• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد سفر به گیسوم

bmdabilu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، من می خوام عید رو برم گیسوم می خوام ببینم کسی هست که عید اونجا رفته باشه در مورد نحوه رزرو و اجاره ویلا و قیمتش می خوام بدونم.
هرچه قدر گشتم تو اینترنت نتونستم شماره جایی رو برای رزرو پیدا کنم:rolleyes:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
والاه من رفتم اونجا .. قشنگه .. یه دریاچه ی باحال هم داره .. اون سمتش نرفتیم .. میگفتن از تو جنگل ادامه بدی میرسی به دریاش .. درسته ..

i159289_DSCN0325.JPG
[/IMG]

در کل عید قیمت ها شدید میره بالا ...

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
این همون جنگلی هست که به آبشار لاتون میرسه؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
گیسوم نزدیک ویلای ماست . هرسال جای شما خالی میرم .

خیلی دوستش دارم بخصوص که تنها نقطه ای تو ساحل شمالی ایرانه که جنگل به دریا میرسه و قابل رفتن با ماشین هم هست .

اونجاش که بعد از یه سربالایی یهو دریای آبی و زیبای مازندران ، ناگهان تموم چشمو پر می کنه ، اونم وقتی یه ثانیه پیش دیده نمیشد ، عاشقشم

ویلا که اونجا نیست . فکر نکنم یعنی . خود ساحل گیسوم یه طرح داره که سازماندهی شده است . اونجا یه سری اتاق و سالن دارن . تو خود محوطه . امکانات خاصی هم نداره و در کل ویلا حساب نمیشه . از من می شنوی برو توی تالش یا پره سر یه ویلا اجاره کن . بیست دقیقه با گیسوم فاصله داره . قیمتاشم مناسبه ( دقیقشو نمی دونم چون تو گیلان تا حالا ویلا اجاره نکردم )

راستی گیسوم رفتی چهار تا توصیه کارشناسی می کنم که جایی گیرت نمیاد ، بخصوص آخریش :

1- تو خود طرحش ، بعضی دکه ها هستن که قزل الای زنده دارن . بده واست بزنن به سیخ و روی ذغال کبابش کنن . بشین کنار ساحل نوش جون کن ببین چه می چسبه .

2- اگه تونستی و خانواده و خانوم باهات نبود ، شبو تو خود طرح بمون . ماشینو ببر کنار آب ( اجازه میدن ) بشین از شب سرد و عجیب گیسوم استفاده کن .

3- بعد از آب تنی ، همینطور خیس خیس بشین تو ماشین . جاده گیسومو که برگشتی رسیدی اتوبان دور بزن . اونور جاده اصلی ( اتوبان ) یه سری پاتوق جنگلی ساختن کباب و قلیون و اینا داره . با اتاقک های حصیری . قیمتشونم مفته . بشین خیس خیس یه حالی به خودت بده . دی:

بخصوص یکیشونه خیلی باحاله . دم جاده نیست یه ذره تو خود بیشه هاست . هربار میرم اونجا پلاسم تنهایی میشینم یه ساعت تنهایی یه قلیون می کشم با چایی و مخلفات ( خوبه قلیونی نیستما ! ) بعد برمی گردم دم ساحل بچه ها رو سوار می کنم که شدیدا دارن داد و قال می کنن که گذاشتمشون و تنهایی رفتم ! دی:

4- توصیه فوق کارشناسی که کسی نمی دونه:
از سمت تالش که میری به طرف گیسوم ، قبل از فرعی خود گیسوم که میرسه به جنگل و ساحل گیسوم ، یه فرعی دیگه هست . یه منظره ناب و خفن جنگلی داره . خلووووووووووووت

کسی اونجا رو نمی شناسه همه میرن تو خود جاده گیسوم . و تو جنگلش میشینن . اینجا هم یه جاده اسفالته خوبه ، ولی جنگلش خیلی خیلی خوشگل و خلوته . خواستین تو جنگل بشینین و بساط ناهار ماهار پهن کنید یا تنهایی تو جنگل قدم بزنی برو اونجا . چون هنوز کمتر کسی میره خیلی دبش و دنجه و تمیزم هست . ( آشغال نریزینا تو جنگل و ساحل ، خیلی متنفرم !!! ) دی:

اینم چهار تا توصیه حرفه ای . دی : برو حالشو ببر

راستی اگه سیگاری هستی حتما قبلش بخر . سیگارای اونجا اشغاله ! دی:

Last edited:

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
خیلی دوستش دارم بخصوص که تنها نقطه ای تو ساحل شمالی ایرانه که جنگل به دریا میرسه و قابل رفتن با ماشین هم هست .
سیسنگان نوشهر هم اینجوری بود، که دیگه نیست
قدیما میشد همینجور که تو جنگل بساطو پهن کردی 10 متر اونور تر یه تنی به آب زد

گیسوم هم بسیار زیبا و کثیفه
گودال های گند آب وسط جنگل مناظر خیلی قشنگی داره، اما برای آشامیدن به شدت خطرناکه
اون دریاچه هه هم قشنگه، توش پر درخته

در کل من شهر های غربی گیلان رو بیشتر از شرق اش میپسندم (گیسوم شمال یا شمال غرب گیلان میشه اگه اشتباه نکنم)

اونطرفا میرین قلعه رودخان نرفتین نیم عمرتون بر فناست :D
3605932413_5166953427.jpg

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
قلعه رودخان یکی از بهترین جاها بود که رفتم !

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام
پنجم همين ماه اونجا بوديم خيلي با صفاست يه جاده باريك پر از درختاي بلند خلوت وسكوت بعدش يه دفه ميرسي به دريا

bmdabilu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گیسوم نزدیک ویلای ماست . هرسال جای شما خالی میرم .

اونجاش که بعد از یه سربالایی یهو دریای آبی و زیبای مازندران ، ناگهان تموم چشمو پر می کنه ، اونم وقتی یه ثانیه پیش دیده نمیشد ، عاشقشم

ویلا که اونجا نیست . فکر نکنم یعنی . خود ساحل گیسوم یه طرح داره که سازماندهی شده است . اونجا یه سری اتاق و سالن دارن . تو خود محوطه . امکانات خاصی هم نداره و در کل ویلا حساب نمیشه . از من می شنوی برو توی تالش یا پره سر یه ویلا اجاره کن . بیست دقیقه با گیسوم فاصله داره . قیمتاشم مناسبه ( دقیقشو نمی دونم چون تو گیلان تا حالا ویلا اجاره نکردم )

راستی گیسوم رفتی چهار تا توصیه کارشناسی می کنم که جایی گیرت نمیاد ، بخصوص آخریش :

1- تو خود طرحش ، بعضی دکه ها هستن که قزل الای زنده دارن . بده واست بزنن به سیخ و روی ذغال کبابش کنن . بشین کنار ساحل نوش جون کن ببین چه می چسبه .

2- اگه تونستی و خانواده و خانوم باهات نبود ، شبو تو خود طرح بمون . ماشینو ببر کنار آب ( اجازه میدن ) بشین از شب سرد و عجیب گیسوم استفاده کن .

3- بعد از آب تنی ، همینطور خیس خیس بشین تو ماشین . جاده گیسومو که برگشتی رسیدی اتوبان دور بزن . اونور جاده اصلی ( اتوبان ) یه سری پاتوق جنگلی ساختن کباب و قلیون و اینا داره . با اتاقک های حصیری . قیمتشونم مفته . بشین خیس خیس یه حالی به خودت بده . دی:

بخصوص یکیشونه خیلی باحاله . دم جاده نیست یه ذره تو خود بیشه هاست . هربار میرم اونجا پلاسم تنهایی میشینم یه ساعت تنهایی یه قلیون می کشم با چایی و مخلفات ( خوبه قلیونی نیستما ! ) بعد برمی گردم دم ساحل بچه ها رو سوار می کنم که شدیدا دارن داد و قال می کنن که گذاشتمشون و تنهایی رفتم ! دی:

4- توصیه فوق کارشناسی که کسی نمی دونه:
از سمت تالش که میری به طرف گیسوم ، قبل از فرعی خود گیسوم که میرسه به جنگل و ساحل گیسوم ، یه فرعی دیگه هست . یه منظره ناب و خفن جنگلی داره . خلووووووووووووت

کسی اونجا رو نمی شناسه همه میرن تو خود جاده گیسوم . و تو جنگلش میشینن . اینجا هم یه جاده اسفالته خوبه ، ولی جنگلش خیلی خیلی خوشگل و خلوته . خواستین تو جنگل بشینین و بساط ناهار ماهار پهن کنید یا تنهایی تو جنگل قدم بزنی برو اونجا . چون هنوز کمتر کسی میره خیلی دبش و دنجه و تمیزم هست . ( آشغال نریزینا تو جنگل و ساحل ، خیلی متنفرم !!! ) دی:

اینم چهار تا توصیه حرفه ای . دی : برو حالشو ببر

راستی اگه سیگاری هستی حتما قبلش بخر . سیگارای اونجا اشغاله ! دی:

ممنون امیر خان دست تمام گذاشتی . Thank you so much
دیگه رفتم که برم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون امیر خان دست تمام گذاشتی . Thank you so much
دیگه رفتم که برم

خواهش می کنم عزیز . حتما برو خوش بگذره . یه دعا هم برای ما بکن و از قول من به دریای عزیز خزر هم سلام برسون . گرچه خودمم عید میام پیشش :D

قلعه رودخانم که بچه ها گفتن حتما برو . البته خودتو واسه بالا رفتن از 2000 تا پله توی کوه آماده کن . ولی میارزه دیدنش

راجع به کثیفی جنگل گیسوم هم بچه ها درست میگن . متاسفانه بعلت بی فرهنگی ما ایرانی ها هرجای طبیعت که مردم میرن سرشار از زباله و اشغال میشه

بخاطر همین اون یکی جاده قبل از گیسوم رو معرفی کردم . برین اونجا فقط خداییش مواظب پاکیزگی و زیبایی جنگل ها باشین ;)

p920

Registered User
لایک‌ها
7
گيســـــــــــــــــوم!

ميدونين معمولا ميگن حوري كده ي گيسوم!؟؟

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
دریاچه نزدیکشه :D
اونور خیابون میشه فکر کنم، خیلی فاصله نداره