• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد شارژ K550

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام ...یک هفته قبل یه K550 گرفتم ... ظاهرا همه چیزش عادی هست اما شارژش خیلی زود تموم میشه ...میخواستم از دوستانی که k550 دارند یا باهاش کار کردند بپرسم در چه حد باتری مصرف میکنه ...از نظر شرایطش آنتنش خوبه و مشکلی نداره ... باتری هم ظاهرا چین هست ...حدودا 1 ساعت و نیم شارژش طول میکشه ... بعد از روشن شدنش سریع شارژ خالی میکنه ...به طور مثال یکی مورد عکس رو باهاش تست کردم ...شارژ روی 58% بود ... 10 تا عکس 2MP با فلاش باهاش گرفتم ... دقیقا دهمی رو که save کرد پیغام Battery Low داد ...حالا نمیدونم شارژش غیری طبیعی کم میشه ... یا مشکل از باتری هست ... یااز خود گوشی ...خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
کاملا مشخصه که باطری مشکل داره ،
ببرید باطری رو براتون عوض کنه فروشنده .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
کاملا مشخصه که باطری مشکل داره ،
ببرید باطری رو براتون عوض کنه فروشنده .
به فروشنده گفتن ... اونم قبول نکرده و گفته اگر بخواید یکی دیگه بهتون میدم ( اما عوض نمیکنه)
قیمتش رو هم 7000 تومن گفته ...
ممنونم ...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
من اين گوشيو دارم مشكلي نداره شارژش. حداقل برا دو سه روز كاري من بسه.

کاملا درسته ،
یکی از دوستان نزدیکم داره ، باطریش قوی هست انصافا .

به فروشنده گفتن ... اونم قبول نکرده و گفته اگر بخواید یکی دیگه بهتون میدم ( اما عوض نمیکنه)
قیمتش رو هم 7000 تومن گفته ...
ممنونم ...

چه میشه کرد ! به هر حال راهی جز تعویض باطری نیست ! حداقل باطری رو دیگه از خودش نخرین !!
biggrin.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من اين گوشيو دارم مشكلي نداره شارژش. حداقل برا دو سه روز كاري من بسه.

یکی از دوستان نزدیکم داره ، باطریش قوی هست انصافا .
متشکرم ...
چه میشه کرد ! به هر حال راهی جز تعویض باطری نیست ! حداقل باطری رو دیگه از خودش نخرین !!
browse.php
درسته ... حالا چطوری میشه فهمید باتری اصل هست ؟ ( یا حداقل درست و حسابی هست !)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
درسته ... حالا چطوری میشه فهمید باتری اصل هست ؟ ( یا حداقل درست و حسابی هست !)

هیچ راهی نداره !
تنها کاری که میتونید بکنید اینه که با فروشنده شرط کنید مثلا تا 3 روز اگه خراب بود پس میارید یا ...
چون کلا باطری رو نمیشه تست کرد که سالم هست یا خیر !

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
هیچ راهی نداره !
تنها کاری که میتونید بکنید اینه که با فروشنده شرط کنید مثلا تا 3 روز اگه خراب بود پس میارید یا ...
چون کلا باطری رو نمیشه تست کرد که سالم هست یا خیر !
متشکرم ...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
متاسفانه جدیدا گوشی های سونی اریکسون باطری هاشو عوض میکنن و باطری خراب میزارن روش
باید خیلی دقت کنید منم موقع خرید کا 810 همیشن مشکل برام پیش اومد و مجبور شدم 15 تومن پول باطری فابریک بدم
اون باطری 7 تومنی احتملا فابریک نیست
دیروز رفتم برای کسی کا 800 گرفتم کلی دقت کردم و ایندفه خدارو شکر مشکلی نبود خود فروشنده هم گفت خیلیا باطری رو عوض میکنن

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
باتری سونی اریکسون از 5 هزار تومن شروع میشه تا 50 هزار تومن , فکر نمیکنم حتی 15 تومنیش هم اصل باشه , علائدین زیر زمین فروشگاه orginal جنساش میشه گفت اصل ان , من باتری K700 رو قیمت کردم 48 ... من یه 10 تومن خریدم , 2 هفته نشد انداختمش دور! (قضیه برای خیلی وقت پیش , در مورد شارژر هم همین قضیه است ... حتی به گوشی هم آسیب میزنه )
پس باتری اصل این قیمت ها نیست ...

دزد بازاری مثل علائدین جنس هایی رو که از رو گوشی برمیدارن همون زیر زمینش میفروشن ... با یه آشنا برید اونجا بگیرید ...

یه نکته دیگه!! شاید فروشنده باتری اصل رو داره بهتون میده! این کار هم بعید نیست!! (تجربه قبلی : همین K700 رو کسی که خریده بود آورد دیدم هدفون اش نیست! رفتیم پیش فروشنده گفت قیمت هدفون 7 تومنه!! به هرحال با کمی دعوا و بحث هدفون رو داد و رفتیم ... )

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
درسته فروشگاه orginal میشه گفت از همه بهتره ..
من خودم چند دفعه ازش خرید کردم

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
متاسفانه جدیدا گوشی های سونی اریکسون باطری هاشو عوض میکنن و باطری خراب میزارن روش
باید خیلی دقت کنید منم موقع خرید کا 810 همیشن مشکل برام پیش اومد و مجبور شدم 15 تومن پول باطری فابریک بدم
اون باطری 7 تومنی احتملا فابریک نیست
دیروز رفتم برای کسی کا 800 گرفتم کلی دقت کردم و ایندفه خدارو شکر مشکلی نبود خود فروشنده هم گفت خیلیا باطری رو عوض میکنن
ممنونم ... چطوری بفهمم فابریک هست یا نه ؟

باتری سونی اریکسون از 5 هزار تومن شروع میشه تا 50 هزار تومن , فکر نمیکنم حتی 15 تومنیش هم اصل باشه , علائدین زیر زمین فروشگاه orginal جنساش میشه گفت اصل ان , من باتری K700 رو قیمت کردم 48 ... من یه 10 تومن خریدم , 2 هفته نشد انداختمش دور! (قضیه برای خیلی وقت پیش , در مورد شارژر هم همین قضیه است ... حتی به گوشی هم آسیب میزنه )
پس باتری اصل این قیمت ها نیست ...

دزد بازاری مثل علائدین جنس هایی رو که از رو گوشی برمیدارن همون زیر زمینش میفروشن ... با یه آشنا برید اونجا بگیرید ...
ممنونم ...قیمت این باتری رو سراغ دارید ؟

یه نکته دیگه!! شاید فروشنده باتری اصل رو داره بهتون میده! این کار هم بعید نیست!! (تجربه قبلی : همین K700 رو کسی که خریده بود آورد دیدم هدفون اش نیست! رفتیم پیش فروشنده گفت قیمت هدفون 7 تومنه!! به هرحال با کمی دعوا و بحث هدفون رو داد و رفتیم ... )
ممکنه اما دیگه خوشم نمیاد سراغش برم .... به خصوص که الان میدونه ممکنه گوشی مشکل داشته باشه ...
بازم ممنون ...

درسته فروشگاه orginal میشه گفت از همه بهتره ..
من خودم چند دفعه ازش خرید کردم
متشکرم ... میرم همین جا ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من با اجازه اساتید یه چیز نکته رو گوش زد کنم البته همه اینجا استاد ما هستند فقط برای تذکر اون هم اینکه جاهای که گوشی آنتن نداره مصرف باطری به صورت وحشتناکی بالا میره بیشتر از اون که فکرش رو بکنیم چون دائما در حال سرچ شبکه هست.

موفق باشید:)

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من با اجازه اساتید یه چیز نکته رو گوش زد کنم البته همه اینجا استاد ما هستند فقط برای تذکر اون هم اینکه جاهای که گوشی آنتن نداره مصرف باطری به صورت وحشتناکی بالا میره بیشتر از اون که فکرش رو بکنیم چون دائما در حال سرچ شبکه هست.

موفق باشید:)
سلام ...
ممنونم از راهنماییتون ... درسته ... اما اینجایی که گوشی هست آنتن فول ه ...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خوب دوستان از همگی به خاطر راهنماییهاتون تشکر میکنم ، گفتم بهتره نتیجه رو هم به اطلاع دوستان برسم امیدوارم تجربش برای دوستان مفید باشه :

باتری رو عوض کردم ، یک باتری (به گفته فروشنده مغازه اوریجینال ) اوریجینال گرفتم 18 تومن .

خوشبختانه الان خیلی خوب شده و تقریبا سه روز Stand by رو به خوبی جواب میده ...

ضمنا دو تا نکته که باعث شد مطمئن بشم باتری قبلی اصل نبود(هر چند که الان دیگه فهمیدنش دیر بود!) :

پشت باتری صاف نبود، یعنی غر (قر؟!) شدگی میشد روش تشخیص داد ، البته خیلی واضح نبود .

نکته ی دیگه روی این باتری یه لغت Polymer وجود داره ، که رو باتری جدیده این لغت درست نوشته شده اما رو باتری قبلی به جای حرف ال حرف آی هست یعنی -Poiymer- !

موفق باشید .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خوب دوستان از همگی به خاطر راهنماییهاتون تشکر میکنم ، گفتم بهتره نتیجه رو هم به اطلاع دوستان برسم امیدوارم تجربش برای دوستان مفید باشه :

باتری رو عوض کردم ، یک باتری (به گفته فروشنده مغازه اوریجینال ) اوریجینال گرفتم 18 تومن .

ضمنا دو تا نکته که باعث شد مطمئن بشم باتری قبلی اصل نبود(هر چند که الان دیگه فهمیدنش دیر بود!) :

پشت باتری صاف نبود، یعنی غر (قر؟!) شدگی میشد روش تشخیص داد ، البته خیلی واضح نبود .

نکته ی دیگه روی این باتری یه لغت Polymer وجود داره ، که رو باتری جدیده این لغت درست نوشته شده اما رو باتری قبلی به جای حرف ال حرف آی هست یعنی -Poiymer- !

موفق باشید .

مرسی بابت توضیحات
فقط اگر آدرسی از این مغازه هم اینجا بذارید عالی میشه چراکه جدیدا دوستان زیادی دنبال باتری اصل K800 هستند
rose.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مرسی بابت توضیحات
خواهش میکنم ...
فقط اگر آدرسی از این مغازه هم اینجا بذارید عالی میشه چراکه جدیدا دوستان زیادی دنبال باتری اصل K800 هستند
rose.gif
آدرسش همونطور که Wellcan گفتند و Base عزیز هم تایید کردند فروشگاه original هست
flowersmile.gif

پاساژ علاالدین ، طبقه زیر همکف (1-) ، شماره 70 ، فروشگاه Original .
تلفن : 6-66747004

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
این رو هم اضافه کنم که خود این مغازه این باتری رو نداشت ، اما فروشنده رفت برامون آورد ، آدم قابل اعتمادی به نظر میرسید .

چون قیمتهای دیگه ای هم که فقط از همون طبقه گرفتم 8 ، 10 ، 12 بود ، که به گفته فروشنده اونا طرح اصلی هستند .

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

موفق باشید .

خواهش میشه
20.gif

خدارو شکر که به نتیجه رسیدید

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خواهش میشه
20.gif

خدارو شکر که به نتیجه رسیدید
متشکرم بیس جان
thankyou.gif

راهنمایی مفیدی بود
flowerysmile.gif

یک نکته دیگه هم یادم اومد : باتری قبلی برای شارژ حدودا 1 ساعت و نیم تا 1 ساعت و 45 طول میکشید ، اما این جدیده بین 2 ساعت 15 تا 2 ساعت و 45 طول میکشه .

بالا