frog
Registered User
- نوشتهها
- 882
- لایکها
- 36
از دوستان اگه کسی تجربه ای داره در مورد سفر به ترکیه ممنون میشم در اختیار ما بزاره .
هدف خرید لباس + تفریح هست . برای مغازه می خوام بخرم،
اینکه بازار های معروف و تولدیهای معرف رو اگه کسی میشناسه معرفی کنه
برای وارد کردن جنس هم اگه کسی شرکت یا موسسه ای رو میشناسه معرفی کنه ( مسلما با گمرک نمی خوام بیارم)
بعضیا می گفتن کیلوی 5 هزار تومن اکثر تعاونی های که برای استانبول اتوبوس دارند میارند که خیلی زیاده ، نظرتون چیه که جنسام رو بفرستم دبی و از اونجا بیارم ایران . برای جنوب ایران می خوام و نه تهران
هتل مناسب از لحاظ قیمت و کیفیت که نزدیک بازار البسه و پوشاکش باشه . بیشتر مردونه ، شلوار جین و پیراهن اسپرت و یه نموره کار زمستونی ، چون شنیدم هتل های 3 ستاره اش تعرفی نیستند . به خاطر همین گفتیم با تور نریم تا خودمون بریم هتل ها رو ببینم و ...
کسی آزانسی هم سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه و اگه قیمت بلیت رفت و امدش رو هم با هواپیما داره لطف کنه .
لپ تاپ ببرم یا نه ؟ برای اینکه بتونم مستقیم از اونجا سفارش بگیرم و به راحتی برم اینترنت
برای تفریح : جاهای تفریحی خوب و مناسب رو معرفی کنید ممنون میشیم .
ارز = لیر بگیرم یا دلار که اونجا چنج کنم ؟ اگه دلار بگیرم و اونجا چنج کنم با توجه به قیمت های سایت مثقال 14 تومنی توی هر لیر برام ارزونتر میافته .
فقط نمی دونم دقیقا همین قیمت ها توی صرافی های ترکیه هم صادق هست یا نه .
خلاصه کسی تجربه خاصی داره ما رو بی نصیب نذاره
راستی از این تی شرت ها هم که توی امضام هست میارم "چشمک"
هدف خرید لباس + تفریح هست . برای مغازه می خوام بخرم،
اینکه بازار های معروف و تولدیهای معرف رو اگه کسی میشناسه معرفی کنه
برای وارد کردن جنس هم اگه کسی شرکت یا موسسه ای رو میشناسه معرفی کنه ( مسلما با گمرک نمی خوام بیارم)
بعضیا می گفتن کیلوی 5 هزار تومن اکثر تعاونی های که برای استانبول اتوبوس دارند میارند که خیلی زیاده ، نظرتون چیه که جنسام رو بفرستم دبی و از اونجا بیارم ایران . برای جنوب ایران می خوام و نه تهران
هتل مناسب از لحاظ قیمت و کیفیت که نزدیک بازار البسه و پوشاکش باشه . بیشتر مردونه ، شلوار جین و پیراهن اسپرت و یه نموره کار زمستونی ، چون شنیدم هتل های 3 ستاره اش تعرفی نیستند . به خاطر همین گفتیم با تور نریم تا خودمون بریم هتل ها رو ببینم و ...
کسی آزانسی هم سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه و اگه قیمت بلیت رفت و امدش رو هم با هواپیما داره لطف کنه .
لپ تاپ ببرم یا نه ؟ برای اینکه بتونم مستقیم از اونجا سفارش بگیرم و به راحتی برم اینترنت
برای تفریح : جاهای تفریحی خوب و مناسب رو معرفی کنید ممنون میشیم .
ارز = لیر بگیرم یا دلار که اونجا چنج کنم ؟ اگه دلار بگیرم و اونجا چنج کنم با توجه به قیمت های سایت مثقال 14 تومنی توی هر لیر برام ارزونتر میافته .
فقط نمی دونم دقیقا همین قیمت ها توی صرافی های ترکیه هم صادق هست یا نه .
خلاصه کسی تجربه خاصی داره ما رو بی نصیب نذاره
راستی از این تی شرت ها هم که توی امضام هست میارم "چشمک"
Last edited: