Last edited:
آی پی حتما نباید اختصاصی باشه . فقط می خوان چک کنن ببینن برای اون کشوری که خواسته بودن هست یا نهتسک هاش ساده اس ولی اکثرا صاحب تسکا ازت آیپیت رو هم می خوان،باید آیپی اختصاصی داشته باشی وگرنه زیاد نمی تونی تسک بزنی.
اکثرا خودشون گفتن اگه با پر*اکسی یا چیز پی ان باشه تایید نمی کنیمآی پی حتما نباید اختصاصی باشه . فقط می خوان چک کنن ببینن برای اون کشوری که خواسته بودن هست یا نه
من تا حالا 16 تا تسک رو با چیز پی ان زدم و 6 تا تایید شده و بقیه هم در حال بررسیه .اکثرا خودشون گفتن اگه با پر*اکسی یا چیز پی ان باشه تایید نمی کنیم
اگه اختصاصی نباشه این تسکایی که ازت میخواد سوروی انجام بدی رو نمیتونی بزنی !من تا حالا 16 تا تسک رو با چیز پی ان زدم و 6 تا تایید شده و بقیه هم در حال بررسیه .
الان این ای پی منه 178.18.16.33 از کجا می فهمن پر*اکسیه ؟
این تسک هایی که باید سوروی انجام بدی بعدش فایل دان کنی رو هر کاری کردم نشد :general208:اگه اختصاصی نباشه این تسکایی که ازت میخواد سوروی انجام بدی رو نمیتونی بزنی !
من یه دونه تا حالا انجام دادم که در آخر سورویش میگفت باید یه کد بفرستیم به شمارتون ، منم یه شماره مجازی دادم فرستاد زدم انجام شد ، ولی اونایی که میگه مثلا media player دانلود کن رو نمیدونم چرا انجام نمیشه با اینکه تمام و کمال دانلود میکنم !این تسک هایی که باید سوروی انجام بدی بعدش فایل دان کنی رو هر کاری کردم نشد :general208:
شما می تونی انجام بدی ؟
آیپی رو تو گوگل سرچ می کنی،اسم شرکت رو درمیاری و اونو به همراه کلمه چیز پی ان توی گوگل سرچ می کنی...من تا حالا 16 تا تسک رو با چیز پی ان زدم و 6 تا تایید شده و بقیه هم در حال بررسیه .
الان این ای پی منه 178.18.16.33 از کجا می فهمن پر*اکسیه ؟
نمیشه . الان من آی پی خودمو چک کردم اسمه یه هاست میاد که اصلا ربطی به سایتی که من خریدم نداره .آیپی رو تو گوگل سرچ می کنی،اسم شرکت رو درمیاری و اونو به همراه کلمه چیز پی ان توی گوگل سرچ می کنی...
از ایرانی خریدی یا خارجی؟نمیشه . الان من آی پی خودمو چک کردم اسمه یه هاست میاد که اصلا ربطی به سایتی که من خریدم نداره .
اگه شما می تونی پیدا کن من این آی پی رو از کجا گرفتم 178.18.16.33 و یه کارت شارژ ده هزار ریالی هدیه بگیر![]()
خارجی . آی پی زیاد داره و اختصاصی نیستاز ایرانی خریدی یا خارجی؟
SonicVPN؟خارجی
من ISPش رو سرچ کردم یه جا به SonicVPN ختم شد یه جا هم به ایران برتر،هر دو هم V*P*N می فروشن...پس نتیجه میگیریم میشه فهمید داری از V*P*N استفاده می کنی و بهونه خوبیه که تسکت رو تایید نکنن! حالا خودت اگه می خوای بگو از کجا خریدی یا حداقل پ.خ کن
سلام لطفا اگر ممکنه در مورد سایت rapidworkers توضیح مختصر بدین اینکه فرقش با بقیه سایت ها چیه یا روزانه چقدر میشه باهاش درامد داشت و اینکه با ای پی ایران میشه ثبت نام کرد ؟