جنگل گیسوم رو میگی ؟؟
سیسنگان نوشهر هم اینجوری بود، که دیگه نیستخیلی دوستش دارم بخصوص که تنها نقطه ای تو ساحل شمالی ایرانه که جنگل به دریا میرسه و قابل رفتن با ماشین هم هست .
گیسوم نزدیک ویلای ماست . هرسال جای شما خالی میرم .
خیلی دوستش دارم بخصوص که تنها نقطه ای تو ساحل شمالی ایرانه که جنگل به دریا میرسه و قابل رفتن با ماشین هم هست .
اونجاش که بعد از یه سربالایی یهو دریای آبی و زیبای مازندران ، ناگهان تموم چشمو پر می کنه ، اونم وقتی یه ثانیه پیش دیده نمیشد ، عاشقشم
ویلا که اونجا نیست . فکر نکنم یعنی . خود ساحل گیسوم یه طرح داره که سازماندهی شده است . اونجا یه سری اتاق و سالن دارن . تو خود محوطه . امکانات خاصی هم نداره و در کل ویلا حساب نمیشه . از من می شنوی برو توی تالش یا پره سر یه ویلا اجاره کن . بیست دقیقه با گیسوم فاصله داره . قیمتاشم مناسبه ( دقیقشو نمی دونم چون تو گیلان تا حالا ویلا اجاره نکردم )
راستی گیسوم رفتی چهار تا توصیه کارشناسی می کنم که جایی گیرت نمیاد ، بخصوص آخریش :
1- تو خود طرحش ، بعضی دکه ها هستن که قزل الای زنده دارن . بده واست بزنن به سیخ و روی ذغال کبابش کنن . بشین کنار ساحل نوش جون کن ببین چه می چسبه .
2- اگه تونستی و خانواده و خانوم باهات نبود ، شبو تو خود طرح بمون . ماشینو ببر کنار آب ( اجازه میدن ) بشین از شب سرد و عجیب گیسوم استفاده کن .
3- بعد از آب تنی ، همینطور خیس خیس بشین تو ماشین . جاده گیسومو که برگشتی رسیدی اتوبان دور بزن . اونور جاده اصلی ( اتوبان ) یه سری پاتوق جنگلی ساختن کباب و قلیون و اینا داره . با اتاقک های حصیری . قیمتشونم مفته . بشین خیس خیس یه حالی به خودت بده . دی:
بخصوص یکیشونه خیلی باحاله . دم جاده نیست یه ذره تو خود بیشه هاست . هربار میرم اونجا پلاسم تنهایی میشینم یه ساعت تنهایی یه قلیون می کشم با چایی و مخلفات ( خوبه قلیونی نیستما ! ) بعد برمی گردم دم ساحل بچه ها رو سوار می کنم که شدیدا دارن داد و قال می کنن که گذاشتمشون و تنهایی رفتم ! دی:
4- توصیه فوق کارشناسی که کسی نمی دونه:
از سمت تالش که میری به طرف گیسوم ، قبل از فرعی خود گیسوم که میرسه به جنگل و ساحل گیسوم ، یه فرعی دیگه هست . یه منظره ناب و خفن جنگلی داره . خلووووووووووووت
کسی اونجا رو نمی شناسه همه میرن تو خود جاده گیسوم . و تو جنگلش میشینن . اینجا هم یه جاده اسفالته خوبه ، ولی جنگلش خیلی خیلی خوشگل و خلوته . خواستین تو جنگل بشینین و بساط ناهار ماهار پهن کنید یا تنهایی تو جنگل قدم بزنی برو اونجا . چون هنوز کمتر کسی میره خیلی دبش و دنجه و تمیزم هست . ( آشغال نریزینا تو جنگل و ساحل ، خیلی متنفرم !!! ) دی:
اینم چهار تا توصیه حرفه ای . دی : برو حالشو ببر
راستی اگه سیگاری هستی حتما قبلش بخر . سیگارای اونجا اشغاله ! دی:
ممنون امیر خان دست تمام گذاشتی . Thank you so much
دیگه رفتم که برم
باشه قول می دم مواظب پاکیزگی جنگل باشیم.برین اونجا فقط خداییش مواظب پاکیزگی و زیبایی جنگل ها باشین![]()
باشه قول می دم مواظب پاکیزگی جنگل باشیم.
من با خانواده می رم ، این دریاچه کدوم طرفشه؟