• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد سه سوال امار

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام این سوالا قاعدتا برای شما که رشتتون همینه سادس ولی من به جوابشون شک دارم.لطف کنین راهنمایی کنین.
1) یک تاس که سه وجهش سبزه و دو وجه آبی و یک وجه قرمز داره در اختیار داریم.فضای پیشامد را بنویسید!!!!
جوابش میشه سبز و آبی و قرمز یا سبز،قرمز،ابی,سبز و قرمز,سبز و ابی،.......سبز و ابی وقرمز ،قرمز و سبز و ابی..............تعداد دفعات پرتاب نگفته!!!
(2عددی به تصادف از( 1,4] انتخاب میکنیم فضای نمونه؟
جوابش میشه 1و 2 و 3 یا میشه همه ی اعداد از یک تا 3 که اعداد اعشاریم جزوشه؟!!!!یعنی[ 3و1]
3)در پرتاب یک تاس احتمال امدن عدد زوج سه برابر احتمال امدن فرد است.احتمال اینکه عدد ظاهر شده مربع کامل باشه؟
فک کنم فقط 4 میشه که احتمالش یک دوازدهمه؟!!!!!

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
دو روز دیگه امتحانه کسی بلد نبود راهنمایی کنه؟!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام این سوالا قاعدتا برای شما که رشتتون همینه سادس ولی من به جوابشون شک دارم.لطف کنین راهنمایی کنین.
1) یک تاس که سه وجهش سبزه و دو وجه آبی و یک وجه قرمز داره در اختیار داریم.فضای پیشامد را بنویسید!!!!
جوابش میشه سبز و آبی و قرمز یا سبز،قرمز،ابی,سبز و قرمز,سبز و ابی،.......سبز و ابی وقرمز ،قرمز و سبز و ابی..............تعداد دفعات پرتاب نگفته!!!
(2عددی به تصادف از( 1,4] انتخاب میکنیم فضای نمونه؟
جوابش میشه 1و 2 و 3 یا میشه همه ی اعداد از یک تا 3 که اعداد اعشاریم جزوشه؟!!!!یعنی[ 3و1]
3)در پرتاب یک تاس احتمال امدن عدد زوج سه برابر احتمال امدن فرد است.احتمال اینکه عدد ظاهر شده مربع کامل باشه؟
فک کنم فقط 4 میشه که احتمالش یک دوازدهمه؟!!!!!

منم خیلی یادم نیست. زیاد به جواب هام استناد نکنید. :lol:

1- فضای پیش آمد ربطی به دفعات آزمایش نداره. فضا فارغ از این که شما چند بار آزمایش رو تکرار کنید ثابت هست، مگر شرطی باشه و هر بار آزمایش فضا رو تغییر بده. مثل خارج کردن مهره از کیسه و بر نگردوندنش.

بنابراین فضای پیش آمد اینه: سبز، سبز، سبز، آبی، آبی، قرمز

2- 1و 2و 3. اعداد اعشاری دیگه نیست. اگر نه که فضا نامحدود می شه.

3- 1 هم مربع کامل هست. احتمال اعداد زوج سه-دوازدهم و احتمال اعداد فرد یک-دوازدهم هست. بنابراین احتمال این مسئله چهار-دوازدهم یا یک-سوم هست.

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
خیلی ممنون.
اگه دوستان نظر دیگه ای دارن ممنون میشم توضیح بدن
یه سوال دیگه هم مربوط به ازمون فرضه که با تشکیل فرض صفر و فرض مقابل دلیل بیارین که کدوم فرض ساده و کدوم مرکبه
الف امیدریاضی X برابر 3
ب X دارای توزیع نرمال با میانگین 1
ج X دارای توزیع برنولی با پارامتر P
د سکه اریب است
ه تاس سالم است
و توزیع X به صورت زیر است:
f(x)=1-e^-x ........ x>0

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟!