• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد خرید Samsung I8000 omnia با Acer DX900

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي ACER DX900 از نظر مقايشه با Samsung I8000 omnia چطوريه؟؟؟
البته من ميخوام سامسونگ بخرم هم جديده عاليه كيفيت صداش و دوربينش فوق العاده هست ولي از طرفي 2 سيم كارته ميخوام كه اين ACER ديدم حالا نميدونم اين ايسر از نظر صدا و دوربين چطوري هستش؟؟؟؟

1- میخوام صداش بلند و شفاف باشه مثل خود سامسونگ در مورد Acer نمیدونم ؟؟؟؟
2- از نظر اینکه Acer رم خور هستش آیا کند نمیشه؟؟؟ خوب ساپورت میکنه؟؟؟ خوبیه سامسونگ اینه که حافظه داخلیش 8 گیگ هست.
3- منشي تلفني فارسي اينا ساپورت ميكنه؟؟؟ يعني ويندوز موبايل هست مشكل منشي تلفني نداره ؟؟؟؟
4- ACER دو سیم کارت همزمان GSM مثل همراه اول و ایرانسل رو ساپورت میکنه؟؟ چون گوشی A1800 موتورلا هم دو سیم کارته هست ولی اصلا همزمان نیست و فقط یکیش GSM ساپورت میکنه؟!!
5- در کل سامسونگ I8000 رو بخرم با همین گوشی GLX دو سیم کارته که دارم داشته باشم یا ACER بگیرم؟ من 2 تا سیم کارت رو زیاد مصرف دارم ولی الان 3 تا سیم کارت دارم. یا باید 2 تا گوشی معمولی بگیرم با سامسونگ یا همین Acer
6- از نظر سرعت گوشی و کار کردن باهاش که کمد نباشه و کم نیاره با نصب برنامه در موری کارت ؟! چون ACER فون مموری خیلی کم هست ولی سامسونگ میدونم مشکل سرعت نداره چون تو خود گوشی میشه نصب کرد تمام برنامه ها رو ؟!!

در کل ممنون میشم راهنمایی کنید. میخوام از نظر کارایی و سرعت و صدای گوشی پشیمون نشم دلم رو بزنه چون نمیخوام حالا حالا ها عوض کنم.

بالا