• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید L7

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
سلام به برو بچه های گوشی باز.....

میخوام یه L7 بخرم.....طهران هستم.......از کجا بگیرم؟؟......با چه گارانتی؟؟.......توی جعبه باید چیا باشه؟؟؟.....ساخت کجا باید باشه؟؟.......دیگه اینکه اون جریانه چک کردن سریال خوده گوشی با سریال جعبه رو باید چک کنم با نه؟؟.....اگه آره کدش چیه؟؟........دیگه هر چی که لازمه بدونم لطف میکنید بگید اولین گوشیمه.......زیاد وارد نیستم .......ممنون از کمکتون......

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه سوال هم از من: راهی هست که فهمید تاحالا گوشی زنگ خورده یا نه؟ کدمخصوصی، چیزی..؟!

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
یه سوال هم از من: راهی هست که فهمید تاحالا گوشی زنگ خورده یا نه؟ کدمخصوصی، چیزی..؟!
گوشي استفاده شده رو ميشه از روي نگاه كردن به باطريش فهميد.. اگه روي قطبهاي باطري جا افتاده باشه يعني كار كرده خب.
البته يه كدي هم هست كه وارد ميكنن و ميگه كه چند ساعت با گوشي صحبت شده. كه من خاطرم نيست.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سلام به برو بچه های گوشی باز.....

میخوام یه L7 بخرم.....طهران هستم.......از کجا بگیرم؟؟......با چه گارانتی؟؟.......توی جعبه باید چیا باشه؟؟؟.....ساخت کجا باید باشه؟؟.......دیگه اینکه اون جریانه چک کردن سریال خوده گوشی با سریال جعبه رو باید چک کنم با نه؟؟.....اگه آره کدش چیه؟؟........دیگه هر چی که لازمه بدونم لطف میکنید بگید اولین گوشیمه.......زیاد وارد نیستم .......ممنون از کمکتون......
براي تهيه : يا پاساژ علاالدين و مغازه هاي اطراف تو خيابان جمهوري-- و يا پايتخت.
توي جعبه اش هم به غير از گوشي : باطري و بند و جلد و شارژر و كابل usb‌ و cd . يه رم 128 .فكر كنم همينها بود.
اون كدي كه شماره IMEI رو ميده : *#06# (اين اشكال و ارقام رو از سمت راست كه من نوشتم توي گوشي شماره گيري كنيد ، بلافاصله بعد از آخرين دكمه ، كد نشان داده ميشود)
گوشي هاي موتورولا هم گارانتي ندارند گمونم. مگه شركت معتبري جديدا اين كار رو كرده باشه.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
گوشي خوبيه بخر من جزو اولين نفراتي هستم كه اين گوشي رو خريدم حتي وقتي خريدم نميدونست چي خريدم فقط از قيافش خوشم اومد ولي بعدا فهميدم چي خريدم . واقعا گوشي خوبيه بر خلاف ظاهر ظريفش خيلي گوشيه مقاوميه و از نظر من تقريبا ضد ضربست چون انقدر تا الان زمين خورده كه اگه حتي 66 كتلت قبليم بود الان جان به جان افرين داده بود ولي الان روي اين گوشيم يه خط هم نداره خدايي . فقط يه ايرادي كه داشت اين بود كه اين مموريش ماه اول سوخت . البته قيافيه مموريه خيلي پفكي به نظر ميرسيد انقدر كوچيك بود كه ميزاشتي كفه دستت گم ميشد Micro Sd بود . من هنوزم اين گوشي رو دارم و خيلي ازش راضيم .

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
مرسی سعید جان.......منم تا حالا بدی ازش نشنیدم..........همینو میخرم.........مرسی بازم.......

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
گارانتی معتبرش مال شرکت تلفنیکا
توی منویRercent Calls ---> Call Times ---> Life time میتونی عمر کارکرد گوشی رو ببینی

djpouya

Registered User
لایک‌ها
0
تو ولایت ما 178 تومنه تهران حتماً ارزونتره

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
منم خریدم.......خیلی خوش دستو شیکه......یه مشکل دارم باهاش کسی اگه داره کمک کنه.....

وقتی با کابل USB به PC وصلش میکنم همه چی OK هست و کار میکنه ولی بعد از چند دقیقه نمیدونم چرا ارتباط قطع میشه باید USB رو قطع و وصل کنم تا دوباره Connect بشه.....بعد میخواستم وقتی به PC وصل میشه باطریش شارژ نشه میشه همچین کاری کرد؟؟؟ فکر کنم ضرر داشته باشه من هی بخوام اینو قطع و وصل کنم باطری هم هی شارژ بشه مشکلی نداره؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه عزیزم مشکلی نداره
تا اونجا که من می دونم!
فقط حواست باشه کابل رو می خوای بکشی، safe remove کنی

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من امروز يه L7 گرفتم به قيمت 165 تومن از پاساژ علائدين :)

تو بازار گارانتي هاي زيادي براي اين گوشي هست ولي همه مي گفتن غير از دو گارانتي فيتكو و ایران رهجو كه 30 - 40 تومن هم قيمتشون بالاتره و من جايي رو هم نديدم كه اين دو گارانتي رو داشته باشه بقيه گارانتي ها الكي اند و فقط يه كاغذ اند كه ميدن دست مشتري (گارانتي هايي كه زياد پيدا مي شد پارس نيكاتل و نوين بودند)

تو جعبه اي كه من گرفتم علاوه بر گوشي كه ساخت سنگاپور بود و باطري كه ساخت ژاپن بود و برچسب هولوگرام Motorola Original داشت بقيه چيزها چيني بودن از جمله شارژر، كابل USB و هندز فري
هندز فريش فكر مي كنم خرابه چون فقط دفعه اولي كه وصلش كردم يه پيغامي تو صفحه اومد و رفت و دفعه هاي بعد اصلا با وصل كردن هيچ اتفاقي نمي افتاد (ضمنا قيافش هم خيلي نافرمه - عكسش رو attach كردم كه ببينيد) :wacko: :(
شارژر و USB اش رو امتحان كردم سالم بودن :)

ضمنا تو جعبش به جاي يه حافظه 128MB با مارك SanDisk يه حافظه 256MB با مارك NCP بود كه اونم سنگاپوريه البته من خودم يه حافظه 512MB SanDisk جداگانه خريدم ;)

توي جعبش CD هم نبود و منم يادم رفت به فروشنده بگم. البته فكر نمي كنم برداشته باشنش چون به دردشون نمي خوره

دوستان ديگه اي كه L7 گرفتن توي جعبش همين وسايل جانبي بوده يا اينكه وسايلش اصل بوده (برچسب هولوگرامMotorola Original داشته) ؟

با اينكه IMEI اش رو چك كردم هم با روي جعبه و هم با پشت گوشي و تو سايت http://www.numberingplans.com هم چكش كردم ولي باز نمي دونم سريالش change شده است يا اصله؟ :(

ضمنا دوستان براي L7 هدست استريو پيدا ميشه؟ كجا و قيمتش چنده؟

Handsfree1173050244.jpg

.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
سلام

توی جعبه این چیزا بود: گوشی :D هندزفری البته واسه من این شکلی نیست، باطری که چینی بود، شارژر، سی دی، رم که 128 بود که تو هر سایتی هم برید میگه یه 128 روشه، واسه هندزفری 3 جفت از اون ابرای روی گوشیهاشم زاپاس بود:D دیگه همینا دیگه کابل USB هم بود

در ضمن مواظب صفحه کلید باش که وقتی کار میکنی ناخونات نخوره بهش منم فکر میکردم همه جاش ضدخشه ولی این یه موردو به پا

Palomino

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

توی جعبه این چیزا بود: گوشی :D هندزفری البته واسه من این شکلی نیست، باطری که چینی بود، شارژر، سی دی، رم که 128 بود که تو هر سایتی هم برید میگه یه 128 روشه، واسه هندزفری 3 جفت از اون ابرای روی گوشیهاشم زاپاس بود:D دیگه همینا دیگه کابل USB هم بود

در ضمن مواظب صفحه کلید باش که وقتی کار میکنی ناخونات نخوره بهش منم فکر میکردم همه جاش ضدخشه ولی این یه موردو به پا

دوست عزیز میشه یه عکس از هندز فریش بزاری؟ روی شارژر و هندزفری برچسب هولوگرام Motorola Original بود؟ (شکل علامتش همونیه که توی کتاب راهنماش هست)

در مورد هدست استریو اطلاعی نداری؟

.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
این حافظه خود گوشی چقدره؟