عزیزان من میخوام یه آپلودسنتر شخصی درست کنم هاست هم دارم چه جوری درست کنم ؟
m.mirfazeli Registered User تاریخ عضویت 2 فوریه 2012 نوشتهها 7,503 لایکها 1,237 محل سکونت Golestan 31 دسامبر 2013 #1 عزیزان من میخوام یه آپلودسنتر شخصی درست کنم هاست هم دارم چه جوری درست کنم ؟
sobhan4752 Registered User تاریخ عضویت 13 می 2012 نوشتهها 1,362 لایکها 49 محل سکونت kerman 31 دسامبر 2013 #2 یه اسکریپت دانلود کن و اپلودش کن توی هاست و بعد نصبش کن
m.mirfazeli Registered User تاریخ عضویت 2 فوریه 2012 نوشتهها 7,503 لایکها 1,237 محل سکونت Golestan 31 دسامبر 2013 #3 به نقل از sobhan4752 : یه اسکریپت دانلود کن و اپلودش کن توی هاست و بعد نصبش کن کلیک کنید تا بازشود... این چیزایی که میگی چی هست بلد نیستم که برادر
به نقل از sobhan4752 : یه اسکریپت دانلود کن و اپلودش کن توی هاست و بعد نصبش کن کلیک کنید تا بازشود... این چیزایی که میگی چی هست بلد نیستم که برادر
sobhan4752 Registered User تاریخ عضویت 13 می 2012 نوشتهها 1,362 لایکها 49 محل سکونت kerman 31 دسامبر 2013 #4 به نقل از m.mirfazeli : این چیزایی که میگی چی هست بلد نیستم که برادر کلیک کنید تا بازشود... سرچ کن اسکریپت اپلود سنتر و بعد دانلود کن و برو داخل هاست خیلی طبیعی اپلودش کن اونجا اکسترکت کن و اطلاعات دیتابیس مربوط این اسکریپت رو که قبلا ساختی(باید قبل اپلود بسازی) داخل فایلی که خود سایت هم اموزشش رو گذاشته وارد کنی و بعد نصبش کنی
به نقل از m.mirfazeli : این چیزایی که میگی چی هست بلد نیستم که برادر کلیک کنید تا بازشود... سرچ کن اسکریپت اپلود سنتر و بعد دانلود کن و برو داخل هاست خیلی طبیعی اپلودش کن اونجا اکسترکت کن و اطلاعات دیتابیس مربوط این اسکریپت رو که قبلا ساختی(باید قبل اپلود بسازی) داخل فایلی که خود سایت هم اموزشش رو گذاشته وارد کنی و بعد نصبش کنی