌ی ۲۰۱۳ ۱۰ اینچی پیدا نمی‌کنم.اونی که با نسخه‌ی ۴.۴ اندروید قرار بیاد.
آیا نسخه جدید یعنی ۲۰۱۳ نکسوس از سیم‌کارت پشتیبانی می‌کنه ؟واسه زمان‌هایی که خارج از خانه هستم با استفاده از سیم کارت بتونم وب گردی کنم!
واسه افزایش حافظه چه راهکارهایی داره؟
چه آپشن‌هایی واسه یک تیلت خوب وجود داره؟

شما پیشنهاد چه تبلت ۱۰ اینچی می‌کنید؟

برای من بروز بودن و پشتیبانی خیلی مهمه!!

تشکر.

vahid1375

Registered User
لایک‌ها
12
سلام داداش خودم از طرفدارای پر و پا قرص اندرویدم ولی ادم باید منطقی باشه تبلت اندروید نخر اگه ملاک انتخابت برای وب گردی و کیفیت و بازی هست بهت آی پد رو پیشنهاد میدم مثلا الان آی پد ایر حدود 3 و 600 هست اگه پولشو نداری میتونی آی پد 4 و... میتونی بخری خلاصه کلام تبلت فقط آی پد گوشی فقط اچ تی سی
این تجربه و نظر شخصیم بود
یا علی

آی پد یه شاهکاره.......

sayres

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون رفیق ام ۳میلیون ۶۰۰ زیاده .بعد یه چیز دیگه خوب اینه که تا الان من تبلت نگرفتم اصلا راضی نمی‌شم که مدل قدیمی بعد از این‌همه سال بخرم.من خیلی اهل بازی نیستم ، بازی می‌کنم نه زیاد بیشتر واسه وب گردی و کتاب خوندن می‌خوام.من سالیان سال لینوکس کار می‌کنم و طرفتار فلسفه open source ام و دوست ندارم که سیستم‌های من از نرم‌افزار‌های غیر قانونی استفاده کنند.

بالا